Обраќање на Димитров пред Постојаниот совет на ОБСЕ

Обраќање на Димитров пред Постојаниот совет на ОБСЕ

Р.С. Европа | пред 5 месеци

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски општества, истакна министерот за надворешни работи Никола Димитров во денешното...

Димитров на разговори во ОБСЕ

Димитров на разговори во ОБСЕ

Точка | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска се обрати пред постојаните претставници на земјите-учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на организацијата. Во рамките на...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ...

Нова Македонија | пред 5 месеци

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски општества, истакна министерот...

Димитров на разговори во ОБСЕ

Димитров на разговори во ОБСЕ

Макфакс | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на организацијата.Во рамките на своето...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Канал 5 | пред 5 месеци

Како што соопшти МНР, во рамките на своето обраќање Димитров го претстави оптимизмот, кој завладеа во македонското општество после долгата криза, но и зголемените очекувања на граѓаните како од новата...

Димитров  Граѓаните очекуваат многу и од Владата и од меѓународната заедница

Димитров: Граѓаните очекуваат многу и од Владата и од меѓународната заедница

МКД | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска говореше пред Постојаниот совет на ОБСЕ каде што го претстави оптимизмот кој завладеа во македонското општество после долгата криза, но и пораснатите...

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

A1on | пред 5 месеци

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата....

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Локално | пред 5 месеци

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата....

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Сител | пред 5 месеци

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски општества, истакна министерот за надворешни работи Никола Димитров во денешното...

Димитров на разговори во ОБСЕ

Димитров на разговори во ОБСЕ

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска се обрати пред постојаните претставници на земјите-учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на...

Димитров во ОБСЕ ги претстави реформите и ја нагласи важноста на слободните медиуми

Димитров во ОБСЕ ги претстави реформите и ја нагласи важноста на слободните медиуми

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска имаше обраќање пред Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена, во кое, говорејќи за реформите на Владата...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Вечер | пред 5 месеци

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски општества, истакна министерот за надворешни работи Никола Димитров во денешното...

Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Newsroom | пред 5 месеци

Mинистерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата....

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Пост | пред 5 месеци

Mинистерот за надворешни работи Никола Димитров, денеска се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата. Од МНР информираат...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

A1on | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ...

Нова Македонија | пред 5 месеци

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот,...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

МТВ 1 | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира...

Димитров на состанок на постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на постојаниот совет на ОБСЕ

24 вести | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира за спроведувањето...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

ТВ Нова | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Канал 5 | пред 5 месеци

На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира за спроведувањето на реформската агенда на Владата на Република Македонија, согласно Програмата за работа и Акцискиот план 3-6-9, како и за позитивниот...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Локално | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Сител | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

ТВ 21 | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, како што соопшти МНР, Димитров ќе информира...

Димитров во Виена на состанок на ОБСЕ

Димитров во Виена на состанок на ОБСЕ

Newsroom | пред 5 месеци

Денеска министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, министерот Димитров ќе информира за спроведувањето...

Димитров од Будимпешта на состанок во Виена

Димитров од Будимпешта на состанок во Виена

Макфакс | пред 5 месеци

Министерот за надворешни работи Никола Димитров утре ќе се обрати на сесијата на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, министерот Димитров ќе информира за спроведувањето на реформската агенда...

Димитров од Будимпешта на состанок во Виена

Димитров од Будимпешта на состанок во Виена

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Министерот за надворешни работи Никола Димитров утре ќе се обрати на сесијата на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена. На состанокот, министерот Димитров...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност