ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација и за министерот Алаѓозовски

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Телма | пред 7 месеци

„Со доаѓањето на Роберт Алаѓозовски за министер, културата гоо допре дното за  70-тина дена“, рекоа од ВМРО ДПМНЕ и поднесоа интерпелација за неговата работа. Опозицијата смета дека Алаѓозовски незаконски...

СДСМ Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

Актуелно24 | пред 7 месеци

СДСМ ја обвинува опозициската ВМРО-ДПМНЕ дека со неосновани, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за кои што гласало...

СДСМ Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

Локално | пред 7 месеци

СДСМ ја обвинува опозициската ВМРО-ДПМНЕ дека со неосновани, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за кои што гласало...

СДСМ Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

A1on | пред 7 месеци

СДСМ со писмено соопштение реагира на иницијативата за интерпелација на министерот Алаѓозовски. „Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се...

СДСМ Криминалите на ВМРО ДПМНЕ нема да се сокријат со апсурдните интерпелации

СДСМ: Криминалите на ВМРО-ДПМНЕ нема да се сокријат со апсурдните интерпелации

МКД | пред 7 месеци

Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО-ДПМНЕ, новите политики ја унапредуваат и заштитуваат културата. Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ...

СДСМ Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

Макфакс | пред 7 месеци

СДСМ ја обвинува опозициската ВМРО-ДПМНЕ дека со неосновани, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за кои што гласало...

СДСМ Интерпелацијата за Алаѓозовски обид за кочење на реформите

СДСМ: Интерпелацијата за Алаѓозовски обид за кочење на реформите

Р.С. Европа | пред 7 месеци

СДСМ излезе со соопштение во кое се вели дека ВМРО ДПМНЕ со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто...

СДСМ Интерпелацијата за Алаѓозовски е да се сокрие криминалот на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Интерпелацијата за Алаѓозовски е да се сокрие криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

Фактор | пред 7 месеци

СДСМ порачува дека со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за кои што гласаше мнозинството граѓани....

СДСМ ДПМНЕ 11 години ја партизираше културата и потроши над 600 милиони евра народни пари на сомнителни тендери за проектот Скопје 2014

СДСМ: ДПМНЕ 11 години ја партизираше културата и потроши над 600 милиони евра народни пари на сомнителни тендери за проектот „Скопје 2014“

Фокус | пред 7 месеци

Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто гласаше мнозинството граѓани, наведува СДСМ...

СДСМ Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Апсурдните интерпелации нема да го сокријат криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

+Инфо | пред 7 месеци

СДСМ порачува дека со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за кои што гласаше мнозинството граѓани....

СДСМ Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

СДСМ: Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

24 вести | пред 7 месеци

Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто гласаше мнозинството граѓани, наведува СДСМ ...

СДСМ Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

СДСМ: Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

Алсат-М | пред 7 месеци

Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто гласаше мнозинството граѓани, наведува СДСМ...

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за Алаѓозовски Неоварваризмот кој го шири мора да запре

ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за Алаѓозовски: Неоварваризмот кој го шири мора да запре!

Нетпрес | пред 7 месеци

Во Собранието на Република Македонија денес поднесуваме интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Како пратеници од ВМРО-ДПМНЕ сметаме дека со доаѓањето на Роберт Алаѓозовски...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за неоварваризмот на министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за неоварваризмот на министерот Алаѓозовски

МКД | пред 7 месеци

Денес во Собранието на Република Македонија пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Пратениците сметаат дека со доаѓањето на новиот...

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација и за министерот Алаѓозовски

ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Телма | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

A1on | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за министерот за култура Алаѓозовски

ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за министерот за култура Алаѓозовски

Макфакс | пред 7 месеци

Од ВМРО-ДПМНЕ сметаат дека со доаѓањето на Роберт Алаѓозовски на финкцијата Министер за култура, оваа област во Република Македонија за кратко време од седумдесетина дена го допрела дното. Тие бараат итно...

Интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Локално | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација и за Алаѓозовски ширел неоварваризам

ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација и за Алаѓозовски, ширел неоварваризам

Фокус | пред 7 месеци

Во Собранието на Република Македонија ВМРО-ДПМНЕ денеска поднесе нова интерпелација. Новиот „среќник“ од власта е министерот за култура, Роберт Алаѓозовски. Образложението за интерпелацијата е дека Алаѓозовски...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Р.С. Европа | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

Интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Интерпелација и за министерот Алаѓозовски

+Инфо | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ обвини дека веднаш по назначувањето...

СДСМ Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

СДСМ: Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

Вечер | пред 7 месеци

Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто гласаше мнозинството граѓани, наведува СДСМ...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација и за министерот Алаѓозовски

Вечер | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за министерот Алаѓозовски

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за министерот Алаѓозовски

Канал 5 | пред 7 месеци

Денес во Собранието на Република Македонија поднесуваме интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски, изјави пратеничката од ВМРО ДПМНЕ , Ане Лашкоска. Како пратеници од ВМРО-ДПМНЕ...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

ТВ Нова | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за Алаѓозовски Неоварваризмот кој го шири мора да запре

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за Алаѓозовски: Неоварваризмот кој го шири мора да запре

Курир | пред 7 месеци

Таа истакнува дека под итно мора да запре неоварваризмот кој што секојдневно го шири Алаѓозовски со што нанесува огромна штета на угледот на Република Македонија на културен план. -Во изминатиот период...

ВМРО  ДПМНЕ поднесе интерпелација за работата на Aлаѓозовски

ВМРО - ДПМНЕ поднесе интерпелација за работата на Aлаѓозовски

24 вести | пред 7 месеци

ВМРО - ДПМНЕ поднесе интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. „Како пратеници од ВМРО-ДПМНЕ сметаме дека со доаѓањето на Алаѓозовски на функцијата министер за култура, оваа...

Апсурдни интерпелации  СДСМ  Скопје 2014 е децениски криминал

Апсурдни интерпелации – СДСМ: „Скопје 2014“ е децениски криминал

ТВ 21 | пред 7 месеци

Интерпелациите се апсурдни и неосновани, оценува СДСМ додавајќи дека ВМРО-ДПМНЕ продолжува со обидите за кочење на реформите во земјава. Со најновата интерпелација за министерот за култура, партијата покажува...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Алсат-М | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за Алаѓозовски Неоварваризмот кој го шири мора да запре

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за Алаѓозовски: Неоварваризмот кој го шири мора да запре

Вистина | пред 7 месеци

Во Собранието на Република Македонија денес поднесуваме интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Како пратеници од ВМРО-ДПМНЕ сметаме дека со доаѓањето на Роберт Алаѓозовски...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за Алаѓозовски

Прес 24 | пред 7 месеци

Во Собранието на Република Македонија денес поднесуваме интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Како пратеници од ВМРО-ДПМНЕ сметаме дека со доаѓањето на Роберт Алаѓозовски...

Собрание Шест дена расправа за разрешување на Зврлевски ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за Алаѓозовски

Собрание: Шест дена расправа за разрешување на Зврлевски, ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за Алаѓозовски

Сител | пред 7 месеци

Embedded video for Собрание: Шест дена расправа за разрешување на Зврлевски, ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за Алаѓозовски Пред речи си празна сала продолжи дебатата за разрешувањето на јавниот обвинител...

СДСМ Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

СДСМ: Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

Сител | пред 7 месеци

Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто гласаше мнозинството граѓани, наведува СДСМ...

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за министерот Алаѓозовски

ВМРО ДПМНЕ поднесе интерпелација за министерот Алаѓозовски

Нова ТВ | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

Интерпелација за Алаѓозовски Неоварваризмот во културата мора да запре

Интерпелација за Алаѓозовски: Неоварваризмот во културата мора да запре

Република | пред 7 месеци

Во Собранието на Република Македонија денес поднесуваме интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Како пратеници од ВМРО-ДПМНЕ сметаме дека со доаѓањето на Роберт Алаѓозовски...

Нова интерпелација на ВМРО ДПМНЕ овојпат за министерот Алаѓозовски

Нова интерпелација на ВМРО-ДПМНЕ, овојпат за министерот Алаѓозовски

еМАГАЗИН | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Според ВМРО-ДПМНЕ веднаш по назначувањето на Алаѓозовски...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Сител | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ поднесоа интерпелација за министерот Алаѓозовски

Слободна Македонија | пред 7 месеци

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа интерпелација за работата на министерот за култура Роберт Алаѓозовски. Претничката Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ во изјава...

ДПМНЕ како адвокат на фамилијата Оцрнија пет министри за да го спасат Груевски од затвор

ДПМНЕ како адвокат на фамилијата: Оцрнија пет министри, за да го спасат Груевски од затвор

+Инфо | пред 7 месеци

Опозицијата во Собранието се повеќе наликува на адвокат на Груевски и фамилијата, која наместо да ги брани интересите на граѓаните, со сите средства се обидува да ја спаси криминалната врхушка од затвор....

Од првата на Кљусев па се до оваа на Заев има 3 влади кои не се соочиле со интерпелации за работата на нејзините министри

Од првата на Кљусев па се до оваа на Заев, има 3 влади кои не се соочиле со интерпелации за работата на нејзините министри

Сител | пред 7 месеци

Embedded video for Од првата на Кљусев па се до оваа на Заев, има 3 влади кои не се соочиле со интерпелации за работата на нејзините министри Клима уредите во македонскиот законодавен дом очигледно ова...

Разрешувањето на Зврлевски и интерпелациите  главни теми во дневниот печат

Разрешувањето на Зврлевски и интерпелациите – главни теми во дневниот печат

Р.С. Европа | пред 7 месеци

Собраниската седница за разрешувањето на јавниот обвинител Марко Зврлевски и отпорот од ВМРО-ДПМНЕ, како и поднесените интерпелации за неколку министри се главни теми во дневниот печат. Собранието се дави...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност