Замир Мехмети директор во телекомот

Замир Мехмети директор во телекомот

+Инфо | пред 6 месеци

Замир Мехмети, поранешен член на Советот за радиодифузија и активист на Шарената револуција стана неизвршен директор во одборот на директори на „Македонски телеком“. Владата во сопственичката структура...

Замир Мехмети од Шарената Револуција стана директор на Телеком

Замир Мехмети од Шарената Револуција стана директор на Телеком

Скопје Инфо | пред 6 месеци

Замир Мехмети, активист на „Шарената револуција“ е предложен од страна на Владата за неизвршен член во одборот на директори на „Македонски Телеком“. Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за...

Замир Мехмети предложен за еден од директорите на Македонски телеком

Замир Мехмети предложен за еден од директорите на Македонски телеком

Фокус | пред 6 месеци

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните и назначување на нови членови на Одборот на директори, според кој за член на Одборот на директори се предлага и Замир Мехмети,...

ЗАМИР МЕХМЕТИ  КОМАНДОСОТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СТАНА ЕДЕН ОД ДИРЕКТОРИТЕ ВО ТЕЛЕКОМ

ЗАМИР МЕХМЕТИ, КОМАНДОСОТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СТАНА ЕДЕН ОД ДИРЕКТОРИТЕ ВО ТЕЛЕКОМ

Сакам Да Кажам | пред 6 месеци

Замир Мехмети,  истакнат борец против режимот на Никола Груевски и активист на Шарената револуција стана неизвршен директор во одборот на директори на „Македонски телеком“. Мехмети е поранешен член на...

Нови членови на одборот директори на Македонски телеком

Нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Бриф | пред 6 месеци

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните членови на одборот на директори и назначување на нови. Според предлогот на Владата, во одборот на директори на „Македонски...

Горан Трајановски  Сашо Велевски и Замир Мехмети нови членови на одборот директори на Македонски телеком

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Локално | пред 6 месеци

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните членови на одборот на директори, и за назначување на нови. Со одлука на владата, треба да бидат разрешени Жарко Луковски, Панче...

Горан Трајановски  Сашо Велевски и Замир Мехмети се нови членови на одборот директори на Македонски телеком

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети се нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Макфакс | пред 6 месеци

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на актуелните членови на Одборот на директори, и за назначување нови членови. На владина седница е одлучено да бидат разрешени Жарко Луковски,...

Замир Мехмети е именуван за еден од директорите на   Македонски Телеком

Замир Мехмети е именуван за еден од директорите на ,,Македонски Телеком“

Ако | пред 6 месеци

Активист на Шарената револуција Замир Мехмети стана неизвршен директор во одборот на директори на „Македонски телеком“. Мехмети е поранешен член на Советот за радиодифузија. Тој за време на минатогодишните...

Предложени нови членови на одборот во Македонски телеком

Предложени нови членови на одборот во Македонски телеком

Алсат-М | пред 6 месеци

Владата побарала од „Македонски телеком“ да го разреши актуелните членови на одборот на директори. Одлучено е да бидат разрешени Жарко Луковски, Панче Кралев, Небојша Стојаковиќ, Александар Стојков и Владимир...

Фрчат смени во една од најголемите компании во Македонија   еве за што се работи

Фрчат смени во една од најголемите компании во Македонија - еве за што се работи

Sky | пред 6 месеци

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на актуелните членови на одборот на директори и назначување нови членови. На владина седница е одлучено да бидат разрешени Жарко Луковски,...

Да се разреши Одборот на директори на Македонски Телеком  Владата со нов предлог

Да се разреши Одборот на директори на Македонски Телеком, Владата со нов предлог

Фактор | пред 6 месеци

Владата на Република Македонија достави предлог до Македонски Телеком за избор на нови членови на Одборот на директори, додека пак повеќето актуелни членови треба да се разрешат. На владина седница е одлучено...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност