Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди, возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени
Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени

Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди, возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени

Локално | пред 3 дена

Две лица се тешко повредени, а уште 12 завршиле со телесни повреди во тешката сообраќајка што вчера околу 17 часот се случи на клучката од автопатот Табановце- Куманово и магистралниот пат Куманово-Крива...

Детали за сообраќајката во Куманово во која се повредени 14 лица

Детали за сообраќајката во Куманово во која се повредени 14 лица

MK News | пред 3 дена

Во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. t Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово – Скопје

Бркај работа | пред 3 дена

Во сообраќајната несреќа што се случила на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото...

Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени

Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди, возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени

МКД | пред 4 дена

Две лица се тешко повредени, а уште 12 завршиле со телесни повреди во тешката сообраќајка што вчера околу 17 часот се случи на клучката од автопатот Табановце- Куманово и магистралниот пат Куманово-Крива...

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

A1on | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

Локално | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

Детали за сообраќајката во Куманово во која се повредени 14 лица

Детали за сообраќајката во Куманово во која се повредени 14 лица

Курир | пред 4 дена

Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото возило „ленд ровер“ и неговиот сопатник Л.М. Двете лица по укажаната прва помош во Кумановската болница се пренесени во Ургениот центар во Скопје. Во...

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

Канал 5 | пред 4 дена

Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото возило „ленд ровер“ и неговиот сопатник Л.М. Двете лица по укажаната прва помош во Кумановската болница се пренесени во Ургениот центар во Скопје. Во...

Детали за страшната сообраќајка во Куманово

Детали за страшната сообраќајка во Куманово

Прес 24 | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце - Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

Во сообраќајката во Куманово потешко повредени двајца албански државјани

ТВ Нова | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

Страшна сообраќајка во Куманово двајца тешко повредени

Страшна сообраќајка во Куманово, двајца тешко повредени

Прес 24 | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце - Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

Детали за сообраќајката во Куманово во која се повредени 14 лица

Детали за сообраќајката во Куманово во која се повредени 14 лица

Пулс 24 | пред 4 дена

Во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото возило...

ЕКС МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ НА АЛБАНИЈА МЕЃУ ПОВРЕДЕНИТЕ Арбен Ахметаи меѓу 14 та повредени од сообраќајката кај Куманово

ЕКС-МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ НА АЛБАНИЈА МЕЃУ ПОВРЕДЕНИТЕ: Арбен Ахметаи меѓу 14-та повредени од сообраќајката кај Куманово

Infomax | пред 3 дена

Две лица се тешко повредени, а уште 12 завршиле со телесни повреди во тешката сообраќајка што вчера околу 17 часот се случи на клучката од автопатот Табановце- Куманово и магистралниот пат Куманово-Крива...

Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени

Екс министерот Ахметаи и уште 11 лица со телесни повреди, возачот на џипот и еден сопатник тешко повредени

Вечер | пред 3 дена

Две лица се тешко повредени, а уште 12 завршиле со телесни повреди во тешката сообраќајка што вчера околу 17 часот се случи на клучката од автопатот Табановце- Куманово и магистралниот пат Куманово-Крива...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово – Скопје

Курир | пред 4 дена

Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале џип, автобус и уште едно возило. – Од повредените 14 лица, десет се од автобусот, а четворица од џипот...

Детали сообраќајката на автопатот Табановце  Куманово  Еве што се случило

Детали сообраќајката на автопатот Табановце - Куманово - Еве што се случило

Сител | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце - Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

Две лица тешко повредени во сообраќајката кај Куманово

Две лица тешко повредени во сообраќајката кај Куманово

Кумановски муабети | пред 4 дена

Во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото возило...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово – Скопје

ТВ Нова | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово – Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале џип,...

Патниците во сообраќајката кај Куманово се надвор од животна опасност  14 лица се повредени

Патниците во сообраќајката кај Куманово се надвор од животна опасност – 14 лица се повредени

Канал 5 | пред 4 дена

Во сообраќајката беа повредени 14 лица. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале џип, автобус и уште едно возило. - Од повредените 14 лица, десет...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово - Скопје

Канал 5 | пред 4 дена

Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале џип, автобус и уште едно возило. - Од повредените 14 лица, десет се од автобусот, а четворица од џипот...

Двајца албански државјани повредени во сообраќајна несреќа во Куманово

Двајца албански државјани повредени во сообраќајна несреќа во Куманово

еМАГАЗИН | пред 4 дена

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце - Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки...

ДЕТАЛИ ЗА СООБРАЌАЈКАТА КАЈ КУМАНОВО Дури 14 повредени лица во една сообраќајка

ДЕТАЛИ ЗА СООБРАЌАЈКАТА КАЈ КУМАНОВО: Дури 14 повредени лица во една сообраќајка

Infomax | пред 4 дена

Во сообраќајната несреќа што се случи на клучката од автопатот Табановце – Куманово со тешки телесни повреди се здобиле двајца албански државјани. Со тешки повреди се здобиле М.М. возач на патничкото возило...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово – Скопје

A1on | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово – Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале...

Тешка сообраќајка кај Куманово 14 повредени

Тешка сообраќајка кај Куманово, 14 повредени

Кајгана | пред 4 дена

14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што вчера попладне се случила на автопатот Куманово-Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17:30 часот се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата...

Сообраќајка кај Куманово повреден и поранешен албански министер

Сообраќајка кај Куманово, повреден и поранешен албански министер

Локално | пред 4 дена

Четиринаесет лица се повредени во сообраќајна несреќа што  вчера попладн се случила на автопатот Куманово -Табановце. До несреќата дошло кога  се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата повреден...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово - Скопје

Идивиди | пред 4 дена

Куманово, 17 јули 2017 (МИА) - Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово - Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според...

Страшна несреќа две возила и автобус се судрија на патот Куманово Скопје  повредени 14 лица

Страшна несреќа, две возила и автобус се судрија на патот Куманово-Скопје - повредени 14 лица

Прес 24 | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово - Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале...

Страшна несреќа на автопатот Куманово Скопје  повредени 14 лица

Страшна несреќа на автопатот Куманово-Скопје - повредени 14 лица

Прес 24 | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово - Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале...

Четиринаесет повредени во сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово

Четиринаесет повредени во сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово

Пулс 24 | пред 4 дена

Четиринаесет повредени во тешка сообраќајна несреќа која се случи попладнево на делница од автопатот Табановце – Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили, објави Телма. Во несреќата...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово – Скопје

ТВ 21 | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово – Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале џип,...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово - Скопје

Вечер | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово - Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале...

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје

Четиринаесет лица повредени во сообраќајка на автопатот Куманово - Скопје

Сител | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово - Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале џип,...

Сообраќајка на автопатот Куманово  Скопје  14 лица повредени

Сообраќајка на автопатот Куманово - Скопје - 14 лица повредени

Сител | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во сообраќајна несреќа што се случи на клучката на автопатот Куманово - Скопје. Несреќата се случила вчера попладне пред 18 часот и во неа според првичните информации учествувале...

14 лица повредени во тешка сообраќајка кај Куманово

14 лица повредени во тешка сообраќајка кај Куманово

Кумановски муабети | пред 4 дена

Четиринаесет лица се повредени во тешка сообраќајна несреќа која вчера попладне се случи на делница од автопатот Табановце – Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили. Во несреќата...

14 повредени во тешка сообраќајка на автопатот кај Куманово

14 повредени во тешка сообраќајка на автопатот кај Куманово

МКД | пред 4 дена

Четиринаесет лица се повредени во тешка сообраќајна несреќа која вчера попладне се случи на делница од автопатот Табановце - Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили. Во несреќата...

Тешка сообраќајка кај Куманово 14 повредени

Тешка сообраќајка кај Куманово, 14 повредени

Актуелно24 | пред 4 дена

Дури 14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17.30 часот се судриле автобус и два автомобила. (Фото...

Тешка сообраќајка ја потресе Македонија  14 повредени меѓу кои и ексминистерот за

Тешка сообраќајка ја потресе Македонија - 14 повредени, меѓу кои и ексминистерот за ...

Sky | пред 4 дена

Дури 14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17.30 часот се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата...

Тешка сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово  14 повредени

Тешка сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово – 14 повредени

Курир | пред 4 дена

Четиринаесет повредени во тешка сообраќајна несреќа која се случи попладнево на делница од автопатот Табановце – Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили, објави Телма. Во несреќата...

Тешка сообраќајка кај Куманово 14 повредени

Тешка сообраќајка кај Куманово, 14 повредени

Макфакс | пред 4 дена

Дури 14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17.30 часот се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата...

Сообраќајка кај Куманово повреден и поранешен албански министер

Сообраќајка кај Куманово, повреден и поранешен албански министер

+Инфо | пред 4 дена

Четиринаесет лица се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога  се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата повреден...

Тешка сообраќајна несреќа кај Кумaново 14 повредени

Тешка сообраќајна несреќа кај Кумaново, 14 повредени

Фокус | пред 4 дена

Дури 14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17.30 часот се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата...

Тешка сообраќајка кај Кумново 14 повредени

Тешка сообраќајка кај Кумново, 14 повредени

Фокус | пред 4 дена

Дури 14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17.30 часот се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата...

Сообраќајка на делницата Табановце  Куманово повреден и поранешен албански министер

Сообраќајка на делницата Табановце - Куманово, повреден и поранешен албански министер

Фактор | пред 4 дена

Четиринаесет лица се повредени во тешка сообраќајна несреќа која се случи попладнево по 17 часот на делница од автопатот Табановце - Куманово. Во несреќата учествувале еден автобус и два автомобили. Меѓу...

14 повредени во судар на автобус и два автомобили кај Куманово

14 повредени во судар на автобус и два автомобили кај Куманово!

За Се | пред 4 дена

Четиринаесет повредени во тешка сообраќајна несреќа која се случи попладнево на делница од автопатот Табановце – Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили. Во несреќата две лица со...

Тешка сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово – 14 повредени

Нетпрес | пред 4 дена

Четиринаесет повредени во тешка сообраќајна несреќа која се случи попладнево на делница од автопатот Табановце – Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили, објави Телма. Во несреќата...

СТРАШНА СООБРАЌАЈКА КАЈ КУМАНОВО  Повреден е и екс министерот за финансии

СТРАШНА СООБРАЌАЈКА КАЈ КУМАНОВО - Повреден е и екс-министерот за финансии!

Sky | пред 4 дена

Дури 14 граѓани се повредени во сообраќајна несреќа што попладнево се случила на автопатот Куманово -Крива Паланка. До несреќата дошло кога околу 17.30 часот се судриле автобус и два автомобила. Во несреќата...

Единаесет повредени лица во сообраќајка завршија во Општа Болница Куманово

Единаесет повредени лица во сообраќајка завршија во Општа Болница Куманово

Кумановски муабети | пред 4 дена

Доцна попладнето, на регионалниот пат Куманово – Крива Паланка, блиску до објектот на “Црн бик”,  при судир меѓу автобус и два автомобили,  повредени се вкупно 14 лица, меѓу кои и поранешниот министер...

Тешка сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово  14 повредени

Тешка сообраќајна несреќа на автопатот кај Куманово - 14 повредени

Телма | пред 4 дена

Четиринаесет повредени во тешка сообраќајна несреќа која се случи попладнево на делница од автопатот Табановце - Куманово. Во сударот учествувале еден автобус и два автомобили. Од МВР за Телма потврдија...

Судир меѓу автобус и два автомобила  повредени вкупно 14 лица меѓу кои и поранешен министер на Албанија

Судир меѓу автобус и два автомобила - повредени вкупно 14 лица меѓу кои и поранешен министер на Албанија

24 вести | пред 4 дена

Во тешка сообраќајна несреќа што се случи попладнево при судир меѓу автобус и два автмобила повредени се вкупно 14 лица, меѓу кои и поранешниот министер за финансии на Албанија, Арбен Ахметаи. Според информации...

ТЕШКА НЕСРЕЌА НА АВТОПАТОТ КАЈ КУМАНОВО Се судрија автобус и два автомобили  има многу повредени

ТЕШКА НЕСРЕЌА НА АВТОПАТОТ КАЈ КУМАНОВО: Се судрија автобус и два автомобили - има многу повредени!

Sky | пред 4 дена

Најмалку 14 лица се повредени во тешка сообраќајка којашто се случила попладнево на делницата од автопатот Табановце - Куманово, јави Телма. Во судирот учествувале автобус и два автомобили. Според телевизијата,...

СТРАОТНА СООБРАЌАЈКА  Во директен судар на две возила двајца мртви и седум повредени

СТРАОТНА СООБРАЌАЈКА – Во директен судар на две возила, двајца мртви и седум повредени

Sky | пред 5 дена

Утрово околу 2 часот страшна сообраќајна несреќа се случи на патот Нови Сад-Бечер. Имено, дошло до судар помеѓу две патнички возила, во кој животот го загуби 20-годишна девојка и 50-годишен маж, а повредени...

Страотно Во директен судар на две возила двајца загинати и седум повредени од кои три се деца

Страотно: Во директен судар на две возила, двајца загинати и седум повредени, од кои три се деца

Сител | пред 5 дена

Две лица загинаа, а седум се повредени во сообраќајна несреќа на патот Нови Сад - Бечер што се случи утрово околу 2 часот. Во судар на две патнички возила загинаа девојка (20) и маж стар околу 50 години....

ЦРН БИЛАНС 28 мртви во сообраќајот за 45 дена министерување на Спасовски со МВР

ЦРН БИЛАНС: 28 мртви во сообраќајот за 45 дена министерување на Спасовски со МВР

Лидер | пред 5 дена

Сообраќајни несреќи со смртни последици во Република Македонија станаа секојдневние. Во 45 дена министерување на Оливер Спасовски, во сообраќајот во Македонија животот го загубиле 28 луѓе. Според податоците...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност