Израел  Палестинскиот договор треба да е според условите на Блискоисточниот квартет

Израел: Палестинскиот договор треба да е според условите на Блискоисточниот квартет

A1on | пред 5 месеци

Мировниот договор за Палестина, каков и да е, мора да се придржува кон меѓународните договори и условите утврдени од Блискоисточниот квартет, вклучувајќи го и признавањето на Израел и откажување на Хамас...

Палестинските ривали Хамас и Фатах потпишаа договор за помирување

Палестинските ривали Хамас и Фатах потпишаа договор за помирување

Р.С. Европа | пред 5 месеци

Хамас и Фатах потпишаа договор за помирување со кој официјалните претставници велат дека завршува спорот меѓу двете ривалски палестински фракции, долг една деценија. Договорот, кој денеска беше потпишан...

Хамас и Фатах се договорија владата да ја преземе oдговорност во Газа

Хамас и Фатах се договорија владата да ја преземе oдговорност во Газа

A1on | пред 5 месеци

Преговарачите од ривалските палестински фракции Хамас и Фатах денеска потпишаа договор за помирување на церемонија во Каиро. На потпишувањето им претходеа дводневни преговори во главниот град на Египет...

Израел бара Палестинскиот договор да е според условите на Блискоисточниот квартет

Израел бара Палестинскиот договор да е според условите на Блискоисточниот квартет

Пост | пред 5 месеци

Мировниот договор за Палестина, каков и да е, мора да се придржува кон меѓународните договори и условите утврдени од Блискоисточниот квартет, вклучувајќи го и признавањето на Израел и откажување на Хамас...

Договор за помирување меѓу Хамас и Фатах

Договор за помирување меѓу Хамас и Фатах

Р.С. Европа | пред 5 месеци

Главниот лидер на екстремистичкото исламистичко движење Хамас, Исмаил Ханија, денеска изјави дека на преговорите под посредство на Египет е постигнат договор со ривалската организација Фатах на палестинскиот...

Хамас и Фатах се договорија владата да ја преземе oдговорност во Газа

Хамас и Фатах се договорија владата да ја преземе oдговорност во Газа

ТВ 21 | пред 5 месеци

Преговарачите од ривалските палестински фракции Хамас и Фатах денеска потпишаа договор за помирување на церемонија во Каиро. На потпишувањето им претходеа дводневни преговори во главниот град на Египет...

Фатах и Хамас постигнаа договор за примирје

Фатах и Хамас постигнаа договор за примирје

Sky | пред 5 месеци

Допаѓања Followers Followers Subscribers Followers Палестинските сопернички фракции Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти информативниот центар на Хамас. Разговорите за единство...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Алфа | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор...

Политичко примирје меѓу Хамас и Фатах

Политичко примирје меѓу Хамас и Фатах

МТВ 1 | пред 5 месеци

Палестинските организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција во текот на денот во Каиро. Преговорите почнаа пред два дена...

Хамас и Фатах постигнаа договор

Хамас и Фатах постигнаа договор

Локално | пред 5 месеци

Главниот лидер на палестинското исламско движење Хамас изјави дека постигнале договор со претседателот на ривалското движење Фатах за контролата на Појасот Газа. Лидерот на Хамас, Исмаил Хани, најави дека...

Хамас  Постигнат договор со Фатах за контрола на појасот Газа

Хамас: Постигнат договор со Фатах за контрола на појасот Газа

МКД | пред 5 месеци

Главниот лидер на палестинското исламско екстремистичко движење Хамас Исмаил Ханија изјави денеска дека во преговорите, со кои посредувал Египет, со ривалската Фатах на палестинскиот претседател Махмуд...

Договор за помирување меѓу Хамас и Фатах

Договор за помирување меѓу Хамас и Фатах

DW | пред 5 месеци

Палестинските организации Хамас и Фатах се договориле за меѓусебно помирување. Преговорите меѓу ривалските организации се водеа со посредство на Египет. Радикално-исламската палестинска организација Хамас...

Фатах и Хамас постигнаа договор за примирје

Фатах и Хамас постигнаа договор за примирје

Точка | пред 5 месеци

Палестинските сопернички фракции Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти информативниот центар на Хамас. Разговорите за единство меѓу двете сопернички фракции, почнаа во вторникот....

Фатах и Хамас постигнаа договор за примирје

Фатах и Хамас постигнаа договор за примирје

Макфакс | пред 5 месеци

Палестинските сопернички фракции Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти информативниот центар на Хамас. Разговорите за единство меѓу двете сопернички фракции, почнаа во вторникот....

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

A1on | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување ...

Нова Македонија | пред 5 месеци

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Деталите...

Палестинските политички движења Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Палестинските политички движења Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Телма | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција...

Хамас и Фатах постигнаа договор за контрола на појасот Газа

Хамас и Фатах постигнаа договор за контрола на појасот Газа

Нова ТВ | пред 5 месеци

Лидерот на палестинското исламско движење Хамас, Исмаил Ханија изјави дека во преговорите со кои посредувал Египет, постигнале договор со ривалската Фатах на палестинскиот претседател Махмуд Абас, за условите...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

ТВ Нова | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција...

ОБНОВЕНО Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

ОБНОВЕНО Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

+Инфо | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

+Инфо | пред 5 месеци

Палестинските организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, изјави неименуван претставник на Хамас. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција во текот на денот...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

ТВ Нова | пред 5 месеци

Палестинските организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, изјави неименуван претставник на Хамас. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција во текот на денот...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Сител | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на Хамас, Исмаил Ханија. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција...

Се помирија палестинските организации  Хамас  и  Фатах

Се помирија палестинските организации „Хамас“ и „Фатах“

Newsroom | пред 5 месеци

Палестинските ривалски организации „Хамас“ и „Фатах“ постигнаа договор за политичко помирување, соопшти денеска лидерот на „Хамас“, Исмаил Ханија. Деталите од договорот ќе бидат објавени на прес-конференција...

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување

Вечер | пред 5 месеци

Палестинските организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување, изјави неименуван претставник на Хамас Палестинските организации Хамас и Фатах постигнаа договор за политичко помирување,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност