Без струја во недела дел од Карпош, а во понеделник Сарај и Зелениково

пред една недела - Слободна Македонија

Без струја во недела (21 мај) од 11:30 до 13:30 часот ќе останат дел од корисниците од ул.„Скупи“ лоцирани помеѓу објектите на „Систина“ и мебел „Ацевски“ во општина Карпош, информира РЦУК Скопје. Во понеделник...

Без струја во недела дел од Карпош, а во понеделник Сарај и Зелениково

пред една недела - Скопје Инфо

Без струја во недела (21 мај) од 11:30 до 13:30 часот ќе останат дел од корисниците од ул.„Скупи“ лоцирани помеѓу објектите на „Систина“ и мебел „Ацевски“ во општина Карпош, информира РЦУК Скопје. Во понеделник...

Без струја во недела дел од Карпош, а во понеделник Сарај и Зелениково

пред една недела - A1on

Без струја во недела (21 мај) од 11:30 до 13:30 часот ќе останат дел од корисниците од ул.„Скупи“ лоцирани помеѓу објектите на „Систина“ и мебел „Ацевски“ во општина Карпош, информира РЦУК Скопје. Во понеделник...

Без струја во недела дел од Карпош, а во понеделник Сарај и Зелениково

пред една недела - Курир

Во понеделник (22 мај) без електрична енергија во периодот од 9:00 до 11:00 часот ќе останат корисниците од ул. „Сарај“ во општина Сарај, од 10:00 до 12:00 часот дел од корисниците од село Зелениково,...

Повеќе населби во Скопје утре без струја

пред една недела - Sky

Делови од населбите Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај утре ќе бидат без струја. Од 9 до 11 часот и 30 минути без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса”, ул. „Јабланица”, бул. „Борис Трајковски”,...

Карпош, Кисела Вода и Сарај утре без струја

пред една недела - SkopjeID

Без струја утре од 09 до 11:30 часот ќе останат корисниците од дел од улиците Саса, Јабланица, булевар Борис Трајковски како и дел од улицата 1440 во општина Кисела Вода. Од 09 до 12 часот струја ќе нема...

Два часа без струја објектите во рекреативниот центар Езеро Треска

пред една недела - +Инфо

Без струја утре од 09 до 11:30 часот ќе останат корисниците од дел од улиците Саса, Јабланица, булевар Борис Трајковски како и дел од улицата 1440 во општина Кисела Вода. Од 09 до 12 часот струја ќе нема...

Повеќе населби во Скопје утре без струја

пред една недела - Актуелно24

Делови од населбите Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај утре ќе бидат без струја. Од 9 до 11 часот и 30 минути без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса”, ул. „Јабланица”, бул. „Борис Трајковски”,...

Повеќе населби во Скопје утре без струја

пред една недела - Кајгана

Делови од населбите Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај утре ќе бидат без струја. Од 9 до 11 часот и 30 минути без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса”, ул. „Јабланица”, бул. „Борис Трајковски”,...

Неколку населби утре без струја

пред една недела - Вест

Без струја утре ќе бидат дел од корисниците од општините Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај, информира РЦУК Скопје. Од 9:00 до 11:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса“, ул. „Јабланица“,...

Без струја утре делови од Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај

пред една недела - Курир

Од 9:00 до 11:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса“, ул. „Јабланица“, бул. „Борис Трајковски“, како и дел од ул. „1440“ во општина Кисела Вода. Во периодот од 9:00 до 12:00 часот...

Без струја утре делови од Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај

пред една недела - ТВ Нова

Без струја утре ќе бидат дел од корисниците од општините Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај, информира РЦУК Скопје. Од 9:00 до 11:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса“, ул. „Јабланица“,...

Без струја утре делови од Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај

пред една недела - Денешен

Без струја утре ќе бидат дел од корисниците од општините Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај, информира РЦУК Скопје. Од 9:00 до 11:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса“, ул. „Јабланица“,...

Делови од Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај утре без струја

пред една недела - Денар

Делови од населбите Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај утре ќе бидат без струја. Од 9 до 11 часот и 30 минути без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса”, ул. „Јабланица”, бул. „Борис Трајковски”,...

Неколку делови од Скопје утре без струја

пред една недела - Скопје Инфо

„ЕВН Македонија“ АД информира дека утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Скопје. Од „ ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 19.05.2017 година (петок) без електрична енергија...

Без струја утре делови Скопје: Проверете дали вашата населба е меѓу нив…

пред една недела - Република

Од 9:00 до 11:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса“, ул. „Јабланица“, бул. „Борис Трајковски“, како и дел од ул. „1440“ во општина Кисела Вода. Во периодот од 9:00 до 12:00 часот...

Централното градско подрачје и периферијата утре без струја

пред една недела - Кумановски муабети

Во период од 07:00 до 09:00 часот во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе остане централното градско подрачје на Куманово и околните населби, како и целата околина на Старо Нагоричане, индустрискиот...

Дел од повеќе населби утре без струја

пред една недела - Вечер

Без струја ќе бидат дел од корисниците од општините Кисела Вода, Центар, Карпош и Сарај Од 9 до 11:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Саса", ул. „Јабланица", бул. „Борис Трајковски",...

Два часа без струја објектите во рекреативниот центар Езеро Треска

пред една недела - Слободна Македонија

Без струја утре од 09 до 11:30 часот ќе останат корисниците од дел од улиците Саса, Јабланица, булевар Борис Трајковски како и дел од улицата 1440 во општина Кисела Вода. Од 09 до 12 часот струја ќе нема...

Без електрична енергија денеска две улици во Куманово

пред една недела - Кумановски муабети

Во период од 08:30 до 15:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улицата „Карл Маркс“, додека во период од 09:30 до 13:00 часот прекини ќе има дел од улицата „Доктор Рибар“, информираат...

КЛИКНИ