Телма 62 1 процент од граѓаните се за мирен трансфер на власта

Телма: 62,1 процент од граѓаните се за мирен трансфер на власта

Локално | пред 10 месеци

Во анкетата на телевизија Телма и МЦМС на прашањето дали ВМРО-ДПМНЕ треба мирно да ја предаде власта на новото парламентарно мнозинство  62,1 проценти одговориле со ДА.  25,2 проценти од граѓаните одговориле...

Заев го стигна Груевски во доверба кај граѓаните

Заев го стигна Груевски во доверба кај граѓаните

Фокус | пред 10 месеци

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8 отсто, покажува анкетата...

АНКЕТА НА ТЕЛМА Кој има повисок рејтинг Груевски или Заев

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Кој има повисок рејтинг Груевски или Заев?

Фактор | пред 10 месеци

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8% од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8%, покажува анкетата која ја...

Заев го стигна Груевски во популарноста има 24 8  наспроти 25 8 проценти доверба на Груевски

Заев го стигна Груевски во популарноста, има 24,8%, наспроти 25,8 проценти доверба на Груевски

Локално | пред 10 месеци

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле...

Телма анкета Изедначени рејтинзите на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ како и меѓу нивните лидери

Телма анкета: Изедначени рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, како и меѓу нивните лидери

Телма | пред 10 месеци

Доколку утре се одржат парламентарни избори ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ би биле речиси изедначени, ВМРО-ДПМНЕ би освило 24, 5 %, а СДСМ 23,7 % од гласовите, а речи идентична е разликата и во рејтингот  кој го уживаат...

Анкета на Телма Заев речиси со ист рејтинг како Груевски

Анкета на Телма: Заев речиси со ист рејтинг како Груевски

Макфакс | пред 10 месеци

ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто, а СДСМ со 23,7 отсто. Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми политички партии според штотуку објавената анкета на Телевизија „Телма“. Тоа  значи дека...

Груевски има доверба од 25 8 од гласачите Заев 24 8

Груевски има доверба од 25,8% од гласачите, Заев 24,8%

МКД | пред 10 месеци

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле...

Анкета ВМРО ДПМНЕ со 24 5 отсто пред СДСМ со 23 7 отсто

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто пред СДСМ со 23,7 отсто

+Инфо | пред 10 месеци

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на Телма и МЦМС. Според овие резултати, за ДУИ би...

ВМРО ДПМНЕ и СДСМ рамо до рамо по рејтингот ги делат 0 8 отсто

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ рамо до рамо по рејтингот, ги делат 0,8 отсто

МКД | пред 10 месеци

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на Телевизија Телма и МЦМС. Според овие резултати,...

АНКЕТА НА ТЕЛМА Рејтинзите на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ скоро еднакви

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ скоро еднакви

Фактор | пред 10 месеци

Мала е разликата помеѓу рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. Таа изнесува само  0,8%, се вели во најновата анкета која ја изработи агенцијата М-Проспект на барање на Телма и МЦМС. На прашањето доколку утре...

Анкета на Телма и МЦМС ВМРО ДПМНЕ и СДСМ изедначени

Анкета на Телма и МЦМС: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ изедначени

Фокус | пред 10 месеци

Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии во земјава, се вели во најновата анкета која ја изработи агенцијата М-Проспект на барање на Телма и МЦМС. На прашањето доколку утре...

СПОРЕД НАЈНОВАТА АНКЕТА Еве кој политичар има најголема доверба кај граѓаните

СПОРЕД НАЈНОВАТА АНКЕТА: Еве кој политичар има најголема доверба кај граѓаните!

Sky | пред 10 месеци

Според податоците од најновата анкета на Телма и МЦМС, лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Никола Груевски и Зоран Заев се политичарите на кои граѓаните најмногу им веруваат. На прашањето кој политичар заслужува...

Анкета ВМРО ДПМНЕ со 24 5  пред СДСМ со 23 7

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 % пред СДСМ со 23,7 %

Телма | пред 10 месеци

ВМРО-ДПМНЕ 24,5 отсто, СДСМ 23,7 отсто. 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии. Ова го покажува анкетата на Телма направена за емисијата Топ Тема на ваша страна. На прашањето...

АНКЕТА  Драматично расте рејтингот на СДСМ

АНКЕТА - Драматично расте рејтингот на СДСМ!

Sky | пред 10 месеци

Телевизијата Телма во соработка со МЦМС објави анкета според која ВМРО ДПМНЕ и СДСМ се изедначени. Ако утре се оддржат избориза ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат...

Анкета Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Позитив | пред 10 месеци

Во најновата анкета на телевизија „Телма“ и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5 проценти изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20 проценти изјавиле дека...

Анкета на Телма и МЦМС 40 5 отсто сметаат дека ВМРО ДПМНЕ е организатор на упадот во Собранието

Анкета на Телма и МЦМС: 40,5 отсто сметаат дека ВМРО-ДПМНЕ е организатор на упадот во Собранието

Радио МОФ | пред 10 месеци

Зад упадот во Собранието на 27 април стои ВМРО-ДПМНЕ, сметаат 40,5 отсто од анкетираните граѓани од новото истражување на телевизија Телма и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС), спреведено...

АНКЕТА НА ТЕЛМА Над 40 проценти веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Над 40 проценти веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Фактор | пред 10 месеци

Во најновата анкета на телевизија Телма и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5% од анкетираните изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20% одговориле дека...

Анкета на Телма Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета на Телма: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

+Инфо | пред 10 месеци

Во најновата анкета на телевизија Телма и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5 проценти изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20 проценти изјавиле дека толпата...

Анкета на Телма  Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета на „Телма“: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Либертас | пред 10 месеци

Зад упадот во Собранието на 27 април стои ВМРО-ДПМНЕ сметаат 40,5 проценти од граѓаните, покажа новата анкета на Телма и МЦМС, спроведена од „М проспект“, телефонски, на репрезентативен примерок од 1.000...

Анкета на Телма  Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета на „Телма“: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Sky | пред 10 месеци

Во најновата анкета на телевизија „Телма“ и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5 проценти изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20 проценти изјавиле дека...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност