ЦУК Се уште активни неколку пожари во Македонија

ЦУК: Се уште активни неколку пожари во Македонија

ТВ Нова | пред една недела

Во пожарот на местото Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина, гори сува трева, смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума. На терен се лица од Шумско стопанство „Лопушник“, а во гаснењето на...

ЦУК Се уште активни неколку пожари во Македонија

ЦУК: Се уште активни неколку пожари во Македонија

A1on | пред една недела

Во пожарот на местото Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина, гори сува трева, смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума. На терен се лица од Шумско стопанство „Лопушник“, а во гаснењето на...

ЦУК Во моментов не постои опасност за манастирот Трескавец

ЦУК: Во моментов не постои опасност за манастирот Трескавец

Макфакс | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен во правец на село Забрчани. Во моментов манастирот не е загрозен, информира Центарот...

ЦУК Повторно активен пожарот кај Трескавец гори на уште 12 места во целата земја

ЦУК: Повторно активен пожарот кај Трескавец, гори на уште 12 места во целата земја

МКД | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од противпожарните единици...

Пожарот во близина на манастирот Трескавец повторно активен

Пожарот во близина на манастирот Трескавец повторно активен

Канал 5 | пред една недела

Активен е и пожарот кај местото викано Фрлогоец на Бистра Планина. На терен се наоѓа екипа на Шумското стопанство и се работи на негово локализирање. Од ЦУК информираат, активни пожари има во атарот на...

Повторно активен пожарот кај Трескавец

Повторно активен пожарот кај Трескавец

Кајгана | пред една недела

„Сè уште е активен пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот кај Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот кај Трескавец

Макфакс | пред една недела

Се уште е активен пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Телма | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Вечер | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Пожари Гори на 13 места повторно активен пожарот кај Трескавец

Пожари: Гори на 13 места, повторно активен пожарот кај Трескавец

Нова ТВ | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Локално | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

A1on | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Повторно активен пожарот кај Трескавец еве каде гори во Македонија

Повторно активен пожарот кај Трескавец, еве каде гори во Македонија

Курир | пред една недела

Пожарот, пак кај местото викано Фрлогоец на Бистра Планина е се уште активен. Гори сува трева и смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума. На терен се наоѓа екипа на Шумското стопанство „Лопушник“...

ЦУК Пламените јазици повторно му се закануваат на Трескавец

ЦУК: Пламените јазици повторно му се закануваат на Трескавец

+Инфо | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Десетина пожари беснеат низ Македонија

Десетина пожари беснеат низ Македонија

Канал 5 | пред една недела

Југозападен плански регион Пожарот кај м.в.Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина е сеуште активен. Гори сува трева и смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума. На терен се наоѓа екипа на ШС...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ТВ Нова | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Алфа | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани...

Повторно активен пожарот кај Трескавец еве каде гори во Македонија

Повторно активен пожарот кај Трескавец, еве каде гори во Македонија

Вистина | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија

Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија

Сител | пред една недела

Embedded video for Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија Беснеат пожари низ целата територија на Македонија, кои веќе изгореа илјадници хектари шума. Најкритично и натаму е на подрачјето на општините...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

24 вести | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Алсат-М | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Прес 24 | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Пожари низ цела Македонија во гаснењето помага и месното население

Пожари низ цела Македонија, во гаснењето помага и месното население

Нова ТВ | пред една недела

Пожарот во близина на с.Крушевица е сеуште активен во високиот непристапен терен, каде е зафатена деградирана шума. Ангажирани се лица од ЈП „Црн Бор„-Прилеп и лица од месното население. Пожарот во близина...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Сител | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Слободна Македонија | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

еМАГАЗИН | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Скопје24 | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева. На терен има екипа од ТППЕ-Прилеп и месно...

ПОЖАРИТЕ БЕСНЕАТ Еве во кои делови на Македонија гори

ПОЖАРИТЕ БЕСНЕАТ: Еве во кои делови на Македонија гори

Фактор | пред една недела

Пожарите во Македонија не стивнуваат, иако дел од нив се локализирани. Пожар има во струшкото село Богојци, а пожарот во близина на манастирот Трескавец кај Прилеп е ставен под контрола. Под контрола е...

Се уште беснеат пожари во Македонија

Се уште беснеат пожари во Македонија

24 вести | пред една недела

Трета недела како огнената стихија ја зафати Македонија.  Изутрината повторно критично беше кај манастирот „Успение на Пресвета Богородица“, во месноста Трескавец кај Прилеп  кој потоа беше ставен под...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

Макфакс | пред една недела

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во Прилепско е ставен под контрола, информираше денеска Надица Вчкова од Центарот за управување со кризи....

Продолжува борбата со огнените стихии

Продолжува борбата со огнените стихии

МТВ 1 | пред една недела

Иако повторно се разгоре пожарот кај манастирот „Успение на Пресвета Богородица“ во месноста Трескавец кај Прилеп, по интервенцијата на противпожарната бригада, месното население, вработени во прилепските...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

A1on | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

Локално | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

Гори низ цела Македонија  ветрот ги разгорува локализираните пожари

Гори низ цела Македонија – ветрот ги разгорува локализираните пожари

Канал 5 | пред една недела

Огнената стихија владее во македонски брод, во кичевскиот, велешкиот, прилепскиот и тетовскиот регион. Од попладнево гори и во струшко, во планинскиот дел над селото Богојци, каде што има шумски пожар....

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

+Инфо | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ТВ Нова | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

Канал 5 | пред една недела

- Во општина Македонски Брод, во моментот активен е пожарот во атарот на село Грешница додека пожарите кај селата Растеш, Волче, Заград и Брест се ставени под контрола. Во моментов во овој регион ангажирани...

Пожарот кај Трескавец не мирува пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Пожарот кај Трескавец не мирува, пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Кајгана | пред една недела

Пожарот што почна кај Новите градски гробишта во близина на манастирот Трескавец во Прилеп сè уште е активен, информира Центарот за управување со кризи. Оттаму велат дека во текот на вчерашниот ден пожарот...

Графичкиот преглед на сите активни пожари во земјава  Еве каде гори во Македонија во моментов

Графичкиот преглед на сите активни пожари во земјава - Еве каде гори во Македонија во моментов

Сител | пред една недела

Embedded video for Графичкиот преглед на сите активни пожари во земјава - Еве каде гори во Македонија во моментов Десетина активни пожари сеуште ги уништуваат македонските шуми. Во реонот на општините...

Активни 15 ина пожари низ Македонија

Активни 15-ина пожари низ Македонија

МТВ 1 | пред една недела

Петнаесетина пожари се уште активни во земјава. Ноќеска повторно гореше нискостеблестата шума во околината на манастирот во Трескавец кај Прилеп. Пожарот е локализиран и изгаснат. Според Центарот за управување...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

еМАГАЗИН | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

Се уште беснеат пожари низ Македонија

Се уште беснеат пожари низ Македонија

24 вести | пред една недела

Веќе трета недела беснеат пожари низ Македонија. Пожарот кој започна кај новите градски гробишта во близина на манастирот Трескавец во прилеп сè уште е активен, информира Центарот за управување со кризи....

Пожарот кај Трескавец не мирува пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Пожарот кај Трескавец не мирува, пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Макфакс | пред една недела

Пожарот кој започна кај Новите градски гробишта во близина на манастирот Трескавец во Прилеп сè уште е активен, информира Центарот за управување со кризи. Оттаму велат дека во текот на вчерашниот ден пожарот...

Околу 140 доброволци бдеат да не се прошири пожарот околу Трескавец

Околу 140 доброволци бдеат да не се прошири пожарот околу Трескавец

Вечер | пред една недела

Пожарот што се реактивираше изутринава околу манастирскиот комплекс Трескавец кај Прилеп е ставен под контрола. Според Станко Колески, командир на противпожарната единица, екипите и доброволците успеале...

Македонија се уште гори  активни десетина пожари

Македонија се уште гори – активни десетина пожари

Канал 5 | пред една недела

Трета недела гори во регионот на Македонски Брод. Најкритично е кај селата Растеш, Грешница и Волче. Според центарот за управување со кризи, пожари има и на бистра, во кичевскиот регион. Активен е пожарот...

Пожарот кај Трескавец не мирува пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Пожарот кај Трескавец не мирува, пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Sky | пред една недела

Пожарот што започна кај новите градски гробишта во близина на манастирот Трескавец во Прилеп сè уште е активен, информира Центарот за управување со кризи. Оттаму велат дека во текот на вчерашниот ден пожарот...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ТВ 21 | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

ЦУК Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

ЦУК: Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

Сител | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

Пожарот околу манастирот Трескавец ставен под контрола

Вечер | пред една недела

Нов активен шумски пожар од денеска има над селото Богојци, општина Струга, додека пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село во прилепско е ставен...

Пожарот кај Трескавец не мирува пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Пожарот кај Трескавец не мирува, пожарникари деноноќно го чуваат манастирот

Sky | пред една недела

Пожарот што започна кај новите градски гробишта во близина на манастирот Трескавец во Прилеп сè уште е активен, информира Центарот за управување со кризи. Оттаму велат дека во текот на вчерашниот ден пожарот...

Гори на Бистра во опасност се селата Лавчани и Горно Добреноец

Гори на Бистра, во опасност се селата Лавчани и Горно Добреноец

МКД | пред една недела

На почетокот гореше само сува трева и нискостеблеста шума, а од вчера пожарот ја зафати и буковата шума во близина на селата Лавчани, Горно Добреноец и Душогубица. Повеќе од една недела пожарот на планината...

Гори на Бистра во опасност се селата Лавчани и Горно Добреноец

Гори на Бистра, во опасност се селата Лавчани и Горно Добреноец

Скопје24 | пред една недела

На почетокот гореше само сува трева и нискостеблеста шума, а од вчера пожарот ја зафати и буковата шума во близина на селата Лавчани, Горно Добреноец и Душогубица. Повеќе од една недела пожарот на планината...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност