Сите ова го баравме  Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Сите ова го баравме: Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Среќа | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер, социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои...

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Пулс 24 | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер, социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои...

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

KARIERA.mk | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои комбинации...

Фејсбук со нова опција  која нема да престанете да ја користите

Фејсбук со нова опција, која нема да престанете да ја користите

USB | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на маусот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои комбинации...

Фејсбук воведе нова одлична опција  која нема да престанете да ја користите

Фејсбук воведе нова одлична опција, која нема да престанете да ја користите

Република | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои комбинации...

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Прес 24 | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои комбинации...

Сите ова го баравме  Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Сите ова го баравме: Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Прес 24 | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои комбинации...

Сите ова го баравме  Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Сите ова го баравме: Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Сител | пред 5 месеци

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата. Погледнете кои комбинации...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност