Како да се стопите без диета

пред една недела - Вест

Еве како без диета да ги активирате хормоните што влијаат врз слабеењето. Намалете ја желбата за храна Некоја храна повеќе нè заситува од друга. Хормонот задолжен за регулирање на тежината кој е одговорен...

Еве како да ги активирате хормоните за слабеење: Вака се губат килограмите без диета

пред една недела - Курир

Губењето на вишокот килограми за некои луѓе претставува многу тешка задача и збунувачка загатка, но ако успеете да ги активирате хормоните кои влијаат врз процесот на слабеење, за кратко време ќе успеете...

Вака се губат килограмите без диета – активирајте ги хормоните за слабеење

пред една недела - Курир

Хормоните се одговорни за регулирањето на нашата телесна тежина, а ние ви откриваме неколку начини како без диета да ги активирате хормоните што влијаат врз слабеењето и на тој начин да го забрзате метаболизмот....

Еве како да ги активирате хормоните за слабеење

пред една недела - Прес 24

Губењето на вишокот килограми за некои луѓе претставува многу тешка задача и збунувачка загатка, но х ормоните се одговорни за регулирањето на нашата телесна тежина, а ние ви откриваме неколку начини како...

Вака се губат килограмите без диета-активирајте ги хормоните за слабеење

пред една недела - Република

Губењето на вишокот килограми за некои луѓе претставува многу тешка задача и збунувачка загатка, но ако успеете да ги активирате хормоните кои влијаат врз процесот на слабеење, за кратко време ќе успеете...

Еве како да ги активирате хормоните за слабеење: Вака се губат килограмите без диета

пред една недела - Вечер

Губењето на вишокот килограми за некои луѓе претставува многу тешка задача и збунувачка загатка, но ако успеете да ги активирате хормоните кои влијаат врз процесот на слабеење, за кратко време ќе успеете...

Бебе тежи 32 килограми, а има само 18 месеци!

пред една недела - Здравство 24

Бебето Јагиз од турскиот град Самсун, иако има 18 месеци, поради недостаток на хормонот лептин достигнал тежина од 32 килограми. Лептин е протеински хормон кој е многу важен регулатор за одржување на метаболзимот...

Не можат да му помогнат, 18- месечно бебе тежи 32 килограми

пред една недела - Курир

Лептин е протеински хормон кој е многу важен регулатор за одржување на метаболзимот и телесната тежина, а создаваат масни ќелии во телото. Неостатокот од лептин за зголемува желбата за храна и забавувањето...

КЛИКНИ