Сара Мејс лаже!

пред една недела - Вест

Тие велат дека следната недела ќе се дознае за нивното изненадување, за кое велат дека е нешто несекојдневно, бидејки секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Песната Лажев јас со видео запис.

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

пред една недела - Вистина

Кога се работи заизненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш сеинвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ни подготвуваат изненадување

пред една недела - Радио МК

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката што започна со „ Немам пари “ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс откри „Лажев јас"!

пред една недела - Вечер

Сара Мејс и Дамјан Пејчиновски по успешната соработка за темата „Немам пари" за следната недела најавуваат уше едно несекојдневно изненадување за својата публика. Имено, соработката, која започна со „Немам...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Нетпрес

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Популарно

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

пред една недела - Exclusive

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Story

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

пред една недела - Пулс 24

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски подготвуваат изненадување за публиката

пред една недела - еМАГАЗИН

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

КЛИКНИ