Во Охрид промовирана регионална  ИноПлатформа  за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

A1on | пред 6 месеци

Пет држави од балканско-средноморската област меѓу кои и Македонија ќе разработуваат платформа насочена кон зајакнување на конкурентноста и иновативноста на бизнис-субјектите, како и алатки со кои компаниите...

Промоција на ИноПлатформа  платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и Медитеранската област

Промоција на ИноПлатформа, платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и Медитеранската област

Иновативност | пред 6 месеци

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект финансиран од Интерег Програмата на Европската...

Промоција на проектот ИноПлатформа

Промоција на проектот ИноПлатформа

Бизнис инфо | пред 6 месеци

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската...

Промоција на проектот ИноПлатформа   платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и Медитеранската област

Промоција на проектот ИноПлатформа – платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и Медитеранската област

Бизнис вести | пред 6 месеци

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија.  ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската...

Промоција на ИноПлатформа во Охрид европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија

Промоција на ИноПлатформа во Охрид-европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија

Денар | пред 6 месеци

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија.  ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската...

Во Охрид промовирана регионална  ИноПлатформа  за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

Сител | пред 6 месеци

Пет држави од балканско-средноморската област меѓу кои и Македонија ќе разработуваат платформа насочена кон зајакнување на конкурентноста и иновативноста на бизнис-субјектите, како и алатки со кои компаниите...

Промоција на проектот ИноПлатформа платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и Медитеранската област

Промоција на проектот ИноПлатформа-платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и Медитеранската област

Фактор | пред 6 месеци

Денеска во Охрид сепромовирашеИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија.  ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност