Интегриран систем за управување со цврст отпад со поддршка од ЕУ

Интегриран систем за управување со цврст отпад со поддршка од ЕУ

A1on | пред 6 месеци

Животната средина е најважен приоритет, но со тековниот концепт што постои во земјата, тоа е невозможна мисија, ниту со буџетот, ниту од аспект на усогласување на стандардите во Европа, а најдрастично...

Интегриран систем за управување со цврст отпад со поддршка од ЕУ

Интегриран систем за управување со цврст отпад со поддршка од ЕУ

Канал 5 | пред 6 месеци

Ова денеска го изјави заменик-министерот за животна средина Јани Макрадули, на завршната церемонија за проектот на ЕУ „Подготовка на проекти и тендерска документација за воспоставување на интегриран и...

ЕУ ќе финансира проект за управување со отпад на македонскиот исток

ЕУ ќе финансира проект за управување со отпад на македонскиот исток

Нова ТВ | пред 6 месеци

Со поддршка на ЕУ ќе се спроведува проект за управувањето со отпад во источниот и североисточниот регион. Проектот “Подготовка на проектните студии (FSs, EIAs, CBAs) е во соработка со Министерството за...

Интегриран систем за управување со цврст отпад со поддршка од ЕУ

Интегриран систем за управување со цврст отпад со поддршка од ЕУ

Вечер | пред 6 месеци

Животната средина е најважен приоритет, но со тековниот концепт што постои во земјата, тоа е невозможна мисија, ниту со буџетот, ниту од аспект на усогласување на стандардите во Европа, а најдрастично...

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

A1on | пред 6 месеци

Во Скопје денеска ќе се одржи завршна церемонија по повод проектот на ЕУ „Подготовка на проекти и тендерска документација за воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со...

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

Канал 5 | пред 6 месеци

На настанот ќе се обратат шефот на Делегацијата на ЕУ Самуел Жбогар, заменик-министерот за животна средина Јани Макрадули, Јадранка Иванова шеф на одделението на ЕУ при Министерството за животна средина,...

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

Сител | пред 6 месеци

Во Скопје денеска ќе се одржи завршна церемонија по повод проектот на ЕУ „Подготовка на проекти и тендерска документација за воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со...

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

Вечер | пред 6 месеци

Во Скопје денеска ќе се одржи завршна церемонија по повод проектот на ЕУ „Подготовка на проекти и тендерска документација за воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со...

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

ЕУ поддршка за подобрување на управувањето со отпад во источните и североисточните региони

Слободна Македонија | пред 6 месеци

Во Скопје денеска ќе се одржи завршна церемонија по повод проектот на ЕУ „Подготовка на проекти и тендерска документација за воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност