ОБСЕ  ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

ОБСЕ/ ОДИХР почна со процесот на набљудување на локалните избори

МТВ 1 | пред 6 месеци

Регистрација на кандидатите и гласачите, кампањата, работата на институциите, известувањето на медиумите и годинава на локалните избори ќе ги следат прeтставниците на ОБСЕ/ ОДИХР. Над 300 набљудувачи од...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

Макфакс | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги следат изборите

Точка | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Нетпрес | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Денешен | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ТВ Нова | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Канал 5 | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата, на денешната прес-конференција посочи дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР се веќе во земјава, а ним оваа недела ќе им се придружат уште 20 долгорочни набљудувачи,...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

A1on | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Курир | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата, на денешната прес-конференција посочи дека 16 експерти на ОБСЕ/ОДИХР се веќе во земјава, а ним оваа недела ќе им се придружат уште 20 долгорочни набљудувачи,...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги набљудува локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги набљудува локалните избори

Локално | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ   ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори

ОБСЕ - ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори

Сител | пред 6 месеци

Embedded video for ОБСЕ - ОДИХР започнува со активности во пресрет на локалните избори ОБСЕ и ОДИХР будно ќе го следи изборниот процес во трката за градоначалници и членови на општинските совети. Денеска...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

24 вести | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

Канал 5 | пред 6 месеци

Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите уште 300 краткорочни, кои ќе бидат распоредени низ целата земја. - Важно е да се разбере дека ние само ги набљудуваме изборите...

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Вистина | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

Алфа | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР ја започнаа набљудувачката мисија за локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР ја започнаа набљудувачката мисија за локалните избори

Р.С. Европа | пред 6 месеци

Шефицата на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР, амбасадорката Одри Гловер, посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија, а оти неделава ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, додека пред...

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

A1on | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите...

Мисијата на ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017.

Алсат-М | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите...

ОБСЕ ОДИХР ја започна набљудувачката мисија за локалните избори

ОБСЕ/ОДИХР ја започна набљудувачката мисија за локалните избори

Нова ТВ | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за локалните избори, закажани за 15 октомври. Изборите во 80 општини и во Градот Скопје ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР. Амбасадорката...

ОБСЕ ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017

ТВ 21 | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР ЌЕ ГИ НАБЉУДУВААТ ИЗБОРИТЕ  За локалните избори 336 набљудувачи ќе го следат избирачкиот процес

ОБСЕ/ОДИХР ЌЕ ГИ НАБЉУДУВААТ ИЗБОРИТЕ: За локалните избори 336 набљудувачи ќе го следат избирачкиот процес

Infomax | пред 6 месеци

Мисијата на ОБСЕ/ОДИХР го започна процесот на набљудување за Локалните избори 2017. Изборите што ќе се спроведуваат во 80 општини и во Градот Скопје на 15 октомври ќе ги следат 336 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР....

ОБСЕ ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

ОБСЕ/ОДИХР започнаа со набљудувачката мисија

Вечер | пред 6 месеци

Амбасадорката Одри Гловер, шеф на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР посочи дека 16 нејзини експерти веќе се наоѓаат во Македонија. Неделава ним ќе им се придружат уште 20 среднорочни набљудували, а пред изборите...

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Макфакс | пред 6 месеци

Мисијата на ОДИХР што ќе ги набљудува изборите во Македонија од неделава е во земјата и ќе одржи прес конференција.  Мисијата ќе ја предводи  Одри Гловер од Велика Британија. Гловер е  адвокатка за човекови...

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Одри Гловер шеф на мисијата на ОДИХР во Македонија

Точка | пред 6 месеци

Мисијата на ОДИХР што ќе ги набљудува изборите во Македонија од неделава е во земјата и ќе одржи прес конференција. Мисијата ќе ја предводи Одри Гловер од Велика Британија. Гловер е адвокатка за човекови...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност