Откриена големата мистерија за чудовиштето во Индонезија

пред една недела - За Се

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Откриена мистеријата за насуканото морско суштество во Индонезија

пред една недела - Република

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

: Научниците ја открија мистеријата за насуканото морско суштество во Индонезија

пред една недела - Локално

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Откриена мистеријата за насукано морско суштество во Индонезија

пред една недела - Дневник

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на "мистериозното морско суштество" што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Откриена мистеријата за насуканото морско суштество во Индонезија

пред една недела - Слободна Македонија

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Решена мистеријата со морското чудовиште во Индонезија

пред една недела - Таратур

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Научниците ја открија мистеријата за насуканото морско суштество во Индонезија

пред една недела - A1on

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Најверојатно откриена мистеријата за насукано морско суштество во Индонезија | Видео

пред една недела - Кукурику

Научниците најверојатно конечно ја решија мистеријата околу распаднатиот труп на „мистериозното морско суштество“ што минатата недела се насука на индонезискиот брег и предизвика интерес на локалните жители,...

Најверојатно откриена мистеријата за насукано морско суштество во Индонезија

пред една недела - Прес 24

На една од магичните индонезиски плажи, локалните жители забележале глетка како од хорор филм. Труп на починато морско чудовиште долго дури 15 метри, испливало на површината на морето. Локалниот жител...

КЛИКНИ