Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Локално | пред 6 месеци

За околу седумдесет проценти е намален родот на лозјата поради зимското и пролетното мрзнење, информираше денеска лидерот на лозарите Љупчо Аризанов. Годинешниот род го проценува на околу 60 милиони килограми...

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

A1on | пред 6 месеци

За околу седумдесет проценти е намален родот на лозјата поради зимското и пролетното мрзнење, информираше денеска лидерот на лозарите Љупчо Аризанов. Годинешниот род го проценува на околу 60 милиони килограми...

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Сител | пред 6 месеци

За околу седумдесет проценти е намален родот на лозјата поради зимското и пролетното мрзнење, информираше денеска лидерот на лозарите Љупчо Аризанов. Годинешниот род го проценува на околу 60 милиони килограми...

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

Вечер | пред 6 месеци

За околу седумдесет проценти е намален родот на лозјата поради зимското и пролетното мрзнење, информираше денеска лидерот на лозарите Љупчо Аризанов Годинешниот род го проценува на околу 60 милиони килограми...

Катастрофален пад на родот  Винарниците по улица ги ловат лозарите за да им го купат грозјето

Катастрофален пад на родот: Винарниците по улица ги ловат лозарите за да им го купат грозјето

еМАГАЗИН | пред 6 месеци

За околу 70 отсто е намален родот на лозјата поради зимското и пролетното мрзнење, информираше денеска лидерот на лозарите Љупчо Аризанов. Годинешниот род го проценува на околу 60 милиони килограми грозје,...

Пролетните мразови уништија 70 отсто од грозјето

Пролетните мразови уништија 70 отсто од грозјето

Вечер | пред 6 месеци

За околу седумдесет проценти е намален родот на лозјата поради зимското и пролетното мрзнење, информираше денеска лидерот на лозарите Љупчо Аризанов. Годинешниот род го проценува на околу 60 милиони килограми...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност