Трибина на ВМРО ДПМНЕ  Нашите енергетски проетки имаат економска и еколошка корист  СДСМ е непосветен на енергетската област

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ: Нашите енергетски проетки имаат економска и еколошка корист, СДСМ е непосветен на енергетската област

Курир | пред 6 месеци

Јотевски: Нашето поднебје овозможува да може да се произведува електрична енергија од сонцето Енергетиката влијае на екологијата, производството на електрична енергија е нешто што е неопходно во нашата...

Миладинов  Доколку новата влада не ја стопира за 2 5 години најголемите градови ќе бидат гасифицирани

Миладинов: Доколку новата влада не ја стопира за 2,5 години најголемите градови ќе бидат гасифицирани

Прес 24 | пред 6 месеци

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со трибините, кои се еден од начините на кои најбројната партија е во постојан контакт со граѓаните. На денешната трибина се Комисијата за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ говореше за енергетскиот...

Јотевски  Нашето поднебје овозможува да може да се произведува електрична енергија од сонцето

Јотевски: Нашето поднебје овозможува да може да се произведува електрична енергија од сонцето

Курир | пред 6 месеци

-Од тие причини во минатиот период посебно внимание се даваше на алтернативните извори на електрична енергија. Би го споменал ветерниот парк во Богданци каде со 16 ветерници има инсталирана моќност од...

Миладинов  Владата на ВМРО ДПМНЕ почна да ја спроведува гасификацијата  доколку новата не ја стопира за 2 5 години најголемите градови ќе бидат гасифицирани

Миладинов: Владата на ВМРО-ДПМНЕ почна да ја спроведува гасификацијата, доколку новата не ја стопира за 2,5 години најголемите градови ќе бидат гасифицирани

Курир | пред 6 месеци

Крсте Миладинов, кажа дека на денешната трибина своето место мора да го најде и гасот. Тој кажа дека Македонија мора да има производство од 20 проценти преку алтернативни извори на енергија, сепак тој...

Јотевски  Нашето поднебје овозможува да може да се произведува електрична енергија од сонцето

Јотевски: Нашето поднебје овозможува да може да се произведува електрична енергија од сонцето

Прес 24 | пред 6 месеци

Енергетиката влијае на екологијата, производството на електрична енергија е нешто што е неопходно во нашата држава, но во исто време мора да внимаваме и на екологијата, истакна Љупчо Јотевски на денешната...

Миладинов  Доколку новата не ја стопира за 2 5 години најголемите градови ќе бидат гасифицирани

Миладинов: Доколку новата не ја стопира за 2,5 години најголемите градови ќе бидат гасифицирани

Прес 24 | пред 6 месеци

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со трибините, кои се еден од начините на кои најбројната партија е во постојан контакт со граѓаните. На денешната трибина се Комисијата за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ говореше за енергетскиот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност