За време на насилствата телефонот на Чавков најмногу се појавувал на станицата ВМРО

За време на насилствата, телефонот на Чавков најмногу се појавувал на станицата ВМРО

Фокус | пред една недела

Бил во центарот на Скопје, во непосредна близина на Собранието, но ретко се јавувал на мобилниот телефон, ова е откритието на истрагата за 27-ми април за поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност,...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Денешен | пред една недела

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Курир | пред една недела

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Вистина | пред една недела

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

ТВ Нова | пред една недела

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Прес 24 | пред една недела

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

Неколку дена по собраниски насилства Чавков заминал од позицијата координатор за реформи на тајните служби

Неколку дена по собраниски насилства –Чавков заминал од позицијата координатор за реформи на тајните служби

Телма | пред една недела

На почетокот на мај, кога Митко Чавков како директор на БЈБ на МВР си побара законски предвремена пензија и отиде на одмор, тој ја напуштил и позицијата координатор на националниот проект „Консолидација...

Прво утврдување на одговорност за Чавков па повик на распит во обвинителство

Прво утврдување на одговорност за Чавков па повик на распит во обвинителство

Телма | пред една недела

Бил во центарот на Скопје, во непосредна близина на Собранието, но ретко се јавувал на мобилниот телефон, ова е откритието на истрагата за 27-ми април за поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност,...

Чавков Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Пулс 24 | пред една недела

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на...

ЧАВКОВ БИЛ НА 100 МЕТРИ ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ Ги координирал активностите на полицијата со цел заштита на пратениците и враќање на мирот

ЧАВКОВ БИЛ НА 100 МЕТРИ ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ: Ги координирал активностите на полицијата со цел заштита на пратениците и враќање на мирот!

Infomax | пред една недела

Реториката на демонстрантите кои 60 дена протестираа пред 27 април, практично беше непроменета и ништо не укажуваше на тоа дека може да се случи нешто што би предизвикало зголемен безбедносен ризик, изјави...

За времето на крвавиот упадот и насилствата во Собранието Чавков гледал бил на стотина метри и не кревал телефон

За времето на крвавиот упадот и насилствата во Собранието Чавков гледал, бил на стотина метри и не кревал телефон

Локално | пред една недела

Во рамките на истрагата сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност. Чавков одбил да даде изјава на работната...

Преку неговиот мобилен лоцирано каде бил Чавков за време на крвавиот четврток во Собранието

Преку неговиот мобилен лоцирано каде бил Чавков за време на крвавиот четврток во Собранието

Таратур | пред една недела

Во рамки на истрагата, сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност, објави телевизија Телма . Чавков одбил...

Потврдено Чавков бил на само стотина метри од Собранието за време на крвавиот четврток

Потврдено!Чавков бил на само стотина метри од Собранието за време на „крвавиот четврток“

Локално | пред една недела

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

За време на упадот во Собрание Чавков бил на стотина метри од Собранието

За време на упадот во Собрание, Чавков бил на стотина метри од Собранието

МКД | пред една недела

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на крвавиот четврток

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на „крвавиот четврток“

Макфакс | пред една недела

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

Преку мобилниот е лоцирано каде бил Чавков на крвавиот четврток

Преку мобилниот е лоцирано каде бил Чавков на „крвавиот четврток“

Фактор | пред една недела

Митко Чавков, раководител на оперативниот штаб, но и тогашен дирктор на БЈБ, за време на насилствaта на 27 април или „крвавиот четврток“ бил на стотина метри од Собранието. Неговата локација ја одредиле...

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

Бриф | пред една недела

Во рамки на истрагата, сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност, објави телевизија Телма . Чавков одбил...

Чавков бил во близина кога се одвиваше насилството во Собрание

Чавков бил во близина кога се одвиваше насилството во Собрание

+Инфо | пред една недела

Најголемиот дел од насилниците кои го предводеа нападот во Собранието на 27 април, се идентификувани, објави телевизија Телма. Нивниот идентитет го откриле осумината полициски инспектори, дел од тимот...

Чавков бил на стотина метри од Собранието на крвавиот четврток

Чавков бил на стотина метри од Собранието на крвавиот четврток

Фокус | пред една недела

Митко Чавков, раководител на оперативниот штаб, но и тогашен дирктор на БЈБ, за време на насилството на 27 априли или крвавиот четврток бил на стотина метри од Собранието. Неговата локација ја одредиле...

Чавков бил на стотина метри од Собранието за време на упадот на 27ми април лоциран преку 3 базни станици

Чавков бил на стотина метри од Собранието за време на упадот на 27ми април-лоциран преку 3 базни станици

Телма | пред една недела

Во рамките на истрагата сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност. Чавков одбил да даде изјава на работната...

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

МВР преку мобилниот телефон открило каде бил Чавков за време на настаните од 27 април

Актуелно24 | пред една недела

Во рамки на истрагата, сега е откриено и каде бил раководителот на оперативниот штаб Митко Чавков кој во тоа време беше и директор на Бирото за јавна безбедност, објави телевизија Телма . Чавков одбил...

Идентификувани дел од насилниците во Собранието кои беа со фантомки

Идентификувани дел од насилниците во Собранието кои беа со фантомки

Фокус | пред една недела

Најголемиот дел од насилниците кои го предводеа нападот во Собранието на 27 април, се идентификувани, објави телевизија Телма . Нивниот идентитет го откриле осумината полициски инспектори, дел од тимот...

Идентификувани дел од напаѓачите во Собранието кои беа со фантомки

Идентификувани дел од напаѓачите во Собранието кои беа со фантомки

Телма | пред една недела

Најголемиот дел од маскираните кои со фантомки го предводеа упадот во Собранието на 27-ми април се идентификувани, тврдат за Телма полициски извори. Нивниот идентитет е потврден и преку работа на тимот...

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на крвавиот четврток

Чавков бил стотина метри од Собранието за време на „крвавиот четврток“

Sky | пред една недела

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

Телма За време на насилствата Чавков бил на 100 метри од Собрание

Телма: За време на насилствата, Чавков бил на 100 метри од Собрание

Нова ТВ | пред една недела

Раководителот на Оперативниот штаб на МВР за време на “крвавиот четврток“ во Собранието, Митко Чавков, кој тогаш беше и директор на Бирото за јавна безбедност, за време на насилствата бил на само стотина...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност