Vip Combo Box - нов пакет за брз интернет и фиксна линија

пред една недела - 24 вести

Вип најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија. Со новиот...

Вип го воведува атрактивниот Vip Combo Box

пред една недела - За Се

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

ОНЕ ВИП со нова понуда за корисниците - ВИП комбо бокс

пред една недела - Сител

Embedded video for ОНЕ ВИП со нова понуда за корисниците - ВИП комбо бокс

ВИП го воведува атрактивниот Vip Combo Box – Брз интернет и фиксна линија за само 499 месечна претплата

пред една недела - ТВ 21

Вип најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија  дури и...

Ново изненадување од ВИП за корисниците

пред една недела - Reporter.mk

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

„ВИП Комбо бокс“, нов пакет на оне.Вип

пред една недела - Локално

Операторот оне.Вип од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП Комбо бокс“ со кој корисниците го добиваат  најдоброто решение за брз интернет, фиксна телефонија и телевизија. Според директорот...

„ВИП Комбо бокс“, нов пакет на оне.Вип

пред една недела - Утрински

Операторот оне.Вип од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП Комбо бокс“ со кој корисниците го добиваат  најдоброто решение за брз интернет, фиксна телефонија и телевизија. Според директорот...

Вип го воведува атрактивниот Vip Combo Box

пред една недела - KARIERA.mk

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Вип Комбо бокс (Vip Combo Box) со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до...

Нови пакети на операторот ВИП

пред една недела - Канал 5

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

Со Vip Combo Box ќе имате брз интернет и во вашата викендичка

пред една недела - +Инфо

Компанијата Вип го збогати своето портфолио во фиксните услуги и го воведе пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија дури и во...

Вип со нов пакет Вип Комбо бокс, брз интернет и фиксна линија

пред една недела - МКД

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Вип Комбо бокс (Vip Combo Box) со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до...

Вип го воведува атрактивниот Vip Combo Box

пред една недела - Денар

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

„ВИП Комбо бокс“, нов пакет на оне.Вип

пред една недела - Алсат-М

Операторот оне.Вип од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП Комбо бокс“ со кој корисниците го добиваат  најдоброто решение за брз интернет, фиксна телефонија и телевизија. Според директорот...

Нова атрактивна понуда од ВИП

пред една недела - Скопје Инфо

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

Вип: Брз интернет и фиксна линија за 499 денари со Vip Combo box

пред една недела - Бизнис инфо

Телекомуникацискиот оператор Вип го воведува пакетот Vip Combo Box со којшто корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија дури и во најоддалечените места во Македонија,...

Ново изненадување од ВИП за корисниците

пред една недела - Прес 24

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

Што нуди новиот Vip Combo Box за почетна претплата 499 денари?

пред една недела - Телефони

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и...

Vip Combo Box= брз интернет + фиксна линија

пред една недела - Вечер

Компанијата Вип повторно со атрактивна понуда за корисниците, односно воведува атрактивниот Vip Combo Box брз интернет и фиксна линија за само 499 месечна претплата Вип го збогати своето портфолио во фиксните...

Вип го воведува атрактивниот Vip Combo Box

пред една недела - Иновативност

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box, со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет...

ОДЛИЧНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Неверојатна понуда од VIP за граѓаните

пред една недела - Sky

Компанијата Вип го збогати своето портфолио во фиксните услуги и го воведе пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија дури и во најоддалечените...

Брз интернет и фиксна линија за само 499 месечна претплата

пред една недела - Фактор

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето  портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box сокојкорисницитего добиваатнајдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна...

КЛИКНИ