Проверете дали вашите податоци се наоѓаат во база на украдени лозинки

пред една недела - GSM

Стручњаците од Центарот за истражување и анализа на безбедност Kromtech, пронајдоа огромна база на податоци во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл адреси и лозинки, кои ги собрала и објавила непозната...

Веб-страница овозможува да проверите дали хакери ви ја знаат лозинката

пред една недела - Локално

Благодарение на Трој Хант, регионален директор на „Мајкрософт“ за Австралија и експерт за компјутерска безбедност, кој ја создаде и ја одржува веб-страницата „ Have I been pwned ?“, сосема едноставно,...

Се сомневате дека некој ви ја знае лозинката? – Проверете тука

пред една недела - За Се

Експертите од центарот за истражување и анализа на безбедност „Кромтек“, со соработка со експертите за интернет безбедност, пронашле огромна база на податоци, во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл...

Откриени голем број лозинки - проверете дали е вашата меѓу нив

пред една недела - Прес 24

Експертите од центарот за истражување и анализа на безбедност „Кромтек“, со соработка со експертите за интернет безбедност, пронашле огромна база на податоци, во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл...

Се сомневате дека некој ви ја знае лозинката? – Проверете тука

пред една недела - Курир

Поголемиот број од тие информации може да се најде на страницата на Хант „Have I Been Pwnedu”, која овозможува на корисниците да проверат дали лозинките им се украдени во една од претходните кражби во...

Проверете дали вашите податоци се наоѓаат во база на украдени лозинки

пред една недела - Кајгана

Стручњаците од Центарот за истражување и анализа на безбедност Kromtech, во соработка со експертот за интернет безбедност Трој Хант, пронајдоа огромна база на податоци во која се наоѓаат преку 560 милиони...

Проверете дали некој ви ја знае лозинката- да, и тоа е можно

пред една недела - Прес 24

Експертите од центарот за истражување и анализа на безбедност „Кромтек“, со соработка со експертите за интернет безбедност, пронашле огромна база на податоци, во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл...

Се сомневате дека некој ви ја знае лозинката? – Проверете тука

пред една недела - Сител

Експертите од центарот за истражување и анализа на безбедност „Кромтек“, со соработка со експертите за интернет безбедност, пронашле огромна база на податоци, во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл...

Се сомневате дека некој ви ја знае лозинката? - Проверете тука

пред една недела - Сител

Експертите од центарот за истражување и анализа на безбедност „Кромтек“, со соработка со експертите за интернет безбедност, пронашле огромна база на податоци, во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл...

Се сомневате дека некој ви ја знае лозинката: Проверете тука!

пред една недела - Exclusive

Експертите од центарот за истражување и анализа на безбедност „Кромтек“, со соработка со експертите за интернет безбедност, пронашле огромна база на податоци, во која се наоѓаат преку 560 милиони имејл...

Нов напад: Проверете дали вашата лозинка е меѓу украдените

пред една недела - Факултети

Фото: Profimedia Have I Been Pwned база на податоци

КЛИКНИ