Две анкети во ист ден покажаа стабилно водство на ВМРО ДПМНЕ

Две анкети во ист ден покажаа стабилно водство на ВМРО-ДПМНЕ

Алфа | пред 6 месеци

Убедлива предност на ВМРО-ДПМНЕ со 26,9% пред СДСМ со 18,9% - ова се последните податоци од последната телефонска анкета на Институтот „Павел Шатев“ за тоа како размислуваат граѓаните во однос на престојните...

Анкета на Институтот Павел Шатев

Анкета на Институтот „Павел Шатев “

Канал 5 | пред 6 месеци

Ова го покажа најновата анкета на Институтот Павел Шатев. Според анкетата за ДУИ би гласале 4,3 а за Алијанса на Албанците 2,1 процент. Нема да гласаат 28,3, а не знаеле дали ќе гласаат 10,5 проценти ....

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ води пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ води пред СДСМ

Сител | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората...

Анкета на Павел Шатев  Доколку следната недела има избори граѓаните најмногу би гласале за ВМРО ДПМНЕ

Анкета на „Павел Шатев“: Доколку следната недела има избори граѓаните најмногу би гласале за ВМРО-ДПМНЕ

ТВ Нова | пред 6 месеци

Доколку би се одржале избори следната недела, 26,9% од испитаниците би гласале за ВМРО-ДПМНЕ, 18,9% од нив за СДСМ, дури 28,3% од анкетираните истакнале дека нема ниту да излезат да гласат. Ова го покажува...

Анкета ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ огромно мнозинство незадоволно од стоте дена на Владата

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ, огромно мнозинство незадоволно од стоте дена на Владата

Нетпрес | пред 6 месеци

Партијата со најголем број освоени мандати на последните парламентарни избори на 11-ти декември, ВМРО-ДПМНЕ, во моментов има убедлива и стабилна предност пред владејачката СДСМ, покажува анкетата на Институтот...

 Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

„Павел Шатев“: ВМРО- ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Пулс 24 | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората...

Анкета од МЦМС ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Нетпрес | пред 6 месеци

Политичката партија ВМРО-ДПМНЕ има стабилна предност пред својот најголем опонент владејачката СДСМ, покажува најновата анкета на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС). На крајот на месец...

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Прес 24 | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората...

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Денешен | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората...

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Курир | пред 6 месеци

Во периодот помеѓу 9-12 Септември 2017 година Институтот Павел Шатев спроведе телефонска анкета на 1230 испитаници со цел да ги утврди перцепциите на македонските граѓани кон повеќе актуелни политички...

Анкета на Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Анкета на „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност пред СДСМ

Вистина | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората...

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Курир | пред 6 месеци

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија,...

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Прес 24 | пред 6 месеци

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија,...

Анкета Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

Анкета „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

Република | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија истражувања на јавното мислење на национално и на локално ниво, Институтот „Павел Шатев“ ја спроведе втората национална...

ВМРО ДПМНЕ ВОДИ НА СИТЕ АНКЕТИ Според анкетата на Павел Шатев ВМРО ДПМНЕ води со солидна предност

ВМРО-ДПМНЕ ВОДИ НА СИТЕ АНКЕТИ: Според анкетата на „Павел Шатев“ ВМРО-ДПМНЕ води со солидна предност!

Infomax | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија на истражувања на јавното мислење како на национално, така и на локално ниво, Институтот Павел Шатев ја спроведе втората...

ВМРО ДПМНЕ со поголема доверба од СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ со поголема доверба од СДСМ

Вечер | пред 6 месеци

ВМРО-ДПМНЕ ужива поголема доверба кај гласачите од СДСМ во моментов, покажува новоспроведената анкета на институтот "Павел Шатев". На прашањето за кого би гласале доколку има избори следната недела, 26,9%...

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Денешен | пред 6 месеци

Според анкетата, ВМРО-ДПМНЕ e со стабилна предност пред СДСМ. На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави...

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Вистина | пред 6 месеци

Според анкетата, ВМРО-ДПМНЕ e со стабилна предност пред СДСМ. На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави...

Анкета на Павел Шатев  Граѓаните незадоволни од работата на Владата не очекуваат подобрување

Анкета на „Павел Шатев“: Граѓаните незадоволни од работата на Владата, не очекуваат подобрување

Република | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија истражувања на јавното мислење на национално и на локално ниво, Институтот „Павел Шатев“ ја спроведе втората национална...

Анкета од МЦМС на Клековски ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС на Клековски: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Република | пред 6 месеци

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија,...

Анкета Павел Шатев  ВМРО ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

Анкета „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ во сигурна предност пред СДСМ во пресрет на локалните избори

Слободна Македонија | пред 6 месеци

Во рамките на проектот „Избори 2017“ во кој ќе бидат спроведени и објавени серија истражувања на јавното мислење на национално и на локално ниво, Институтот „Павел Шатев“ ја спроведе втората национална...

Анкета од МЦМС ВМРО ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Анкета од МЦМС: ВМРО-ДПМНЕ со стабилна предност пред СДСМ

Слободна Македонија | пред 6 месеци

На крајот на месец јули оваа година ,Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) на политичкиот аналитичар Сашо Клековки, кој што прави анкети на редовна основа за потребите на Телма Телевизија,...

Еуробарометар  Македонија се движи во лоша насока а влезот во ЕУ е добра работа

Еуробарометар“, Македонија се движи во лоша насока, а влезот во ЕУ е добра работа

Позитив | пред 6 месеци

Граѓаните на Македонија сметаат дека државата се движи во лоша насока, дека членството во ЕУ ќе биде добра работа, се чувствуваат приврзани за државата и многу ретко посетуваат земји од ЕУ, покажува најновото...

Анкета на Евробарометар Македонија се движи во лоша насока влез во ЕУ е добра работа

Анкета на Евробарометар: Македонија се движи во лоша насока, влез во ЕУ е добра работа

Радио МОФ | пред 6 месеци

Граѓаните на Македонија сметаат дека државата се движи во лоша насока, дека членството во ЕУ ќе биде добра работа, се чувствуваат приврзани за државата и многу ретко посетуваат земји од ЕУ, покажува најновото...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност