Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски повторно ќе се спојат со песна

пред една недела - Дневник

Kога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која почна со „Немам пари“ и видеозаписот што ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Нетпрес

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Пулс 24

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

пред една недела - Вистина

Кога се работи заизненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш сеинвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ни подготвуваат изненадување

пред една недела - Радио МК

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката што започна со „ Немам пари “ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс лаже!

пред една недела - Вест

Тие велат дека следната недела ќе се дознае за нивното изненадување, за кое велат дека е нешто несекојдневно, бидејки секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Песната Лажев јас со видео запис.

Сара Мејс откри „Лажев јас"!

пред една недела - Вечер

Сара Мејс и Дамјан Пејчиновски по успешната соработка за темата „Немам пари" за следната недела најавуваат уше едно несекојдневно изненадување за својата публика. Имено, соработката, која започна со „Немам...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски подготвуваат изненадување за публиката

пред една недела - еМАГАЗИН

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Story

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Популарно

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

пред една недела - Exclusive

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

КЛИКНИ