ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

МКД | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување на локалните избори, во кое ќе бидат вклучени 16 експерти, 20 долгорочни и 300 краткорочни набљудувачи. Шефицата на Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР, амбасадорката...

Со 336 набљудувачи ОБСЕ ОДИХР ќе го следи процесот на набљудување за Локалните избори

Со 336 набљудувачи ОБСЕ/ОДИХР ќе го следи процесот на набљудување за Локалните избори

Алфа | пред 6 месеци

Со 336 набљудувачи Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР на 15 октомври ќе го следи процесот на набљудување за Локалните избори. Тие ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје. Со 336 набљудувачи Мисијата на...

ОБСЕ ОДИХР со 300 набљудувачи за локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 300 набљудувачи за локалните избори

24 вести | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување на локланите избори. Со 16 експерти, 20 долгорочни и 300 краткорочни набљудувачи ќе се следи известувањето на медиумите, финансирањето на кампањите...

ОБСЕ со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

ОБСЕ со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

Фактор | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следи локалните избори

Локално | пред 6 месеци

Локалните избори на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР. Шефицата на Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР, амбасадорката Одри Гловер, денеска на прес-конференција соопшти дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР...

ОБСЕ  ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

ОБСЕ/ ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

МТВ 1 | пред 6 месеци

Регистрација на кандидатите и гласачите, кампањата, работата на институциите, известувањето на медиумите и годинава на локалните избори ќе ги следат прeтставниците на ОБСЕ/ ОДИХР. Над 300 набљудувачи од...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

Макфакс | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

Точка | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Нетпрес | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Денешен | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ТВ Нова | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Канал 5 | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата, на денешната прес-конференција посочи дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР се веќе во земјава, а ним оваа недела ќе им се придружат уште 20 долгорочни набљудувачи,...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

A1on | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Курир | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата, на денешната прес-конференција посочи дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР се веќе во земјава, а ним оваа недела ќе им се придружат уште 20 долгорочни набљудувачи,...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги набљудува локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги набљудува локалните избори

Локално | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ   ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори

ОБСЕ - ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори

Сител | пред 6 месеци

Embedded video for ОБСЕ - ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори ОБСЕ и ОДИХР будно ќе го следи изборниот процес во трката за градоначалници и членови на општинските совети. Денеска...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

24 вести | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

Канал 5 | пред 6 месеци

Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите уште 300 краткорочни, кои ќе бидат распоредени низ целата земја. - Важно е да се разбере дека ние само ги набљудуваме изборите...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Вистина | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Алфа | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР ја започнаа набљудувачката мисија за локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР ја започнаа набљудувачката мисија за локалните избори

Р.С. Европа | пред 6 месеци

Шефицата на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР, амбасадорката Одри Гловер, посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија, а оти неделава ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, додека пред...

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

A1on | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите...

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

Алсат-М | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите...

ОБСЕ ОДИХР ја започна набљудувачката мисија за локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР ја започна набљудувачката мисија за локалните избори

Нова ТВ | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за локалните избори, закажани за 15 октомври. Изборите во 80 општини и во Градот Скопје ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР. Амбасадорката...

ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

ТВ 21 | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР ЌЕ ГИ НАБЉУДУВААТ ИЗБОРИТЕ  За локалните избори 336 набљудувачи ќе го следат избирачкиот процес

ОБСЕ/ОДИХР ЌЕ ГИ НАБЉУДУВААТ ИЗБОРИТЕ: За локалните избори 336 набљудувачи ќе го следат избирачкиот процес

Infomax | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

ОБСЕ/ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

Вечер | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите...

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Макфакс | пред 6 месеци

Мисијата на ОДИХР што ќе ги набљудува изборите во Македонија од неделава е во земјата и ќе одржи прес конференција.  Мисијата ќе ја предводи  Одри Гловер од Велика Британија. Гловер е  адвокатка за човекови...

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Точка | пред 6 месеци

Мисијата на ОДИХР што ќе ги набљудува изборите во Македонија од неделава е во земјата и ќе одржи прес конференција. Мисијата ќе ја предводи Одри Гловер од Велика Британија. Гловер е адвокатка за човекови...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност