Celebrity Net Worth откри колку заработуваат српските ѕвезди

пред една недела - За забава

Најпознатата страна на светот која се занимава со заработка и имотна состојба на познатите личности објави податоци и за ѕвездите од српската естрада. На оваа листа се најде Аца Лукас за кого не постојат...

Најбогатите српски ѕвезди:Колку тежат Цеца, Брена, Лукас...?

пред една недела - За Се

Најголемие српски естрадни ѕвезди, своите сметки никогаш нема јавно да проговорат за своите сметки во банките, но на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле...

Цеца тежи 80 милиони долари, Драгана Мирковиќ - 30, а нашиве?!

пред една недела - Вечер

Иако познатите личности избегнуваат јавно да зборуваат за тоа кој колку заработува од настапите и концертите, на еден познат српски портал деновиве се објавија податоци кои укажуваат на тоа кој колку тежи...

Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

пред една недела - Денешен

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите...

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

пред една недела - MK News

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите...

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

пред една недела - Курир

Аца Лукас Иако не постојат точно податоци колку финансиски тежи Аца Лукас, на сајтот стои информацијата дека пејачот во текот на 2017 година заработил милион долари. Лепа Брена Според податоците југословенската...

Колку се „тешки“ фолк-ѕвездите од соседството

пред една недела - Убавина и здравје

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите, на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите...

Ќе ви се заврти во умот: Еве колку „тежат" српските пејачи

пред една недела - Прес 24

Познато е дека српските ѕвезди како Лепа Брена, Цеца, Аца Лукас, Шабан Шаулиќ, вријат од пари, иако не сакаат да зборуваат за тоа. Српскиот Курир открива колку заработиле од почетокот на годината. Иако...

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

пред една недела - Вистина

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите...

Милионери: Еве колку „тежат“ најголемите српски ѕвезди

пред една недела - Хит Портал

Балканските ѕвезди никогаш не зборуваат за нивната финансиска состојба и колку заработуваат од концертите и настапит.Но, на сајтот „Celebrity net worth“ беа објавени податоци кои покажуваат колку „тежат“...

ТИЕ СЕ СРПСКИ МИЛИОНЕРИ: Еве колку тежат најголемите српски ѕвезди!

пред една недела - Сител

Иако српските ѕвезди избегнуваат јавно да говорат колку навистина заработуваат на настапите и концертите на сајтот „Celebrity net worth“ се објавени податоци кои покажуваат колку пари заработиле пејачите...

КЛИКНИ