МНР  Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

Канал 5 | пред 6 месеци

- Низ многубројните средби на македонската делегација со значајни политички актери на Обединетото Кралство, Македонија доби признание за вистинската насока на земјата, меѓу кои министерот за Европа сер...

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

Точка | пред 6 месеци

„Дводневната агенда на шефот на дипломатијата, Никола Димитров, во Лондон резултира со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Македонија. Со потпишувањето на заедничката изјава...

МНР  Велика Британија и Северна Ирска со јасна поддршка за новата реформска Влада

МНР: Велика Британија и Северна Ирска со јасна поддршка за новата реформска Влада

+Инфо | пред 6 месеци

Исполнетата дводневна агенда на министерот Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Република Македонија. Со потпишувањето на Заедничката...

МНР  Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

A1on | пред 6 месеци

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата, а со потпишување на Заедничката...

Димитров добил поддршка за реформите на владата

Димитров добил поддршка за реформите на владата

Макфакс | пред 6 месеци

„Дводневната агенда на шефот на дипломатијата Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Македонија. Со потпишувањето на Заедничката изјава...

МНР  Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

Локално | пред 6 месеци

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата, а со потпишување на Заедничката...

МНР  Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

Алсат-М | пред 6 месеци

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата, а со потпишување на Заедничката...

МНР  Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

МНР: Јасна поддршка за новата реформска Влада од Обединетото Кралство и Северна Ирска

Сител | пред 6 месеци

Исполнетата дводневна агенда на министерот за надворешни работи Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата, а со потпишување на Заедничката...

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

24 вести | пред 6 месеци

Британскиот министер за Европа Алан Данкан и шефот на македонската дипломатија Никола Димитров во Лондон потпишаа заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу  Македонија и Обединетото Кралство на...

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

Димитров добил поддршка за реформите на Владата

Вечер | пред 6 месеци

„Дводневната агенда на шефот на дипломатијата Никола Димитров во Лондон резултираше со позитивна порака на поддршка за реформските процеси на Владата на Македонија. Со потпишувањето на Заедничката изјава...

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

Алсат-М | пред 6 месеци

Британскиот министер за Европа Алан Данкан и шефот на македонската дипломатија Никола Димитров во Лондон потпишаа Заедничката изјава за партнерство и соработка меѓу Република Македонија и Обединетото Кралство...

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

Заедничка изјава за партнерство меѓу Македонија и Британија

Р.С. Европа | пред 6 месеци

Британскиот министер за Европа Алан Данкан и шефот на македонската дипломатија Никола Димитров во Лондон потпишаа Заедничката изјава за партнерство и соработка меѓу Република Македонија и Обединетото Кралство...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Слободна Македонија | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров по потпишувањето на Заедничката...

Данкан до Димитров  Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна

Данкан до Димитров: Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна

Позитив | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа, Алан Данкан, на шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров, по потпишувањето на заедничката изјава...

Сер Алан Данкан  Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна

Сер Алан Данкан: Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна

МКД | пред 6 месеци

„Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна“, му посака сер Алан Данкан, британскиот министер за Европа, на македонскиот министер за надворешни работи, Никола Димитров, по потпишувањето на...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Макфакс | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска потпиша заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Република Македонија и Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска со британскиот...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Точка | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска потпиша заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Република Македонија и Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска со британскиот...

Димитров и Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство помеѓу Македонија и Обединетото Кралство

Димитров и Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство помеѓу Македонија и Обединетото Кралство

A1on | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска потпиша Заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Република Македонија и Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска со британскиот...

Димитров во работна посета на Велика Британија

Димитров во работна посета на Велика Британија

+Инфо | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна“, му посака сер Алан Данкан, британскиот министер за Европа на МНР Никола Димитров по потпишувањето на Заедничката изјава за партнерство и соработка...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

ТВ Нова | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров по потпишувањето на Заедничката...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Прес 24 | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров по потпишувањето на Заедничката...

Министрите  Димитров и Сер Алан Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство меѓу Обединетото Кралство и Македонија

Министрите Димитров и Сер Алан Данкан потпишаа заедничка изјава за партнерство меѓу Обединетото Кралство и Македонија

Канал 5 | пред 6 месеци

„Нашите две земји се посветени да работат билатерално и мултилатерално за да се исполни оваа визија и да се справиме со предизвиците со кои заеднички се соочуваме“ стои во Заедничката изјава за партнерство...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Алсат-М | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров по потпишувањето на Заедничката...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу РМ и Обединетото Кралство

Сител | пред 6 месеци

Сакаме да ја видиме Македонија просперитетна и успешна, му порача британскиот министер за Европа Алан Данкан, на македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров по потпишувањето на Заедничката...

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство

Вечер | пред 6 месеци

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Обединетото Кралство Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска потпиша заедничка изјава за партнерство и соработка...

Министерот Димитров во работна посета на Велика Британија

Министерот Димитров во работна посета на Велика Британија

МТВ 1 | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин му е британскиот државен министер за Европа, Сер Алан Данкан. Шефот на...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

A1on | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер...

Димитров во Лондон на средба со Данкан и британски парламентарци

Димитров во Лондон на средба со Данкан и британски парламентарци

МКД | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска и утре е во работна посета на Лондон, каде што домаќин ќе му биде државниот министер за Европа, Сер Алан Данкан. За време на посетата, Димитров ќе...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

24 вести | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Канал 5 | пред 6 месеци

Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер за Европа, сер Алан Данкан, соопшти македонското МНР. Шефот на македонската дипломатија во Лондон ќе има билатерални средби со британски парламентарци,...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

ТВ Нова | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер...

Димитров во Лондон на средба со сер Алан Данкан

Димитров во Лондон на средба со сер Алан Данкан

+Инфо | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров ќе оствари прва работна посета на Лондон, Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, на 12 и 13 септември 2017 година....

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Сител | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

ТВ 21 | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер...

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Димитров во Лондон по британска поддршка за НАТО и ЕУ

Вечер | пред 6 месеци

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска и утре ќе престојува во прва работна посета на Велика Британија. Домаќин на Димитров ќе биде британскиот државен министер...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност