ВМРО ДПМНЕ обвинува дека СЈО води хајка против нив

ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека СЈО води хајка против нив

Фактор | пред една недела

Од ВМРО-ДПМНЕ  велат дека СЈО води хајка и прави политички театар. Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани, oбвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Сите акции кои ги презема СЈО се...

ВМРО ДПМНЕ ги бара пасошите функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

Актуелно24 | пред една недела

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

Денешен | пред една недела

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес со цел да се оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, со цел да се оцрни ВМРО-ДПМНЕ

Денешен | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ  Тендери е монтиран случај

ВМРО-ДПМНЕ: „Тендери“ е монтиран случај

Локално | пред една недела

Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската револуционерна борба...

ВМРО ДПМНЕ Кривичните постапки на СЈО се политички мотивирани

ВМРО-ДПМНЕ: Кривичните постапки на СЈО се политички мотивирани

24 вести | пред една недела

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги презема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство, реагираа денеска од ВМРО -...

Костовски СЈО е мрачна страница на македонското правосудство

Костовски: СЈО е мрачна страница на македонското правосудство

A1on | пред една недела

„СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на...

ВМРО ДПМНЕ Судот да ги врати пасошите членовите на ДПМНЕ се лица со интегритет и нема да се впуштат во бегство

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да ги врати пасошите, членовите на ДПМНЕ се лица со интегритет и нема да се впуштат во бегство

Фокус | пред една недела

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Костовски: Случајот „Тендери“ на СЈО е политички монтиран процес

Нетпрес | пред една недела

Случајот „Тендери“ кој го отвори Специјалното јавно обвинителство (СЈО), а се однесува на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската...

ВМРО ДПМНЕ Случајот Тендери е монтиран процес

ВМРО-ДПМНЕ: Случајот „Тендери“ е монтиран процес

Макфакс | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на...

Костовски СЈО е мрачна страница на македонското правосудство граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО ДПМНЕ

Костовски: СЈО е мрачна страница на македонското правосудство, граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО-ДПМНЕ

ТВ Нова | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

Костовски СЈО е мрачна страница на македонското правосудство граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО ДПМНЕ

Костовски: СЈО е мрачна страница на македонското правосудство, граѓаните видоа дека сите случаи беа дел од организираната хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Курир | пред една недела

-Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската револуционерна борба...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО-ДПМНЕ

Вистина | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

Алфа | пред една недела

Судот треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, а како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци, порача денеска ВМРО-ДПМНЕ. Според Орце Ѓорѓиевски...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува на притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува на притисоци

Канал 5 | пред една недела

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ  нема намера да се впушта во бегство, затоа што не сторило ниту едно кривично дело и секогаш работело според устав и закон рече Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ на прес конференцијата...

ВМРО ДПМНЕ Судот треба да работи исклучиво по Закон и Устав

ВМРО-ДПМНЕ: Судот треба да работи исклучиво по Закон и Устав

A1on | пред една недела

„Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес со цел да се оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, со цел да се оцрни ВМРО- ДПМНЕ

Пулс 24 | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ ги бара пасошите функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

Макфакс | пред една недела

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Ѓорѓиевски: Судот да одлучува исклучиво според законите и без политички притисоци

Нетпрес | пред една недела

ВМРО-ДПМНЕ го охрабрува Апелациониот суд и го потсетува дека тој треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, зашто судот како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

Вистина | пред една недела

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

ТВ Нова | пред една недела

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани без докази и крајно неаргументирани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

Курир | пред една недела

-Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на партијата се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани. Раководството на ВМРО-ДПМНЕ  нема намера да се впушта во...

ВМРО ДПМНЕ Граѓаните гледаат дека СЈО е политички инструмент и истите се срамат од него

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните гледаат дека СЈО е политички инструмент и истите се срамат од него

Република | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. – Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Случајот Тендери е монтиран процес

ВМРО-ДПМНЕ: Случајот „Тендери“ е монтиран процес

Sky | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на...

Ѓорѓиевски Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО ДПМНЕ се целосно неосновани

Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО- ДПМНЕ се целосно неосновани

Пулс 24 | пред една недела

Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема СЈО се во насока рушење на угледот на ВМРО-ДПМНЕ и неговото раководство. Барањата за притвор за раководството...

ВМРО ДПМНЕ ги бара пасошите функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

Sky | пред една недела

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и...

Костовски Случајот Тендери е целосно монтиран процес дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Случајот „Тендери“ е целосно монтиран процес, дел од политичката пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО-ДПМНЕ

Слободна Македонија | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

Сител | пред една недела

Судот треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, а како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци, порача денеска ВМРО-ДПМНЕ. Според Орце Ѓорѓиевски...

КОСТОВСКИ СЈО води нарачана хајка против ВМРО ДПМНЕ со политички театар

КОСТОВСКИ: СЈО води нарачана хајка против ВМРО-ДПМНЕ со политички театар

Infomax | пред една недела

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување...

ВМРО ДПМНЕ Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: Судот да не подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци

Слободна Македонија | пред една недела

Судот треба да работи исклучиво по закон и Устав и никако поинаку, а како репрезент на третата власт не смее да подлегнува и одлучува по сугестии и притисоци, порача денеска ВМРО-ДПМНЕ. Според Орце Ѓорѓиевски...

Костовски Случајот Тортура е монтиран Бошкоски немал повреди при апсење

Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Актуелно24 | пред една недела

Случајот Тортура е уште еден  дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот...

ВМРО ДПМНЕ СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДС

ВМРО-ДПМНЕ: СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС

Телеграф | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС .Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Канал 5 | пред една недела

СЈО, како што посочи, работи во полза на СДС и преку своите монтирани случаи создава материјал за медиумите кои им се под контрола да го оцрнуваат ВМРО-ДПМНЕ. - Барањата за притвор на СЈО за раководството...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

24 вести | пред една недела

Специјалното јавно обвинителство води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС, обвинуваат од ВМРО ДПМНЕ.

Костовски Случајот Тортура е монтиран Бошкоски немал повреди при апсење

Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Макфакс | пред една недела

Случајот Тортура е уште еден  дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Денешен | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Денешен | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ  Истрагите на СЈО се политички нарачки

ВМРО-ДПМНЕ - Истрагите на СЈО се политички нарачки

Р.С. Европа | пред една недела

Претставници на ВМРО-ДПМНЕ денеска пред Специјалното јавно обвинителство и пред Апелациониот суд, изјавија дека обвиненијата и истрагите на СЈО се политички нарачки за рушење на угледот и рејтингот на...

Костовски СЈО под контрола на СДСМ

Костовски: СЈО под контрола на СДСМ

Локално | пред една недела

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска од пред СЈО обвини дека ова обвинителството е под контрола на СДСМ. – Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки...

Костовски Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ

Канал 5 | пред една недела

- Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ и нејзиното раководство, истакна Костовски. Според...

Ѓорѓиевски СЈО води органзирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води органзирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Макфакс | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Лидер | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Ѓорѓиевски: СЈО со барањата за притвор врши притисок врз Апелација да не ги поништи мерки за претпазливост

Нетпрес | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Лидер | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

ВМРО ДПМНЕ врши секојдневен притисок врз судовите да не изрекуваат притвори за нивни функционери

ВМРО ДПМНЕ врши секојдневен притисок врз судовите да не изрекуваат притвори за нивни функционери

Ако | пред една недела

ВМРО ДПМНЕ, преку  Орце Ѓорѓиевски и денеска побара судовите да не ,,подлегнуваат на притисоци“ и да не изрекуваат мерки притвор за нивни функционери.Оваа партија смета дека СЈО е алатка на СДСМ и дека...

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Нетпрес | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

ТВ Нова | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Курир | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Ѓорѓиевски Доколку некој сакал да избега досега можел да го стори тоа неколкукратно

Ѓорѓиевски: Доколку некој сакал да избега досега можел да го стори тоа неколкукратно

A1on | пред една недела

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО водела организирана и политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, со цел да му помогне на Зоран...

Костовски СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДСМ

Костовски: СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДСМ

A1on | пред една недела

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО било политичко обвинителство, под контрола на СДСМ и дека сите обвиненија и спроведени истраги биле политички нарачани со цел...

Костовски Случајот Тортура е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот „Тортура“ е дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Вистина | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

ВМРО ДПМНЕ И обвинението за Тортура е политичка конструкција

ВМРО-ДПМНЕ: И обвинението за „Тортура“ е политичка конструкција

Фокус | пред една недела

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО било политичко обвинителство, под контрола на СДСМ и дека сите обвиненија и спроведени истраги биле политички нарачани со цел...

Ѓорѓиевски СЈО создава негативна слика за ВМРО ДПМНЕ во пресрет на локалните избори

Ѓорѓиевски: СЈО создава негативна слика за ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на локалните избори

ТВ Нова | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски СЈО е политичко обвинителство под контрола на СДС

Костовски: СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС

Пулс 24 | пред една недела

СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки и имаа за цел рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ...

Костовски Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Костовски: Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение

Прес 24 | пред една недела

Интегрален текст од изјава за медиуми, која е дадена денес, пред СЈО, при што се обрати  Дарко Костовски. СЈО е политичко обвинителство, под контрола на СДС. Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Курир | пред една недела

-СЈО работи во полза на СДС и преку своите монтирани случаи создава материјал за медиумите кои им се под контрола да го оцрнуваат ВМРО-ДПМНЕ. Барањата за притвор на СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Вистина | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Прес 24 | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Ѓорѓиевски: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Пулс 24 | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Случајот Тортура е монтиран Бошкоски немал повреди при апсење

Костовски: Случајот „Тортура“ е монтиран, Бошкоски немал повреди при апсење

Sky | пред една недела

Случајот Тортура е уште еден дегутантен пример на политички монтирано обвинение, базирано на погрешни претпоставки и лажни конструкции. Обвинението за наводната тортура, односно прекумерна сила врз уапсениот...

Ѓорѓиевски СЈО води органзирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води органзирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Sky | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ

ТВ 21 | пред една недела

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска од пред СЈО обвини дека ова обвинителството е под контрола на СДСМ. – Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки...

ЃОРЃИЕВСКИ СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

ЃОРЃИЕВСКИ: СЈО преку барањата за притвор сака да изврши притисок врз Апелација да не ги поништи неоснованите мерки за претпазливост

Infomax | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Костовски Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО ДПМНЕ

Костовски: Обвиненијата на СЈО нарачки за рушење на угледот и рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ

Сител | пред една недела

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска од пред СЈО обвини дека ова обвинителството е под контрола на СДСМ. - Сите обвиненија кои СЈО ги поткрена и сите истраги кои беа спроведени, беа политички нарачки...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

ТВ 21 | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Слободна Македонија | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

Ѓорѓиевски СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО ДПМНЕ

Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

Сител | пред една недела

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност