Повторно паднаа цените на нафтата

пред една недела - Макфакс

Цените на нафтата паднаа во петок на меѓународните пазари под влијание на знаците дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи производители да го ограничат производството....

Повторно намалување на цените на нафтата

пред една недела - Прес 24

Цените на нафтата паднаа во петок на меѓународните пазари под влијание на знаците дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи производители да го ограничат производството....

Драстично намалување на цените на нафтата!

пред една недела - Exclusive

Цените на нафтата паднаа во петок на меѓународните пазари под влијание на знаците дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи производители да го ограничат производството....

Повторно намалување на цените на нафтата

пред една недела - Пулс 24

Цените на нафтата паднаа во петок на меѓународните пазари под влијание на знаците дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи производители да го ограничат производството....

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - Утрински

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар што според експертите укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - A1on

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Намалување на цените на нафтата

пред една недела - Сител

Цените на нафтата паднаа во петок на меѓународните пазари под влијание на знаците дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи производители да го ограничат производството....

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - Нетпрес

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - Курир

Вредноста на американската „лесна“ нафта денеска во електрноските трансакции пред отворањето на Њујоршката берза се зголеми за 75 центи на 49,72 долари за барел. На Лондонската берза пак цената на северноморскиот...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - +Инфо

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Нафташите немаат среќа, цените повторно паѓаат

пред една недела - Фактор

Производството на нафта во САД повторно се приближи до рекордно ниво поради проектот на експлоатација на нафта од јагледни шкрилци. Тоа би можело да ги загрози напорите на ОПЕК за подигање на цената на...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - Прес 24

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - Денешен

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Пад на цените на нафтата на ниво под 52 долари

пред една недела - Денар

Цените на нафтата паднаа во четврток на меѓународните берзи под нивото од 52 долара под влијание на информациите дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи...

Нафтата со пад на цената под 52 долари

пред една недела - Таратур

Цените на нафтата паднаа во четврток на меѓународните берзи под нивото од 52 долари под влијание на информациите дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи...

Раст на цената на нафтата на светските берзи

пред една недела - Сител

Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по големиот пад на вредноста на акциите...

Цените на нафтата паднаа под 52 долари

пред една недела - Вечер

Цените на нафтата на меѓународните берзи паднаа под нивото од 52 долара под влијание на информациите дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи производители...

Цените на нафтата паднаа под 52 долара

пред една недела - Sky

Цените на нафтата паднаа во четврток на меѓународните берзи под нивото од 52 долара под влијание на информациите дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи...

Цените на нафтата паднаа под 52 долара

пред една недела - Макфакс

Цените на нафтата паднаа во четврток на меѓународните берзи под нивото од 52 долара под влијание на информациите дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи...

Кои фактори ја урнаа цената на нафтата?

пред една недела - Фактор

Цените на нафтата денеска паднаа на меѓународните берзи под 52 долара. Цената се намали под влијание на информациите дека пазарот е обилно снабден со сурова нафта и покрај обидите на ОПЕК и другите големи...

КЛИКНИ