Курц Без доволно добро познавање на германскиот јазик децата нема да можат да се запишат во училиште

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

A1on | пред 6 месеци

Австриската конзервативна Народна партија инсистира децата кои не зборуваат „доволно добро” германски, да земаат задолжителни часови по јазик како услов да бидат запишани во училиште, изјави нејзиниот...

Курц Без доволно добро познавање на германскиот јазик децата нема да можат да се запишат во училиште

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

Локално | пред 6 месеци

– Австриската конзервативна Народна партија инсистира децата кои не зборуваат „доволно добро” германски, да земаат задолжителни часови по јазик како услов да бидат запишани во училиште, изјави нејзиниот...

Курц Без доволно добро познавање на германскиот јазик децата нема да можат да се запишат во училиште

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

ТВ Нова | пред 6 месеци

Австриската конзервативна Народна партија инсистира децата кои не зборуваат „доволно добро” германски, да земаат задолжителни часови по јазик како услов да бидат запишани во училиште, изјави нејзиниот...

Курц Без доволно добро познавање на германскиот јазик децата нема да можат да се запишат во училиште

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

Алфа | пред 6 месеци

Австриската конзервативна Народна партија инсистира децата кои не зборуваат „доволно добро" германски, да земаат задолжителни часови по јазик како услов да бидат запишани во училиште, изјави нејзиниот...

Курц Без доволно добро познавање на германскиот јазик децата нема да можат да се запишат во училиште

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

Сител | пред 6 месеци

Австриската конзервативна Народна партија инсистира децата кои не зборуваат „доволно добро" германски, да земаат задолжителни часови по јазик како услов да бидат запишани во училиште, изјави нејзиниот...

Курц Без доволно добро познавање на германскиот јазик децата нема да можат да се запишат во училиште

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

Република | пред 6 месеци

Австриската конзервативна Народна партија инсистира децата кои не зборуваат „доволно добро” германски, да земаат задолжителни часови по јазик како услов да бидат запишани во училиште, изјави нејзиниот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност