Опозицијата во Венецуела повика на ескалација на протестите

Опозицијата во Венецуела повика на ескалација на протестите

Макфакс | пред една недела

Лидерите на опозицијата во Венецуела ги повикаа своите поддржувачи на ескалација на уличните протести, откако повеќе од седум милиони луѓе на симболичен референдум го отфрлија планот на владата за промена...

Опозицијата во Венецуела повика на ескалација на протестите

Опозицијата во Венецуела повика на ескалација на протестите

Актуелно24 | пред една недела

Лидерите на опозицијата во Венецуела ги повикаа своите поддржувачи на ескалација на уличните протести, откако повеќе од седум милиони луѓе на симболичен референдум го отфрлија планот на владата за промена...

Референдум во Венецуела   како ќе реагира Мадуро

Референдум во Венецуела - како ќе реагира Мадуро?

DW | пред една недела

Преку 7 милиони граѓани на Венецуела учествуваа на референдумот против социјалистичката власт на чело со претседателот Николас Мадуро. Пред повеќе гласачки места владини симпатизери напаѓаа граѓани. Најмалку...

Венецуела  Повеќе од 7 милиони луѓе гласале против Мадуро

Венецуела: Повеќе од 7 милиони луѓе гласале против Мадуро

Макфакс | пред една недела

Повеќе од седум милиони жители на Венецуела гласале на референдумот кој во неделата го организираше опозицијата. Референдумот е против најавените уставни измени кои ги најави претседателот на државата,...

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

24 вести | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе излегоа да гласаат на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела а против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени....

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

A1on | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Локално | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

ТВ Нова | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Канал 5 | пред една недела

Според 95 отсто обработени ливчиња, 98 отсто од гласачите се изјасниле против предлогот на Мадуро за свикување на Конститутивно собрание, кое според неговите ривали има за цел „консолидација на диктатурата“....

Крвав референдум во Венецуела  шест лица убиени за време на гласањето

Крвав референдум во Венецуела, шест лица убиени за време на гласањето

+Инфо | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Нетпрес | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Масакр во Венецуела на гласање   пукано на гласачите  има повредени

Масакр во Венецуела на гласање - пукано на гласачите, има повредени

Прес 24 | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Венецуела  Повеќе од 7 милиони луѓе гласале против Мадуро

Венецуела: Повеќе од 7 милиони луѓе гласале против Мадуро

Sky | пред една недела

Повеќе од седум милиони жители на Венецуела гласале на референдумот кој во неделата го организираше опозицијата. Референдумот е против најавените уставни измени кои ги најави претседателот на државата,...

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

ТВ 21 | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Шест луѓе убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Шест луѓе убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

Слободна Македонија | пред една недела

Повеќе од 7,1 милиони луѓе гласаа на неофицијалниот народен референдум, организиран од опозицијата во Венецуела против политиката на претседателот Николас Мадуро и плановите за уставни измени. Според 95...

Венецуелската опозиција тврди дека во текот на нејзиниот референдум има убиени

Нетпрес | пред една недела

Провладините вооружени групи познати како „колективос“ кои сакаат да го спречат гласањето в предградие на венецуелската престолнина Каракас наводно убиле две лица а раниле уште пет, во текот на неформалниот...

Со референдум против новиот Устав на Мадуро

Со референдум против новиот Устав на Мадуро

Макфакс | пред една недела

Граѓаните на Венецуела излегоа денеска да гласаат на симболичен референдум организиран од страна на опозицијата за планот на претседателот Николас Мадуро за измена на уставот, откако веќе три месеци траат...

Опозицијата му пркоси на Мадуро   референдум за измените на Уставот

Опозицијата му пркоси на Мадуро – референдум за измените на Уставот

Актуелно24 | пред една недела

Опозицијата во Венецуела денеска организира референдум за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од коалицијата „Тркалезна маса за демократско единство“,...

Со референдум против новиот Устав на Мадуро

Со референдум против новиот Устав на Мадуро

Sky | пред една недела

Граѓаните на Венецуела излегоа денеска да гласаат на симболичен референдум организиран од страна на опозицијата за планот на претседателот Николас Мадуро за измена на уставот, откако веќе три месеци траат...

Опозицијата му пркоси на Мадуро   референдум за измените на Уставот

Опозицијата му пркоси на Мадуро – референдум за измените на Уставот

Макфакс | пред една недела

Опозицијата во Венецуела денеска организира референдум за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од коалицијата „Тркалезна маса за демократско единство“,...

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Локално | пред една недела

– Венецуелата опозиција организира денеска референдум со симболичен карактер за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од античавистите од коалицијата...

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

A1on | пред една недела

Венецуелата опозиција организира денеска референдум со симболичен карактер за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од античавистите од коалицијата...

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Курир | пред една недела

Референдумот е организиран од античавистите од коалицијата „Тркалезна маса за демократско единство“, како акт на граѓанска непослушност против шефот на државата. Целта на референдумот, кој властите не...

Симболичен референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Симболичен референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Вечер | пред една недела

Венецуелата опозиција организира денеска референдум со симболичен карактер за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот Венецуелата опозиција организира денеска референдум со симболичен...

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Слободна Македонија | пред една недела

Венецуелата опозиција организира денеска референдум со симболичен карактер за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од античавистите од коалицијата...

Опозицијата му пркоси на Мадуро   Референдум за измените на Уставот

Опозицијата му пркоси на Мадуро – Референдум за измените на Уставот

Sky | пред една недела

Опозицијата во Венецуела денеска организира референдум за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од коалицијата „Тркалезна маса за демократско единство“,...

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Венецуелската опозиција организира референдум за планот на Мадуро за измени на Уставот

Сител | пред една недела

Венецуелата опозиција организира денеска референдум со симболичен карактер за предлогот на претседателот Николас Мадуро за промени на Уставот. Референдумот е организиран од античавистите од коалицијата...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност