Времето утре во Македонија

Времето утре во Македонија

Алфа | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност...

Утрешните температури ќе се движат од 23 до 32 степени

Утрешните температури ќе се движат од 23 до 32 степени

ТВ Нова | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура ќе се движи од шест до 15 степени, а дневната од 23 до 32 степени. Во Скопје...

Временска прогноза за до крајот на неделата

Временска прогноза за до крајот на неделата

Прес 24 | пред 6 месеци

Максимални температури денес измерени во Д. Капија 32, Гевгелија, 30 Скопје, Штип, 29 Струмица, Виница, 28 Тетово, 26 Тополчани, Кр. Паланка, Прилеп, Ѓуриште, 25 Берово, 24 Претор, Пожаране, 22 Охрид,...

Утре ќе биде сончево со слаб до умерен ветер

Утре ќе биде сончево со слаб до умерен ветер

A1on | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура ќе се движи од шест до 15 степени, а дневната од 23 до 32 степени. Во Скопје...

УХМР најавува нов температурен шок

УХМР најавува нов температурен шок

Сител | пред 6 месеци

МАКСИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ: 33 Гевгелија, 32 Демир Капија, 31 Струмица, 30 Скопје, Штип, Виница, Скопје Петровец, 29 Тетово, 28 Прилеп, Битола, 27 Крива Паланка, 26 Берово, Тополчани, Пожаране, Охрид, 25 Ѓуриште,...

Какво време не очекува до крајот на неделата

Какво време не очекува до крајот на неделата

Република | пред 6 месеци

Максимални температури денес измерени во Д. Капија 32, Гевгелија, 30 Скопје, Штип, 29 Струмица, Виница, 28 Тетово, 26 Тополчани, Кр. Паланка, Прилеп, Ѓуриште, 25 Берово, 24 Претор, Пожаране, 22 Охрид,...

Времето утре сончево со слаб ветер

Времето утре сончево со слаб ветер

Вечер | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност...

Метео Сончево и топло температура до 33 степени

Метео: Сончево и топло, температура до 33 степени

МТВ 1 | пред 6 месеци

Утре во Македонија ќе преовладува сончево и топло време со слаб до умерен ветер од јужен правец. Максималната температура ќе достигне до 33 степени. Во Скопје утре до 32 степена. Топлото време ќе продолжи...

Утре ќе биде сончево со слаб до умерен ветер

Утре ќе биде сончево со слаб до умерен ветер

Скопје24 | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со слаб до умерен јужен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура ќе се движи од шест до 15 степени, а дневната од 23 до 32 степени. Во Скопје...

Какво време не очекува во текот на денешниот ден

Какво време не очекува во текот на денешниот ден?

Скопје Инфо | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Сончево со температура до 32 степени

Сончево со температура до 32 степени

+Инфо | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Сончево со мала до умерена облачност

Сончево со мала до умерена облачност

24 вести | пред 6 месеци

Времето денеска во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Температура ќе се движи од 25 до 32 степени. Во Скопје ќе биде сончево со мала до умерена облачност...

Сончево со температура до 32 степени

Сончево со температура до 32 степени

Нетпрес | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Времето денеска сончево со мала до умерена облачност

Времето денеска: сончево со мала до умерена облачност

Алсат-М | пред 6 месеци

Во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура ќе...

Сончево со умерен ветер

Сончево со умерен ветер

Точка | пред 6 месеци

Во среда, во Македонија, ќе преовладува сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Минималните дбевни температури ќе се движат од 9 до 17 степени, а дневната највисока температура...

Што ќе се случи со времето

Што ќе се случи со времето?

Sky | пред 6 месеци

В среда во Македонија ќе преовладува сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Минималните дневни температури ќе се движат од 9 до 17 степени, а дневната највисока температура...

Денес сончево со мала до умерена облачност

Денес сончево со мала до умерена облачност

Денар | пред 6 месеци

Во среда, во Македонија, ќе преовладува сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Минималните дневни температури ќе се движат од 9 до 17 степени, а дневната највисока температура...

Следи нова промена со времето  ќе има ли спас од дождот

Следи нова промена со времето - ќе има ли спас од дождот?

Прес 24 | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Што ќе се случи со времето

Што ќе се случи со времето?

Sky | пред 6 месеци

В среда во Македонија ќе преовладува сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Минималните дневни температури ќе се движат од 9 до 17 степени, а дневната највисока температура...

Убав сончев ден

Убав сончев ден

За Се | пред 6 месеци

ВРЕМЕТО ДЕНЕСКА Сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ=6 Т-мин. од 9 до 17 а т-мин. 25 до 32 степени. Во Скопје, сончево...

Сончево со мала до умерена облачност

Сончево со мала до умерена облачност

A1on | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Денеска сончево со мала до умерена облачност

Денеска сончево со мала до умерена облачност

ТВ Нова | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Сончево со мала до умерена облачност и температура до 32 степени

Сончево со мала до умерена облачност и температура до 32 степени

Вистина | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Сончево со умерен ветер

Сончево со умерен ветер

Кајгана | пред 6 месеци

Во среда, во Македонија, ќе преовладува сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Минималните дневни температури ќе се движат од 9 до 17 степени, а дневната највисока температура...

Сончево со умерен ветер

Сончево со умерен ветер

Макфакс | пред 6 месеци

Во среда, во Македонија, ќе преовладува сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Минималните дбевни температури ќе се движат од 9 до 17 степени, а дневната највисока температура...

Сончево со мала до умерена облачност и температура до 32 степени

Сончево со мала до умерена облачност и температура до 32 степени

Курир | пред 6 месеци

Утринската температура ќе се движи од девет до 17, а дневната температура од 25 до 32 степени. Во Скопје ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Температурата ќе...

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност

Канал 5 | пред 6 месеци

Утринската температура ќе се движи од девет до 17, а дневната температура од 25 до 32 степени. Во Скопје ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Температурата ќе...

Какво време ќе имаме денес

Какво време ќе имаме денес?

Фактор | пред 6 месеци

Сончево со мала облачност и северен умерен ветар. Ова се прогнозите на метеоролозите за денеска. Со УВ индекс од 6 и температури кои ќе стигнат од 25 до 32 во текот на денот ќе биде обележан денешиот ден....

Сончево и топло време

Сончево и топло време

МКД | пред 6 месеци

Денеска времето ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. Во Скопје дневната температура ќе достигне до 30 Целзиусови степени, Маврово 21, Охрид 25, Битола 27, Кавдарци...

Сончево време со свежи утра и температура до 32 степени

Сончево време со свежи утра и температура до 32 степени

Сител | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Временска прогноза

Временска прогноза

Локално | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Сончево со мала до умерена облачност и температура до 32 степени

Сончево со мала до умерена облачност и температура до 32 степени

Скопје24 | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Времето денеска сончево со мала до умерена облачност

Времето денеска: сончево со мала до умерена облачност

Р.С. Европа | пред 6 месеци

Во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура ќе...

Какво време не очекува во текот на денешниот ден

Какво време не очекува во текот на денешниот ден?

Exclusive | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Сончево време со мала до умерена облачност

Сончево време со мала до умерена облачност

ТВ 21 | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер, а претпладне на југозапад со умерен западен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Утринската температура...

Температурите ќе растат  синоптичарите најавуваат надпросечно топло време

Температурите ќе растат - синоптичарите најавуваат надпросечно топло време

Sky | пред 6 месеци

Следува период на сончево време со свежи утра, а преку денот ќе биде се потопло. За време на викендот дневните температури насекаде ќе бидат над просекот. Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност...

ВРЕМЕТО СЕ МЕНУВА Еве што прогнозираат метеоролозите за наредниве денови

ВРЕМЕТО СЕ МЕНУВА: Еве што прогнозираат метеоролозите за наредниве денови

Sky | пред 6 месеци

Следува период на сончево време со свежи утра, а преку денот ќе биде се потопло. За време на викендот дневните температури насекаде ќе бидат над просекот. Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност...

УХМР со соопштените до граѓаните Следува посвежо време проследено со врнежи

УХМР со соопштените до граѓаните: Следува посвежо време проследено со врнежи

Прес 24 | пред 6 месеци

Во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Утре сончево со мала до умерена облачност

Утре сончево со мала до умерена облачност

Точка | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ-индексот ќе има вредност 6. Температурата ќе се движи од 21 до 32 степена. Во Скопје ќе биде...

УХМР најавува период на сончево време со свежи утра

УХМР најавува период на сончево време со свежи утра

Сител | пред 6 месеци

МАКСИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ: 32 Д. Капија, Гевгелија, 30 Скопје, Штип, 29 Струмица, Виница, 28 Тетово, 26 Тополчани, Кр. Паланка, Прилеп, Ѓуриште, 25 Берово, 24 Претор, Пожаране, 22 Охрид, 18 Маврово, 17 Лазарополе....

Утре сончево со мала до умерена облачност

Утре сончево со мала до умерена облачност

Макфакс | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Температурата ќе се движи од 21 до 32 степени. Во Скопје ќе биде...

Температурата утре до 32 степени

Температурата утре до 32 степени

ТВ Нова | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Температурата ќе се движи од 21 до 32 степени. Во Скопје ќе биде...

Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност

Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност

A1on | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ индексот ќе има вредност 6. Температурата ќе се движи од 21 до 32 степени. Во Скопје ќе биде...

Утре сончево со мала до умерена облачност

Утре сончево со мала до умерена облачност

Скопје24 | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ-индексот ќе има вредност 6. Температурата ќе се движи од 21 до 32 степена. Во Скопје ќе биде...

Утре сончево со мала до умерена облачност

Утре сончево со мала до умерена облачност

Скопје24 | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ-индексот ќе има вредност 6. Температурата ќе се движи од 21 до 32 степена. Во Скопје ќе биде...

Утре сончево со мала облачност наредните денови се потопло

Утре сончево со мала облачност, наредните денови се потопло

Вечер | пред 6 месеци

Времето утре во Македонија ќе биде сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер. УВ-индексот ќе има вредност 6 Температурата ќе се движи од 21 до 32 степена. Во Скопје ќе биде...

До крајот на неделата дожд потоа нов пресврт со времето

До крајот на неделата дожд, потоа нов пресврт со времето

Скопје Инфо | пред 6 месеци

Во среда свежо утро со утрински температури кои што ќе се движат во интервал од 6 до 16 степени, а во текот на денот ќе биде претежно сончево со појава на локална облачност и малку потопло време со благ...

ВРЕМЕТО СЕ МЕНУВА Еве што прогнозираат метеоролозите за наредниве денови

ВРЕМЕТО СЕ МЕНУВА: Еве што прогнозираат метеоролозите за наредниве денови

Sky | пред 6 месеци

Следува период на сончево време со свежи утра, а преку денот ќе биде се потопло. За време на викендот дневните температури насекаде ќе бидат над просекот. Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност...

Метео Свежи утра повисоки дневни температури

Метео: Свежи утра, повисоки дневни температури

МТВ 1 | пред 6 месеци

Утре во Македонија ќе преовладува сончево време со мала до умерена облачност и со слаб до умерен ветер од северен правец. Максималната температура ќе достигне до 32 степена. Во Скопје утре до 30 степени....

До крајот на работната недела дожд промена на времето за викендот

До крајот на работната недела дожд, промена на времето за викендот

Точка | пред 6 месеци

Во среда ќе имаме свежо утро со утрински температури коишто ќе се движат во интервал од 6 до 16 Целзиусови степени, а во текот на денот ќе биде претежно сончево со појава на локална облачност и малку потопло...

До крајот на работната недела дожд промена на времето за викендот

До крајот на работната недела дожд, промена на времето за викендот

Нетпрес | пред 6 месеци

Во среда ќе имаме свежо утро со утрински температури коишто ќе се движат во интервал од 6 до 16 Целзиусови степени, а во текот на денот ќе биде претежно сончево со појава на локална облачност и малку потопло...

До крајот на неделата дожд потоа нов пресврт со времето

До крајот на неделата дожд, потоа нов пресврт со времето

Прес 24 | пред 6 месеци

Во среда свежо утро со утрински температури кои што ќе се движат во интервал од 6 до 16 степени, а во текот на денот ќе биде претежно сончево со појава на локална облачност и малку потопло време со благ...

До крајот на неделата дожд за викендот очекувајте пресврт на времето

До крајот на неделата дожд-за викендот очекувајте пресврт на времето

Курир | пред 6 месеци

Во четврток и петок по свежото утро со утрински температури од 6 до 16 , односно од 5 до 15 степени во текот на денот ќе биде претежно сончево и потопло време со пораст на дневните температури кои што...

Попладнево не излегувајте  повторно дожд во Македонија

Попладнево не излегувајте - повторно дожд во Македонија

Прес 24 | пред 6 месеци

Во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

Алфа | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб...

Температурите ќе растат  синоптичарите најавуваат надпросечно топло време

Температурите ќе растат - синоптичарите најавуваат надпросечно топло време

Sky | пред 6 месеци

Следува период на сончево време со свежи утра, а преку денот ќе биде се потопло. За време на викендот дневните температури насекаде ќе бидат над просекот. Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност...

Температурите ќе растат  синоптичарите најавуваат надпросечно топло време

Температурите ќе растат - синоптичарите најавуваат надпросечно топло време

Sky | пред 6 месеци

Следува период на сончево време со свежи утра, а преку денот ќе биде се потопло. За време на викендот дневните температури насекаде ќе бидат над просекот. Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност...

Темни облаци над Македонија  доаѓа невреме

Темни облаци над Македонија - доаѓа невреме

Прес 24 | пред 6 месеци

Во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Подгответе се за невреме  еве што најавуваат метеоролозите

Подгответе се за невреме - еве што најавуваат метеоролозите

Sky | пред 6 месеци

Во вторник во Македонија ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Времето денес Променливо облачно со услови за дожд

Времето денес: Променливо облачно со услови за дожд

Точка | пред 6 месеци

Во вторник, во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Променливо облачно со услови за дожд

Променливо облачно со услови за дожд

Точка | пред 6 месеци

Во вторник, во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Денеска променливо облачно

Денеска променливо облачно

+Инфо | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

Алсат-М | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Променливо облачно со услови за дожд

Променливо облачно со услови за дожд

Кајгана | пред 6 месеци

Денеска во Македонија ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет.  Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Променливо облачно време претпладне локален дожд

Променливо облачно време, претпладне локален дожд

Нетпрес | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

24 вести | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

ПРОГНОЗА Подгответе се за врнежи од дожд

ПРОГНОЗА: Подгответе се за врнежи од дожд

Фактор | пред 6 месеци

Времето во Македонија денеска ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со слаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали, а ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Временска прогноза

Временска прогноза

ТВ Нова | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Пороен дожд и грмежи  ова се температурите по невремето

Пороен дожд и грмежи - ова се температурите по невремето

Прес 24 | пред 6 месеци

Ова се температурите по невремето во Македонија, и денеска не очекува променливо облачно време.

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

A1on | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Дожд денеска и утре од задутре

Дожд денеска и утре, од задутре...

За Се | пред 6 месеци

ВРЕМЕТО ДЕНСКА Променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Времето денес променливо облачно претпладне локален дожд

Времето денес променливо облачно, претпладне локален дожд

Вистина | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Времето денес променливо облачно претпладне локален дожд

Времето денес променливо облачно, претпладне локален дожд

Курир | пред 6 месеци

Утринската температура ќе се движи од 13 до 19, а дневната температура од 24 до 33 степени. Во Скопје ќе биде променливо облачно со сончеви периоди и со умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Денес променливо облачно со услови за дожд

Денес променливо облачно со услови за дожд

Денар | пред 6 месеци

Денес во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Синоќа невреме беснееше во Македонија  што ќе се случува денеска

Синоќа невреме беснееше во Македонија - што ќе се случува денеска?

Прес 24 | пред 6 месеци

Во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Променливо облачно со услови за дожд

Променливо облачно со услови за дожд

Макфакс | пред 6 месеци

Во вторник, во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Променливо облачно, претпладне локален дожд

Канал 5 | пред 6 месеци

Утринската температура ќе се движи од 13 до 19, а дневната температура од 24 до 33 степени. Во Скопје ќе биде променливо облачно со сончеви периоди и со умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Пороен дожд и грмежи ова се температурите по невремето

Пороен дожд и грмежи, ова се температурите по невремето

Република | пред 6 месеци

Ова се температурите по невремето во Македонија и денеска не очекува променливо облачно време.

Променливо облачно и посвежо со врнежи од дожд

Променливо облачно и посвежо со врнежи од дожд

Сител | пред 6 месеци

Денеска во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Временска прогноза

Временска прогноза

Локално | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Облачно со локални врнежи од дожд

Облачно со локални врнежи од дожд

МКД | пред 6 месеци

Денеска времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со слаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали, ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

Популарно | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

ТВ 21 | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Времето денеска променливо облачно

Времето денеска: променливо облачно

Р.С. Европа | пред 6 месеци

Во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

И денес и утре услови за локален дожд

И денес и утре услови за локален дожд

Кумановски муабети | пред 6 месеци

Времето денеска ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет, информираат од Управата за хидрометеоролошки работи. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе...

Променливо облачно претпладне локален дожд

Променливо облачно, претпладне локален дожд

Скопје24 | пред 6 месеци

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали и врнежите ќе престанат. Ќе дува умерен до засилен ветер од...

Какво време не очекува денес

Какво време не очекува денес?

Пулс 24 | пред 6 месеци

Во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

Променливо облачно со услови за дожд

Променливо облачно со услови за дожд

Exclusive | пред 6 месеци

Во вторник, во Македонија, ќе преовладува променливо облачно време. Претпладне ќе има услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали. Ќе дува умерен до засилен ветер од западен...

Денеска облачно со локални врнежи од дожд

Денеска облачно со локални врнежи од дожд

Слободна Македонија | пред 6 месеци

Денеска времето во Македонија ќе биде променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со слаб интензитет. Попладне облачноста ќе се намали, ќе дува умерен до засилен ветер од западен и југозападен...

УХМР Нестабилно време во целата држава

УХМР: Нестабилно време во целата држава

24 вести | пред 6 месеци

Нестабилнaта воздушна маса и пороен во делови од Македонија. Земјата беше зафатена од силно невреме, наместа проследено со силен ветер, грмежи и град. Во Скопје вечерва имаше интензивен пороен дожд, силен...

Невреме со пороен дожд доаѓа кон скопскиот регион

Невреме со пороен дожд доаѓа кон скопскиот регион

Скопје Инфо | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР....

УХМР Нестабилно време се очекува да ја зафати целата држава

УХМР: Нестабилно време се очекува да ја зафати целата држава

24 вести | пред 6 месеци

Нестабилно време во вечерните часови се очекува да ја зафати целата држава – информираа од УХМР. Кон скопскиот регион се очекува да наиде нестабилна воздушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен...

УХМР Нестабилно време во целата земја

УХМР: Нестабилно време во целата земја

Точка | пред 6 месеци

Управата за хидрометеоролошки работи попладне соопшти дека нестабилна воздушна маса доаѓа од албанското подрачје и се придвижува кон Македонија. Нестабилна облачност има во југозападниот дел од државата...

Пожар беснееше на влез од Скопје сега се интензивира поројниот дожд

Пожар беснееше на влез од Скопје, сега се интензивира поројниот дожд

ТВ Нова | пред 6 месеци

Голем пожар беснееше на влезот од Скопје кај населбата Хиподром. Командирот на Противпожарната бригадата, Ѕвонко Томевски за ТВНова рече дека пожарот бил изгасен уште пред да заврне дождот. Пожари денеска...

Силно невреме во Македонија  останете дома не се знае што следува

Силно невреме во Македонија - останете дома, не се знае што следува

Прес 24 | пред 6 месеци

Управата за хидрометеоролошки работи попладнево соопшти дека нестабилна воздушна маса доаѓа од албанското подрачје и се придвижува кон Македонија. Нестабилна облачност има во југозападниот дел од државата...

Невреме го зафати Скопје интензивен дожд проследен со грмежи

Невреме го зафати Скопје, интензивен дожд проследен со грмежи

ТВ Нова | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР....

Невреме ги зафати делови на Скопје и Охрид со силен ветер и дожд

Невреме ги зафати делови на Скопје и Охрид со силен ветер и дожд

Фактор | пред 6 месеци

Невреме со посилен ветер, пороен дожд и грмотевици го зафати северозападниот дел на Скопје но, овој пат истото траеше околу десетина минути. Во делови од Скопје и натаму има дожд, но се чини дека бурата...

УХРМ Нестабилно време доаѓа кон скопскиот регион

УХРМ: Нестабилно време доаѓа кон скопскиот регион

A1on | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион попладнево се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР. Управата...

УХМР Нестабилно време во целата земја

УХМР: Нестабилно време во целата земја

Макфакс | пред 6 месеци

Управата за хидрометеоролошки работи попладне соопшти дека нестабилна воздушна маса доаѓа од албанското подрачје и се придвижува кон Македонија. Нестабилна облачност има во југозападниот дел од државата...

Невреме го зафати Скопје  силни врнежи и грмежи

Невреме го зафати Скопје - силни врнежи и грмежи

Прес 24 | пред 6 месеци

Силно невреме со пороен дожд, грмежи и силен ветер го зафати главниот град вечерва. ВРЕМЕТО УТРЕ Променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се...

Невреме со пороен дожд доаѓа кон скопскиот регион

Невреме со пороен дожд доаѓа кон скопскиот регион

Курир | пред 6 месеци

Управата за хидрометеоролошки работи попладнево соопшти дека нестабилна воздушна маса доаѓа од албанското подрачје и се придвижува кон Македонија. Нестабилна облачност има во југозападниот дел од државата...

УХРМ Нестабилно време во скопскиот регион

УХРМ: Нестабилно време во скопскиот регион

Алсат-М | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР....

УХМР Нестабилно време во Охридско струшкиот и Дебарскиот регион

УХМР: Нестабилно време во Охридско-струшкиот и Дебарскиот регион

Локално | пред 6 месеци

Управата за хидрометеоролошки работи попладне соопшти дека нестабилна воздушна маса доаѓа од албанското подрачје и се придвижува кон Македонија. Нестабилна облачност има во југозападниот дел од државата...

Моменталната состојба во земјава Нѐ чека пороен дожд и грмежи

Моменталната состојба во земјава: Нѐ чека пороен дожд и грмежи

Прес 24 | пред 6 месеци

Кон скопскиот реион  за околу  половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса од која се очекува интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме....

Синоптичарите излегоа со прогноза  еве што ќе се случува утре

Синоптичарите излегоа со прогноза - еве што ќе се случува утре

Sky | пред 6 месеци

Утре предпладне сеуште ќе има локални врнежи од дожд со ретки грмежи, во текот на денот постепено ќе престануваат. Дневната температура ќе се движи од 18 до 32 степени. В среда ке има услови за краткотраен...

Невреме со пороен дожд го зафати скопскиот регион

Невреме со пороен дожд го зафати скопскиот регион

Република | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти попладнево...

УХМР Невреме со дожд силен ветер и грмежи

УХМР: Невреме со дожд, силен ветер и грмежи

Нова ТВ | пред 6 месеци

Скопскиот регион попладнево се очекува да биде зафатен од нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР. Управата...

Невреме со пороен дожд го зафати скопскиот регион

Невреме со пороен дожд го зафати скопскиот регион

Вечер | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион пред околу еден час наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално, и во форма на невреме, соопшти УХМР. Сепак, и покрај...

СИЛНО НЕВРЕМЕ ВО СКОПЈЕ УХМР предупредува на пороен дожд и силно невреме во Скопје и скопско

СИЛНО НЕВРЕМЕ ВО СКОПЈЕ: УХМР предупредува на пороен дожд и силно невреме во Скопје и скопско

Infomax | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР....

Невреме го зафати Скопје

Невреме го зафати Скопје

Пулс 24 | пред 6 месеци

Силно невреме со пороен дожд, грмежи и силен ветер го зафати главниот град вечерва. ВРЕМЕТО УТРЕ Променливо облачно, претпладне со услови за локален дожд со послаб интензитет. Попладне облачноста ќе се...

УХРМ ПРЕДУПРЕДУВА Невреме доаѓа кон скопскиот регион

УХРМ ПРЕДУПРЕДУВА: Невреме доаѓа кон скопскиот регион

Sky | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР....

УХРМ Невреме во скопскиот регион

УХРМ: Невреме во скопскиот регион

еМАГАЗИН | пред 6 месеци

Кон скопскиот регион за околу половина час се очекува да наиде нестабилна возудушна маса со интензивен пороен дожд, грмежи силен ветер и електрични празнења, локално и во форма на невреме, соопшти УХМР....

УХМР со нова временска прогноза за попладне

УХМР со нова временска прогноза за попладне

Република | пред 6 месеци

Нестабилно време со поројни врнежи и грмежи се очекуваат од попладне и во текот на ноќта. Локално се очекува процесите да бидат поинтензивни, особено во западните делови, а ќе дува и засилен јужен ветер.Локални...

Времето денес сончево и топло со натпросечни температури

Времето денес сончево и топло со натпросечни температури

Вистина | пред 6 месеци

Времето во Македонија денеска ќе биде претежно сончево и топло со натпросечни дневни температури на повеќе места низ државата. Утринската температура ќе се движи од осум до 16, а дневната од 26 до 35 степени. УВ-вредноста...

Денеска претежно сончево и потопло

Денеска претежно сончево и потопло

Република | пред 6 месеци

Времето во Македонија денеска ќе биде претежно сончево и топло, а на повеќе места дневните температури ќе бидат над просечни за овој период. Утринската температура ќе се движи од 9 до 15, а дневната од...

Врнежи и грмежи  драстична промена на времето до вторник

Врнежи и грмежи – драстична промена на времето до вторник

Република | пред 7 месеци

МАКСИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ 30 Скопје, Виница, 28 Штип, 27 Тетово, 26 Струмица, Кр. Паланка, 25 Гевгелија, Д. Капија, 24 Прилеп, Битола, Тополчани, Берово, Пожаране, Ѓуриште, 23 Претор, Охрид, 20 Маврово, 17...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност