Понеделник е неработен ден

Република | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во продолжен викенд.

Понеделник е неработен ден

Понеделник е неработен ден

Среќа | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во продолжен викенд.

Следуваат уште три продолжени викенди до крајот на годината

Следуваат уште три продолжени викенди до крајот на годината

Популарно | пред една недела

Остануваат уште малку неработни денови до крајот на оваа година, но граѓаните ќе се изненадат кога ќе видат дека датумите се всушност во петок и понеделник, што значи продолжен викенд за голем број граѓани....

Ни доаѓа уште еден продолжен викенд

Ни доаѓа уште еден продолжен викенд

За Се | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Понеделник неработен ден  следуваат уште три продолжени викедни

Понеделник неработен ден- следуваат уште три продолжени викедни

Прес 24 | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Неработни денови  Следуваат уште три продолжени викедни

Неработни денови: Следуваат уште три продолжени викедни

Скопје Инфо | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Понеделник е следниот неработен ден во Македонија

Понеделник е следниот неработен ден во Македонија

Скопје24 | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Само што ќе се вратиме од одмор   следуваат три продолжени викенди

Само што ќе се вратиме од одмор - следуваат три продолжени викенди!

Sky | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Само што ќе се вратиме од одмор   следуваат три продолжени викенди

Само што ќе се вратиме од одмор - следуваат три продолжени викенди!

Sky | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Само што ќе се вратиме од одмор   следуваат три продолжени викенди

Само што ќе се вратиме од одмор - следуваат три продолжени викенди!

Exclusive | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

Следниот неработен ден е во понеделник

Следниот неработен ден е во понеделник

Sky | пред една недела

Понеделник, 28 август е следниот неработен ден. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во продолжен викенд....

Само што ќе се вратиме од одмор   следуваат три продолжени викенди

Само што ќе се вратиме од одмор - следуваат три продолжени викенди!

Sky | пред една недела

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност