Сликата на Баскијат продадена за рекордни 110,5 милиони долари

пред една недела - A1on

Сликата „Без наслов“ на авангардниот ументик Жан-Мишел Баскијат е продадена на аукција во „Сотби“ за рекордни 110,5 милиони долари. Како што соопшти денеска акциската куќа, ова е рекордна цена постигната...

Сликата на Баскијат продадена за рекордни 110,5 милиони долари

пред една недела - Курир

Како што соопшти денеска аукциската куќа, ова е рекордна цена постигната за една слика на американски уметник. Во прашање е слика направена во стил на графити, која прикажува лице во форма на череп. Сликата...

Сликата на Баскијат продадена за рекордни 110,5 милиони долари

пред една недела - Денешен

Сликата „Без наслов“ на авангардниот ументик Жан-Мишел Баскијат е продадена на аукција во „Сотби“ за рекордни 110,5 милиони долари. Како што соопшти денеска акциската куќа, ова е рекордна цена постигната...

Слика на Баскијат продадена на аукција за 110,5 милиони долари

пред една недела - Кајгана

Сликата на Жан-Мишел Баскијат од 1982 година достигна рекордна вредност од 110,5 милиони долари на аукција на американската аукциска куќа Sotheby’s во Њујорк. Сликата „Untitled“ од 1982 година синоќа ја...

Слика на Баскијат продадена на аукција за 110,5 милиони долари

пред една недела - Макфакс

Сликата на Жан-Мишел Баскијат од 1982 година достигна рекордна вредност од 110,5 милиони долари на аукција на американската аукциска куќа Сотби во Њујорк. Сликата „Untitled“ од 1982 година синоќа ја купи...

Слика на Баскијат продадена на аукција за 110,5 милиони долари

пред една недела - Актуелно24

Сликата на Жан-Мишел Баскијат од 1982 година достигна рекордна вредност од 110,5 милиони долари на аукција на американската аукциска куќа Сотби во Њујорк. Сликата „Untitled“ од 1982 година синоќа ја купи...

Слика на Баскијат продадена на аукција за 110,5 милиони долари

пред една недела - Sky

Сликата на Жан-Мишел Баскијат од 1982 година достигна рекордна вредност од 110,5 милиони долари на аукција на американската аукциска куќа Сотби во Њујорк. Сликата „Untitled“ од 1982 година синоќа ја купи...

КЛИКНИ