Рамчиловиќ Го повикуваме Анѓушев да си даде оставка и никогаш повеќе да не располага со народните пари

Рамчиловиќ: Го повикуваме Анѓушев да си даде оставка и никогаш повеќе да не располага со народните пари

Прес 24 | пред 6 месеци

Интегрален текст  од  прес конференција за медиуми, која се одржа денес, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, при што се обрати Зекир Рамчиловиќ, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. Кочо Анѓушев...

ВМРО ДПМНЕ  Анѓушев функцијата ја користи за огромни профити

ВМРО-ДПМНЕ - Анѓушев функцијата ја користи за огромни профити

Р.С. Европа | пред 6 месеци

ВМРО-ДПМНЕ наведува дека Кочо Анѓушев функцијата вицепремиер во владата на СДСМ ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата....

ВМРО ДПМНЕ Заев и Анѓушев се однесуваат како буџетот да е нивна приватна сметка

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Анѓушев се однесуваат како буџетот да е нивна приватна сметка

A1on | пред 6 месеци

„Кочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во владата на Социјал-демократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата....

ВМРО ДПМНЕ Анѓушев функцијата ја користи за стекнување огромни профити

ВМРО-ДПМНЕ: Анѓушев функцијата ја користи за стекнување огромни профити

Канал 5 | пред 6 месеци

Заев и Анѓушев се однесуваат како државата да е нивна приватна сопственост, а буџетот, кој се полни со парите на граѓаните, како нивна приватна сметка. Анѓушев својата работа како вицепремиер за првите...

Србов Функцијата вицепремиер Анѓушев ја користи за создавање огромни профити за сопствените фирми

Србов: Функцијата вицепремиер Анѓушев ја користи за создавање огромни профити за сопствените фирми

Нетпрес | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во владата на Социјалдемократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата....

Србов Функцијата вицепремиер во Владата на СДС Анѓушев ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми

Србов: Функцијата вицепремиер во Владата на СДС Анѓушев ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми

Курир | пред 6 месеци

Членот на Извршниот комитет на таа партија, Никола Србов истакна дека Анѓушев својата работа како вицепремиер за првите сто дена си ја наплати со тендер во висина од 2.6 милиони евра, кои преку државното...

Србов: Функцијата вицепремиер во Владата на СДС Анѓушев ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми

Денешен | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во владата на Социјал-демократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата....

Србов Функцијата вицепремиер во Владата на СДС Анѓушев ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми

Србов: Функцијата вицепремиер во Владата на СДС Анѓушев ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми

Вистина | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во владата на Социјал-демократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата. Заев...

ВМРО ДПМНЕ Анѓушев функцијата ја користи за стекнување огромни профити

ВМРО-ДПМНЕ: Анѓушев функцијата ја користи за стекнување огромни профити

Сител | пред 6 месеци

Kочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во владата на Социјал-демократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата....

ВМРО ДПМНЕ бара кривична одговорност за Анѓушев

ВМРО-ДПМНЕ бара кривична одговорност за Анѓушев

Сител | пред 6 месеци

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ бара кривична одговорност за Анѓушев Кочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во Владата на Социјал-демократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените...

Србов Вицепремиерот Анѓушев ја користи својата позиција за создавање огромни профити на неговите фирми

Србов: Вицепремиерот Анѓушев ја користи својата позиција за создавање огромни профити на неговите фирми

Република | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев, функцијата вицепремиер во владата на Социјал-демократскиот сојуз ја користи за создавање на огромни профити за сопствените фирми, а не за унапредување на стандардот на граѓаните и државата. Заев...

Случај Фероинвест Според законот сѐ е во ред но законот не е во ред

Случај Фероинвест: Според законот сѐ е во ред, но законот не е во ред

Локално | пред 6 месеци

Според експерти, законската обврска на службено лице да се откаже од управувањето со фирмата во кој е сопственик, не ја елиминира опасноста од можно влијание преку неговите јавни овластувања Според законот...

Случај Фероинвест Според законот сѐ е во ред но законот не е во ред

Случај Фероинвест: Според законот сѐ е во ред, но законот не е во ред

DW | пред 6 месеци

Според експерти, законската обврска на службено лице да се откаже од управувањето со фирмата во кој е сопственик, не ја елиминира опасноста од можно влијание преку неговите јавни овластувања Според законот...

ВМРО ДПМНЕ Смешно е образложението на Анѓушев дека ништо не е спорно во добивањето на тендерот

ВМРО-ДПМНЕ: Смешно е образложението на Анѓушев дека ништо не е спорно во добивањето на тендерот

ТВ Нова | пред 6 месеци

Вицепремиерот Кочо Анѓушев се обидува да ја изманипулира јавноста со оправдување дека тој не е управител на фирмата Фероинвест која е во игра за тендер за набавка на гуми за РЕК Битола, туку само сопственик,...

ВМРО ДПМНЕ Анѓушев се откажа од својата плата но своето домашно салдо го надокнадува со тендерите

ВМРО-ДПМНЕ: Анѓушев се откажа од својата плата, но своето домашно салдо го надокнадува со тендерите

A1on | пред 6 месеци

„Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога стапи на функцијата, но очигледно...

Перински Анѓушев по срамниот скандал каде на најдрзок начин се обиде парите на граѓаните да ги смести во својот џеб да си поднесе неотповиклива оставка

Перински: Анѓушев по срамниот скандал каде на најдрзок начин се обиде парите на граѓаните да ги смести во својот џеб, да си поднесе неотповиклива оставка

Курир | пред 6 месеци

-Смешно е образложението на Кочо Анѓушев дека ништо не е спорно во добивањето на тендерот од страна на неговата фирма „Фероинвест“ во ЕЛЕМ. Анѓушев, се обидува да ја изманипулира јавноста, со смешно оправдување...

Перински Анѓушев на најдрзок начин се обиде парите на граѓаните да ги смести во својот џеб

Перински: Анѓушев на најдрзок начин се обиде парите на граѓаните да ги смести во својот џеб

Прес 24 | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога стапи на функцијата, но очигледно...

Има ли етичка и морална одговорност кај вицепремиерот Анѓушев

Има ли етичка и морална одговорност кај вицепремиерот Анѓушев?

Канал 5 | пред 6 месеци

Со тоа, вели, сопственикот секогаш е заинтересиран за сопствената фирма, добро да работи. Сите етички дилеми се отвораат токму заради функцијата која ја обавува Анѓушев, вицепремиер на владата на Р. Македонија....

Перински Анѓушев по срамниот скандал каде на најдрзок начин се обиде парите на граѓаните да ги смести во својот џеб да си поднесе неотповиклива оставка

Перински: Анѓушев по срамниот скандал каде на најдрзок начин се обиде парите на граѓаните да ги смести во својот џеб, да си поднесе неотповиклива оставка

Вистина | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога стапи на функцијата, но очигледно...

ВМРО ДПМНЕ Анѓушев си доделил тендер од ЕЛЕМ сам на себе

ВМРО-ДПМНЕ: Анѓушев си доделил тендер од ЕЛЕМ сам на себе

Сител | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога стапи на функцијата, но очигледно...

ВМРО ДПМНЕ бара Вицепремиерот Кочо Анѓушев да поднесе оставка

ВМРО-ДПМНЕ бара Вицепремиерот Кочо Анѓушев да поднесе оставка

Сител | пред 6 месеци

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ бара Вицепремиерот Кочо Анѓушев да поднесе оставка Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“....

Перински Анѓушев си додели тендер сам на себе веднаш да си поднесе оставка

Перински: Анѓушев си додели тендер сам на себе, веднаш да си поднесе оставка

Република | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога стапи на функцијата, но очигледно...

ВМРО ДПМНЕ Анѓушев си доделил тендер сам на себе од ЕЛЕМ

ВМРО-ДПМНЕ: Анѓушев си доделил тендер сам на себе од ЕЛЕМ

Вечер | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест", обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога...

ВМРО ДПМНЕ Анѓушев си доделил тендер од ЕЛЕМ сам на себе

ВМРО-ДПМНЕ: Анѓушев си доделил тендер од ЕЛЕМ сам на себе

Слободна Македонија | пред 6 месеци

Кочо Анѓушев си додели тендер сам на себе од 2.6 милиони евра и тоа од државната фирма ЕЛЕМ на својата фирма „Фероинвест“. Можеби Кочо Анѓушев се откажа од својата плата кога стапи на функцијата, но очигледно...

Анѓушев се повлече од управувачките но не и од сопственичките структури на неговите компании

Анѓушев се повлече од управувачките, но не и од сопственичките структури на неговите компании

еМАГАЗИН | пред 6 месеци

Откако во јавноста излезе информацијата дека Фероинвест, компанијата на вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев, е во игра за тендер за набавки за гуми за РЕК Битола, не престанува интересот на...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност