Нова опција на Инстаграм   се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Нова опција на Инстаграм - се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Exclusive | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги ојбавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Инстаграм воведува новитет со кој ќе се поврзе со Фејсбук

Инстаграм воведува новитет со кој ќе се поврзе со Фејсбук

Вистина | пред 5 месеци

Корисниците на Facebook наскоро ќе можат да гледаат Instagram Stories на своите профили. Имено, Instagram ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите постови и на Facebook, пишува...

Instagram воведува новина која ќе се однесува на Facebook

Instagram воведува новина која ќе се однесува на Facebook

Точка | пред 5 месеци

Корисниците на Facebook наскоро ќе можат да гледаат Instagram Stories на своите профили. Имено, Instagram ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите постови и на Facebook, пишува...

Нова опција на Инстаграм   се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Нова опција на Инстаграм - се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Прес 24 | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги ојбавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Се работи на поблиска поврзаност помеѓу Инстаграм и Фејсбук

Се работи на поблиска поврзаност помеѓу Инстаграм и Фејсбук

Скопје24 | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Инстаграм воведува нова опција која ќе се однесува на Фејсбук

Инстаграм воведува нова опција која ќе се однесува на Фејсбук

Скопје24 | пред 5 месеци

Корисниците на Facebook наскоро ќе можат да гледаат Instagram Stories на своите профили. Имено, Instagram ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите постови и на Facebook, пишува...

Instagram со нова опција   се работи на поблиска поврзаност со Facebook

Instagram со нова опција – се работи на поблиска поврзаност со Facebook

USB | пред 5 месеци

Instagram ја тестира можноста корисниците истовремено да ги обjавуваат своите објави и на оваа платформа и на Facebook. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Facebook сака популарноста...

Се работи на поблиска поврзаност помеѓу Инстаграм и Фејсбук

Се работи на поблиска поврзаност помеѓу Инстаграм и Фејсбук

A1on | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Instagram воведува новитет со кој ќе се поврзе со Facebook

Instagram воведува новитет со кој ќе се поврзе со Facebook

Денар | пред 5 месеци

На корисниците на „Facebook“ наскоро на „newsfeed“ ќе им се појавуваат приказни од „Instagram“. Имено, „Instagram“ ја тестира можноста неговите корисници да ги објавуваат своите постови и на „Facebook“,...

Инстаграм со нова опција   се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Инстаграм со нова опција- се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Прес 24 | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги о ј бавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Се работи на поблиска поврзаност помеѓу Инстаграм и Фејсбук

Се работи на поблиска поврзаност помеѓу Инстаграм и Фејсбук

ТВ Нова | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Нова опција на Инстаграм   се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Нова опција на Инстаграм - се работи на поблиска поврзаност со Фејсбук

Сител | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги ојбавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

Ќе се поврзуваат Инстаграм и Фејсбук

Ќе се поврзуваат Инстаграм и Фејсбук

Вечер | пред 5 месеци

Инстаграм ја тестира можноста корисниците истовремено да ги објавуваат своите објави и на оваа платформа и на Фејсбук. Со оваа поблиска поврзаност на социјалните мрежи, се чини, Фејсбук сака популарноста...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност