Кадровски смени во здравството

Кадровски смени во здравството

24 вести | пред една недела

Продолжуваат директорските смени на клиниките. Последен во низата разрешени е директорот на штипската болница – Александар Стојановски. На негово место е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Разрешувањето доаѓа...

ФРЧАТ СМЕНИ НА ДИРЕКТОРИ   Еве кои функционери си заминуваат по смената на власта

ФРЧАТ СМЕНИ НА ДИРЕКТОРИ - Еве кои функционери си заминуваат по смената на власта!

Sky | пред една недела

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничката болница во Штип, Александар Стојановски, како и за разрешување на економскиот директор во Клиничката болница...

Разрешен директорот на штипската болница

Разрешен директорот на штипската болница

Телма | пред една недела

Нехигиена, нерегуларности во работењето и неетичко однесување на вработени се причините за разрешување на директорот на штипската болница Александар Стојановски. На директорската фотелја ќе седне неговиот...

Разрешени директори во болниците во Штип и Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и Тетово

Локално | пред една недела

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Актуелно24 | пред една недела

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето...

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Макфакс | пред една недела

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

A1on | пред една недела

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ПРОДОЛЖУВА ДА РАЗРЕШУВА ДИРЕКТОРИ  Разрешен директорот на штипската болница

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ПРОДОЛЖУВА ДА РАЗРЕШУВА ДИРЕКТОРИ: Разрешен директорот на штипската болница

Infomax | пред една недела

Продолжуваат директорските смени на клиниките. Последен во низата разрешени е директорот на штипската болница – Александар Стојановски. На негово место е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Нов директор ќе добие...

Ален Ѓорѓиев  нов директор на штипската Клиничка болница

Ален Ѓорѓиев, нов директор на штипската Клиничка болница

Бриф | пред една недела

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Канал 5 | пред една недела

Ова денеска го соопштија од Министерството за здравство од каде посочуваат дека врз основа на констатираното, донесена е одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар...

Разрешени медицинскиот директор во штипската болница и економскиот директор во тетовската болница

Разрешени медицинскиот директор во штипската болница и економскиот директор во тетовската болница

24 вести | пред една недела

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешен директорот на штипската клиника

Разрешен директорот на штипската клиника

Позитив | пред една недела

Разрешен е медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојаносвки, а на негово место е назначен др.Ален Ѓорѓиев. Инспекцијата која беше испратена во болницата констатирала нехигиена,...

Разрешени двајца директори  именувани нови директори во болниците во Штип и Тетово

Разрешени двајца директори, именувани нови директори во болниците во Штип и Тетово

ТВ 21 | пред една недела

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето,...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

ТВ Нова | пред една недела

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешен директорот на штипската болница

Разрешен директорот на штипската болница

+Инфо | пред една недела

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Разрешени директорот на штипската болница и директорката на Центарот за јавно здравје

Разрешени директорот на штипската болница и директорката на Центарот за јавно здравје

+Инфо | пред една недела

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Ален Ѓорѓиев  нов директор на штипската Клиничка болница

Ален Ѓорѓиев, нов директор на штипската Клиничка болница

Фокус | пред една недела

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на...

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Sky | пред една недела

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето...

Сменет е директорот на болницата во Штип  утврдена нехигиена

Сменет е директорот на болницата во Штип- утврдена нехигиена

Нова ТВ | пред една недела

Разрешен е медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, а на негово место е назначен др.Ален Ѓорѓиев. Инспекцијата која беше испратена во болницата констатирала нехигиена, неетичко однесување и нерегуларности...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Сител | пред една недела

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

еМАГАЗИН | пред една недела

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип. Ова денеска...

Сменети директори во штипското здравство

Сменети директори во штипското здравство

Слободна Македонија | пред една недела

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од страна на дел од вработените, а воедно е утврдено, дека хигиената во установата...

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Актуелно24 | пред една недела

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Се подготвува разрешување на Аспазија Софијанова

Макфакс | пред една недела

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Нови директорски смени во Клинички

Нови директорски смени во Клинички

Бриф | пред една недела

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Нови директорски смени во Клинички

Нови директорски смени во Клинички

24 вести | пред една недела

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

ПРОДОЛЖУВААТ СМЕНИТЕ НА ВИСОКИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ   Најавено е итно разрешување и на

ПРОДОЛЖУВААТ СМЕНИТЕ НА ВИСОКИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ - Најавено е итно разрешување и на....

Sky | пред една недела

Директорката на Детската клиника – Аспазија Софијанова најверојатно ќе биде следната на листата на директори кои ќе бидат разрешени. Директорската фотеља ќе ја напушти и директорката на Клиниката за гинекологија...

Ненајавена ноќна инспекција на штипската Клиничка болница

Ненајавена ноќна инспекција на штипската Клиничка болница

Канал 5 | пред една недела

Инспекцијата е извршена на Ортопедија, Очно, Оториноларингологија, Неврологија, Инфективно, Интерно одделение. Евидентирани се недостатоци во однос на хигиената, работната дисциплина, неодговорност во...

Ненајавена инспекција во Штипската болница  министерот се увери во мизерните услови

Ненајавена инспекција во Штипската болница, министерот се увери во мизерните услови

ТВ 21 | пред една недела

Екипи на Државниот санитарен и здравствен инспекторат викендов биле во ненајавена ноќна инспекција на Клиничката болница во Штип. Пред три недели, ТВ21 информираше за мизерните услови во оваа здравствена...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност