Дискусија за програмата на ЕУ Креативна Европа потпрограма Култура

Дискусија за програмата на ЕУ „Креативна Европа“ потпрограма „Култура“

Cooltura | пред 6 месеци

На крајот на септември ќе биде објавен нов повик за аплицирање за грант од ЕУ преку програмата „Креативна Европа“ потпрограма „Култура“, за првата од четирите категории: Проекти за соработка. Проектите...

Дебата Креативноста во Креативна Европа  потпрограма Култура

Дебата „Креативноста во Креативна Европа – потпрограма Култура“

Сител | пред 6 месеци

Во организација на Одделението за Креативна Европа – потпрограма Култура при Министерството за култура на Република Македонија, а во соработка со Канцеларија за Креативна Европа – Култура на Филмскиот...

МСУ Размена на креативни искуства со Словачка

МСУ: Размена на креативни искуства со Словачка

Макфакс | пред 6 месеци

Министерството за култура, (Одделение за Креативна Европа – потпрограма Култура) во соработка Филмскиот фонд на Република Словачка (Канцеларија за Креативна Европа – Култура) организираат презентација...

Дискусија за програмата на ЕУ Креативна Европа потпрограма Култура

Дискусија за програмата на ЕУ „Креативна Европа“ потпрограма „Култура“

A1on | пред 6 месеци

На крајот на септември ќе биде објавен нов повик за аплицирање за грант од ЕУ преку програмата „Креативна Европа“ потпрограма „Култура“, за првата од четирите категории: Проекти за соработка. Проектите...

Дебата Креативноста во Креативна Европа  потпрограма Култура

Дебата „Креативноста во Креативна Европа – потпрограма Култура“

A1on | пред 6 месеци

Во организација на Одделението за Креативна Европа – потпрограма Култура при Министерството за култура на Република Македонија, а во соработка со Канцеларија за Креативна Европа – Култура на Филмскиот...

Словачките и македонските практики со Креативна Европа ќе бидат презентирани во МСУ

Словачките и македонските практики со „Креативна Европа“ ќе бидат презентирани во МСУ

МКД | пред 6 месеци

Презентација и дискусија на тема „Креативноста во Креативна Европа – потпрограма Култура“, ќе се одржат на 12 септември, со почеток во 10.30 часот, во Музејот на современа уметност (МСУ) во Скопје. Настанот...

Дебата Креативноста во Креативна Европа  потпрограма Култура

Дебата „Креативноста во Креативна Европа – потпрограма Култура“

ТВ Нова | пред 6 месеци

Во организација на Одделението за Креативна Европа – потпрограма Култура при Министерството за култура на Република Македонија, а во соработка со Канцеларија за Креативна Европа – Култура на Филмскиот...

Дебата „Креативноста во Креативна Европа – потпрограма Култура“

Канал 5 | пред 6 месеци

Гости на настанот се Зузана Дучова од Канцеларијата на Креативна Европа – Култура на Словачка и Зора Јаурова, претседател на Форумот за креативни индустрии на Словачка, кои преку примери на добра пракса...

Дискусија за влијанието на програмите на ЕУ

Дискусија за влијанието на програмите на ЕУ

Вечер | пред 6 месеци

Од министерството информираат дека гости на настанот ќе бидат Зузана Дучова од Канцеларијата на Креативна Европа - Култура на Република Словачка и Зора Јаурова, претседател на Форумот за креативни индустрии...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност