Бошњаковски Претходната влада плаќала за странските инвеститори по 11000 евра за работно место

Бошњаковски: Претходната влада плаќала за странските инвеститори по 11000 евра за работно место

ТВ Нова | пред 6 месеци

225 милиони евра биле потрошени за влез на 25 странски компании кои вработиле над 20.000 луѓе. На повеќето од овие работни места вработени биле работници преземени од македонското стопанство објави денеска...

Како се договарале странските инвестиции

Како се договарале странските инвестиции?

24 вести | пред 6 месеци

Политика на економско шоу, а не на економски раст – вака новата Влада ја оцени политиката на привлекување странски инвестиции која ја водеше Владата на Никола Груевски. За 10 години, владата на Никола...

Владата контра странските компании  објави класифицирани договори

Владата контра странските компании – објави класифицирани договори

Алфа | пред 6 месеци

Во меѓувреме, три големи мултинационални компании, со над 2000 вработувања, најавија дека ќе ја напуштат Македонија. 225 милиони биле потрошени за субвенционирање на 25 странски компании кои отвориле нови...

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра народни пари

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра народни пари

Локално | пред 6 месеци

Тоа била политика за економско шоу, а не за економски раст. Со овие зборови владиниот портпарол Бошњаковски денеска ја квалификуваше милионската поддршка што странските инвеститори ја добивале за да дојдат...

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра народни пари

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра народни пари

Телма | пред 6 месеци

Тоа била политика за економско шоу, а не за економски раст. Со овие зборови владиниот портпарол Бошњаковски денеска ја квалификуваше милионската поддршка што странските инвеститори ја добивале за да дојдат...

Потрошени 225 милиони евра за 25 странски претпријатија

Потрошени 225 милиони евра за 25 странски претпријатија

Алсат-М | пред 6 месеци

Владата на Никола Груевски потрошила 225 милиони евра буџетски пари за 25 претпријатија странски директни инвеститори. Со овие пари се вработиле само 20 илјади работници од кои поголем дел биле преземени...

225 милиони евра потрошила минатата влада за секое работно место 11 000 евра

225 милиони евра потрошила минатата влада, за секое работно место 11 000 евра

Канал 5 | пред 6 месеци

Во нив биле вработени 20 илјади лица, но не сите како нововработени зашто дел од нив претходно работеле во македонското стопанство. Едно вработување државата ја чинело 11 илјади евра,покажала  калкулацијата...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра работно место чини 11 илјади евра државни пари

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра, работно место чини 11 илјади евра државни пари

ТВ 21 | пред 6 месеци

Во периодот од 2007 до мај годинава, по основ на  странски директни инвестиции државата потрошила 225 милиони евра  народни пари, а странските бизнисмени добивале грантови во готовина и даночни олеснувања....

Без критериуми и со тајни договори се договарале странските инвестиции

Без критериуми и со тајни договори се договарале странските инвестиции

24 вести | пред 6 месеци

Милионски суми се одлевале од буџетот,  а странските инвестиции се договарале со тајни договори и без критериуми  во десетгодишното владеење на  Никола Груевски - ова  на прес конференција го обелодени...

Премногу пари потрошени на странски инвестори ефектите минимални

Премногу пари потрошени на странски инвестори, ефектите минимални

Фактор | пред 6 месеци

За 10 години претходната Влада потрошила 225 милиони евра за привлекување и субвенционирање на странските инвестиции, но резултатите се многу под очекуваното и најавуваното преку медиумите со само 20.000...

ЗА 20 ИЛЈАДИ РАБОТНИ МЕСТА ВО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ДРЖАВАТА ПОТРОШИЛА НАД 225 МИЛИОНИ ЕВРА

ЗА 20 ИЛЈАДИ РАБОТНИ МЕСТА ВО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ДРЖАВАТА ПОТРОШИЛА НАД 225 МИЛИОНИ ЕВРА

Сакам Да Кажам | пред 6 месеци

За 20 илјади вработени во 25 компании на странски инвеститори се потрошени над 225 милиони евра пари на граѓаните, што е 11 илјади евра по работно место, кажа утринава владиниот портпарол Миле Бошњаковски,...

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра од буџетот

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра од буџетот

Бриф | пред 6 месеци

Над 225 милиони евра од државниот буџет биле потрошени за влез на 25 компании на странски инвеститори кои вработиле 20.000 лица. Тоа значи дека поранешната влада потрошила од буџетот во просек по 11 илјади...

225 милиони евра државна помош добиле 25 странски компании

225 милиони евра државна помош добиле 25 странски компании

МТВ 1 | пред 6 месеци

Вкупно 225 милиони евра биле потрошени во изминатите десет години за 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица, информираше портпаролот на Владата, Бошњаковски. Анализата покажала дека 26 милиони...

Владата тврди дека странските компании добиле 225 милиони евра за влез во Македонија ВМРО ДПМНЕ негира

Владата тврди дека странските компании добиле 225 милиони евра за влез во Македонија- ВМРО-ДПМНЕ негира

Сител | пред 6 месеци

Embedded video for Владата тврди дека странските компании добиле 225 милиони евра за влез во Македонија- ВМРО-ДПМНЕ негира За 10 години Владата потрошила 225 милиони евра за да привлече 25  странските...

225 милиони евра за 4 илјади нови работни места

225 милиони евра за 4 илјади нови работни места!

DW | пред 6 месеци

Политика за економско шоу, а не за економски раст. Сумите кои владите на Груевски ги потрошиле за странските инвеститори се скандалозни! Македонија потрошила 11.000 евра по работно место во фабриките на...

Странските инвестиции ја чинеле Македонија 225 милиони евра

Странските инвестиции ја чинеле Македонија 225 милиони евра

Позитив | пред 6 месеци

Странските директни инвестиции од 2007 до мај 2017 година Македонија ја чинеле 225 милиони евра, објави денеска портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски. Тој соопшти дека странските инвеститори вработиле...

Груевски давал по 11 000 евра за работник странските инвеститори изедоа 225 милиони евра

Груевски давал по 11.000 евра за работник, странските инвеститори изедоа 225 милиони евра

+Инфо | пред 6 месеци

Во изминатите 10 години од владеењето на ВМРО-ДПМНЕ (2007 -2017), државата потрошила вкупно 225 милиони евра за субвенционирање на 25-те странски директни инвеститори кои вработиле вкупно 20.000 лица....

За секој работник во странските инвестиции Македонија платила по 11 илјади евра

За секој работник во странските инвестиции, Македонија платила по 11 илјади евра

Р.С. Европа | пред 6 месеци

Македонија во изминатите 10 години за странските директни инвестиции издвоила 225 милиони евра, покажа анализата на Владата. Во сумата влегуваат кеш грантови, даночни и царински олеснувања, како и трошоци...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

Алфа | пред 6 месеци

Над 225 милиони евра од државниот буџет биле потрошени за влез на 25 странски инвеститори кои вработиле 20 илјади лица. Над 225 милиони евра од државниот буџет биле потрошени за влез на 25 странски инвеститори...

25 милиони евра биле скриени зад иксовите во договорите со странски инвеститори

25 милиони евра биле скриени зад иксовите во договорите со странски инвеститори

Фокус | пред 6 месеци

Државата се откажала од близу 70 милиони евра по основ на даноци и царини, а во прилог на странските инвеститори на кои им следуваат овие даночни ослободувања, кои, пак, од друга страна не ги добиваат...

Граѓаните платиле по 11 илјади евра за работник во странските компании

Граѓаните платиле по 11 илјади евра за работник во странските компании

Макфакс | пред 6 месеци

Владата потрошила 225 милиони евра за 10 години на 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица. Еден вработен ја чинел државата 11 илјади евра. Државата се откажала од 69 милиони евра ослободување од...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

ТВ Нова | пред 6 месеци

Над 225 милиони евра од државниот буџет биле потрошени за влез на 25 компании на странски инвеститори кои вработиле 20.000 лица. Тоа значи дека поранешната влада потрошила од буџетот во просек по 11 илјади...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра

Канал 5 | пред 6 месеци

Владата за 10 години (2007 до мај 2017 година) потрошила 225 милиони евра за 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица. Вработени се 20 илјади лица. Но, тоа не биле новоотворени работни места туку...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

Локално | пред 6 месеци

Повеќе од 225 милиони евра од државниот буџет биле потрошени за влез на 25 компании на странски инвеститори кои вработиле 20.000 лица. Тоа значи дека поранешната влада потрошила од буџетот во просек по...

Владата потрошила 225 милиони евра за странските инвеститори

Владата потрошила 225 милиони евра за странските инвеститори

A1on | пред 6 месеци

Владата за 10 години, потрошила 225 милиони евра за странските инвеститори кои пак вработиле вкупно 20.000 луѓе. Според оваа математика, еден вработен кај странските инвеститори ја чинел државата по 11.000...

За 10 години потрошени се 225 милиони евра за 25 компании кои вработиле 20 илјади лица

За 10 години потрошени се 225 милиони евра за 25 компании кои вработиле 20 илјади лица

МКД | пред 6 месеци

Тоа беше политика за економско шоу, а не политика за економски раст. Вака заклучи портпаролот на Владата на Република Македонија Миле Бошњаковски по денешната презентација на досега тајните податоци за...

Претходната влада им плаќала на странските инвеститори по 11 000 евра за работно место

Претходната влада им плаќала на странските инвеститори по 11 000 евра за работно место

Фактор | пред 6 месеци

Над 225 милиони евра им биле дадени на 25 странски инвеститори, компании кои вработиле 20 илјади лица во изминатите 10 години додека власта ја управуваше ВМРО ДПМНЕ. Ова денеска го изјави портпаролот на...

По 11 000 евра платиле граѓаните за работник во странските компании

По 11.000 евра платиле граѓаните за работник во странските компании

Денар | пред 6 месеци

Владата потрошила 225 милиони евра за 10 години на 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица, oбјави денеска на прес-конференција за јавноста, владиниот портпарол Миле Бошњаковски. Станува збор...

ЗА 20 ИЛЈАДИ РАБОТНИ МЕСТА ВО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ДРЖАВАТА ПОТРОШИЛА НАД 225 МИЛИОНИ ЕВРА

ЗА 20 ИЛЈАДИ РАБОТНИ МЕСТА ВО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ДРЖАВАТА ПОТРОШИЛА НАД 225 МИЛИОНИ ЕВРА

Сакам Да Кажам | пред 6 месеци

За 20 илјади вработени во 25 компании на странски инвеститори се потрошени над 225 милиони евра пари на граѓаните, што е 11 илјади евра по работно место, кажа утринава владиниот портпарол Миле Бошњаковски,...

Странските инвестиции ја чинеле Македонија 225 милиони евра

Странските инвестиции ја чинеле Македонија 225 милиони евра

Кајгана | пред 6 месеци

Владата потрошила 225 милиони евра за 10 години на 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица. Еден вработен ја чинел државата околу 11 илјади евра. Државата се откажала од 69 милиони евра ослободување...

ВО ЖИВО Прес во Владата за странските инвестиции

ВО ЖИВО Прес во Владата за странските инвестиции

+Инфо | пред 6 месеци

Следете ја во живо прес конференцијата на портпаролoт на Владата на РМ, Миле Бошњаковски, на темата „Анализата на трошоците - наспроти резултатите од странските директни инвестиции во Македонија период (2007 - 2017, мај)“.

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра граѓаните платиле по 11 илјади евра за работник во странските компании

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра, граѓаните платиле по 11 илјади евра за работник во странските компании

Точка | пред 6 месеци

Владата потрошила 225 милиони евра за 10 години на 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица. Еден вработен ја чинел државата 11 илјади евра. Државата се откажала од 69 милиони евра ослободување...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра

24 вести | пред 6 месеци

Владата ги објави податоците за странските директни инвестиции. Заклучно со мај 2017 година, претходната Влада потрошила 225 милиони евра за помош на странските инвестиции. Во Македонија влегле 25 компании...

СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании неизвесни над 20 илјади вработувања

СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании, неизвесни над 20 илјади вработувања

Курир | пред 6 месеци

Имено, државата ги ослободила од плаќање на даноци и придонесе во извесен законски рок, и всушност нема никаква оштета на Буџетот, односно тоа се пари на кој државата не би можела да смета бидејќи доколку...

За 10 години потрошени 225 милиони евра на 25 странски компании

За 10 години потрошени 225 милиони евра на 25 странски компании

Денар | пред 6 месеци

За 10 години Владата потрошила 225 милиони евра на 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица. Еден вработен ја чинел државата 11 илјади евра. Државата се откажала од 69 милиони евра ослободување од...

СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании, неизвесни над 20 илјади вработувања

Денешен | пред 6 месеци

Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев вчера на телевизијата 24 Вести објави дека денекса ќе се почнело со објавување на државна помош за компаниите кои инвестирале во државата, измислена тема која нема...

Владата ќе објави колку помош добиле странските инвестиции

Владата ќе објави колку помош добиле странските инвестиции

+Инфо | пред 6 месеци

Владата денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Податоците се содржани во „Анализата на трошоци – наспроти резултатите од странските директни инвестиции...

Владата денеска ќе објави колку пари потрошила државата за странските инвеститори

Владата денеска ќе објави колку пари потрошила државата за странските инвеститори

Кајгана | пред 6 месеци

На прес-конференција во Владата ќе биде претставен првиот дел од Анализата на трошоците – наспроти резултатите од странските директни инвестиции во Македонија за периодот од 2007 до мај 2017 година. Од...

Владата денеска ќе објави колку пари потрошила државата за странските инвеститори

Владата денеска ќе објави колку пари потрошила државата за странските инвеститори

Макфакс | пред 6 месеци

На прес-конференција во Владата ќе биде претставен првиот дел од Анализата на трошоците – наспроти резултатите од странските директни инвестиции во Македонија за периодот од 2007 до мај 2017 година. Од...

Владата денеска ќе објави колку изнесува државната помош за странските инвеститори

Владата денеска ќе објави колку изнесува државната помош за странските инвеститори

Локално | пред 6 месеци

Владата денеска ќе го објави податокот колку изнесува државната помош за странските инвеститори за последните десет години. Од владиниот прес-центар информираат дека, тема на прес-конференцијата која ќе...

Во странските инвеститори државата вложила 225 милиони евра по 11 илјади за работно место

Во странските инвеститори државата вложила 225 милиони евра, по 11 илјади за работно место

Вечер | пред 6 месеци

Договорите со странсаките инвеститори и понатаму важат и Владата во целост ќе ги испочитува, така што тие и понатаму ќе добиваат државни пари, но се очекува трошокот по работно место да биде помал Вкупно...

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

МТВ 1 | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Податоците се содржани во „Анализата на трошоци - наспроти резултатите од...

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

A1on | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Податоците се содржани во „Анализата на трошоци – наспроти резултатите од...

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Канал 5 | пред 6 месеци

Податоците се содржани во „Анализата на трошоци - наспроти резултатите од странските директни инвестиции во Македонија во периодот 2007 - мај 2017. Анализата е направена по одлуката донесена на владина...

ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ОТКРИ ШОКАНТИ ПОДАТОЦИ  Еве за што се трошеле парите на граѓаните

ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ОТКРИ ШОКАНТИ ПОДАТОЦИ - Еве за што се трошеле парите на граѓаните

Sky | пред 6 месеци

Владата потрошила 225 милиони евра за 10 години на 25 странски компании кои вработиле 20 илјади лица, oбјави денеска на прес-конференција за јавноста, владиниот портпарол Миле Бошњаковски. Станува збор...

Владата денеска ќе објави колку пари потрошила државата за странските инвеститори

Владата денеска ќе објави колку пари потрошила државата за странските инвеститори

Точка | пред 6 месеци

На прес-конференција во Владата ќе биде претставен првиот дел од Анализата на трошоците – наспроти резултатите од странските директни инвестиции во Македонија за периодот од 2007 до мај 2017 година. Од...

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

24 вести | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Од владината прес-служба велат дека анализата е направена по одлуката донесена...

Владата на Груевски потрошила 225 милиони евра за странски инвеститори

Владата на Груевски потрошила 225 милиони евра за странски инвеститори

Нова ТВ | пред 6 месеци

Владата на Никола Груевски за 10 години потрошила 225 милиони евра за 25 компании странски инвеститори кои вработиле вкупно 20.000 луѓе. Врз основа на податоците содржани во „Анализата на трошоци – наспроти...

Странските инвестиции се преговарале без критериуми со тајни договори

Странските инвестиции се преговарале без критериуми, со тајни договори

Нова ТВ | пред 6 месеци

Владата на Никола Груевски за 10 години потрошила 225 милиони евра за 25 компании странски инвеститори кои вработиле вкупно 20.000 луѓе. Врз основа на податоците содржани во „Анализата на трошоци – наспроти...

СДСМ им отвора војна на 100 странски компании доведени во прашање 20 000 вработувања

СДСМ им отвора војна на 100 странски компании, доведени во прашање 20.000 вработувања

Република | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори.вПодатоците се содржани во „Анализата на трошоци – наспроти резултатите од...

Странските инвестиции се договарале без критериуми со тајни договори

Странските инвестиции се договарале без критериуми, со тајни договори

Нова ТВ | пред 6 месеци

Владата на Никола Груевски за 10 години потрошила 225 милиони евра за 25 компании странски инвеститори кои вработиле вкупно 20.000 луѓе. Врз основа на податоците содржани во „Анализата на трошоци – наспроти...

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

25 странски инвеститори добиле 225 милиони евра државна помош

еМАГАЗИН | пред 6 месеци

Над 225 милиони евра од државниот буџет биле потрошени за влез на 25 компании на странски инвеститори кои вработиле 20.000 лица. Тоа значи дека поранешната влада потрошила од буџетот во просек по 11 илјади...

20 000 СЕМЕЈСТВА ВО ОПАСНОСТ ДА ГО ЗАГУБАТ ПАРЧЕТО ЛЕБ СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании неизвесни над 20 илјади вработувања

20.000 СЕМЕЈСТВА ВО ОПАСНОСТ ДА ГО ЗАГУБАТ ПАРЧЕТО ЛЕБ: СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании, неизвесни над 20 илјади вработувања!

Infomax | пред 6 месеци

Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев вчера на телевизијата 24 Вести објави дека денекса ќе се почнело со објавување на државна помош за компаниите кои инвестирале во државата, измислена тема која нема...

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Владата ќе објави информации за државната помош за странските инвеститори

Сител | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Податоците се содржани во „Анализата на трошоци - наспроти резултатите од...

СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании неизвесни над 20 илјади вработувања

СДСМ со објавувањето на договорите отвора војна против 100 странски компании, неизвесни над 20 илјади вработувања

Слободна Македонија | пред 6 месеци

Имено, државата ги ослободила од плаќање на даноци и придонесе во извесен законски рок, и всушност нема никаква оштета на Буџетот, односно тоа се пари на кој државата не би можела да смета бидејќи доколку...

Колкава била помошта од државата за странските инвеститори

Колкава била помошта од државата за странските инвеститори

Нова ТВ | пред 6 месеци

Владата нденеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Податоците се содржани во „Анализата на трошоци – наспроти резултатите од странските директни инвестиции...

Македонија го плаќала со 11 000 евра секое работно место кај странските инвеститори

Македонија го плаќала со 11.000 евра секое работно место кај странските инвеститори

Радио МОФ | пред 6 месеци

„Ова било политика за економско шоу, а не за економски раст“, вака портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски , ја карактеризираше политиката на поранешната власт за привлекување странски инвестиции која...

Македонскиот буџет оштетен со 69 милиони евра заради даночните и царински олеснувања за странските инвеститори

Македонскиот буџет оштетен со 69 милиони евра заради даночните и царински олеснувања за странските инвеститори

Ако | пред 6 месеци

На денешната прес конференција во Влада на РМ, портпаролот Миле Бошњаковски, потенцираше дека Владата во целост ќе ги исполни сите договори со странските инвеститори кои се со важност. Важно е Владата...

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра Едно работно место чини 11 илјади евра државни пари

Странските инвеститори добиле 225 милиони евра: Едно работно место чини 11 илјади евра државни пари

ТВ 21 | пред 6 месеци

Владата ги објави податоците за странските директни инвестиции. Заклучно со мај 2017 година, претходната влада потрошила 225 милиони евра за помош на странските инвестиции. Во Македонија влегле 25 компании...

Владата на Груевски исплатила 225 милиони евра од буџетот за 25 странски компании

Владата на Груевски исплатила 225 милиони евра од буџетот за 25 странски компании

Ако | пред 6 месеци

225 милиони евра за 25 странски компанија, се исплатени во изминатите десет години од Владата на Никола Груевски, изјави портпаролот на Влада на РМ, Миле Бошњаковски. Според анализата што ја направи Владата...

Денеска ќе се објават информации за државната помош за странските инвеститори

Денеска ќе се објават информации за државната помош за странските инвеститори

Вечер | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија денеска ќе објави информации за тоа колку државна помош им е доделена на странските инвеститори. Податоците се содржани во „Анализата на трошоци - наспроти резултатите од...

Не бркајте ги странските инвеститори

Не бркајте ги странските инвеститори

Република | пред 6 месеци

Михајло Маневски Денес кога секоја замја се бори за влегување на странски капитал и за отварање на нови фабрики и нови работни места, неспособната Влада на Зоран Заев удри по странските инвеститори. Запнаа...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност