Србија ќе обвини 160 припадници на ОВК за воени злосторства

Србија ќе обвини 160 припадници на ОВК за воени злосторства

Фактор | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Макфакс | пред 7 месеци

Над 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

A1on | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Локално | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Актуелно24 | пред 7 месеци

Над 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Курир | пред 7 месеци

Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени  за злосторства врз српско и неалбанско население за време на судирите на Косово од крајот на 1997 година до завршувањето на НАТО бомбардирањето во...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

ТВ Нова | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Нетпрес | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Прес 24 | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени  за злосторства...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

+Инфо | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Република | пред 7 месеци

Над 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се...

КОНЕЧНО ОБВИНЕТИ АЛБАНЦИ ЗА ВОЕНИ ЗЛОСТОРСТВА НА КОСОВО   160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства

КОНЕЧНО ОБВИНЕТИ АЛБАНЦИ ЗА ВОЕНИ ЗЛОСТОРСТВА НА КОСОВО: 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства

Infomax | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Sky | пред 7 месеци

Над 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Сител | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

 Блиц   Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Слободна Македонија | пред 7 месеци

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност