Филмот кој на Канскиот филмски фестивал беше прекинат после 5 минути прикажување – дознајте зошто

пред една недела - Таратур

Премиерата на филмот „Окја“ на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Прекината премиера на Канскиот филмски фестивал

пред една недела - Кајгана

Премиерата на филмот „Окја” на Канскиот филмски фестивал беше прекината само пет минути по почетокот поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше израз...

Прекината премиера на Канскиот филмски фестивал

пред една недела - Макфакс

Премиерата на филмот „Окја” на Канскиот филмски фестивал беше прекината само пет минути по почетокот поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше израз...

Поради негодување на публиката прекинат филм на Канскиот фестивал

пред една недела - +Инфо

Премиерата на филмот „Окја“ на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Поради негодување на публиката прекинат филм на Канскиот фестивал

пред една недела - Локално

Премиерата на филмот „Окја“ на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Прекинат филм на Канскиот фестивал поради негодување на публиката

пред една недела - Вест

Ваквата реакција на публиката претставуваше израз на револт и знак на протест затоа што продуцентот на филмот, компанијата „Нетфликс“, одби да го прикажува остварувањето низ кино салите во Франција. Публиката...

Прекинат филм на Канскиот фестивал

пред една недела - Дневник

Премиерата на филмот "Окја" на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Поради негодување на публиката прекинат филм на Канскиот фестивал

пред една недела - A1on

Премиерата на филмот „Окја“ на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Скандал во Кан: Публиката прекина проекција на филм

пред една недела - Нетпрес

Премиерната проекција на филмот „Окја“ на Канскиот филмски фестивал била прекината пет минути откако почнала. До тоа дошло поради извици на негодување од публиката, бидејќи американската компанија „Нетфликс“...

Скандал во Кан: Публиката прекина проекција на филм

пред една недела - Курир

До тоа дошло поради извици на негодување од публиката, бидејќи американската компанија „Нетфликс“ одбила да го прикажува филмот во француските кина. Без објаснување, набрзо откако е прекината проекцијата,...

ХАОС НА КАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ - Прекината премиера откако...

пред една недела - Sky

Премиерата на филмот „Окја” на Канскиот филмски фестивал беше прекината само пет минути по почетокот поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше израз...

Публиката запре премиера на Канскиот фестивал!

пред една недела - Вечер

Премиерата на филмот „Окја" на Канскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокот, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Публиката во Кан го исвирка филмот „Окја“, кој по пет минути прикажување беше прекинат

пред една недела - еМАГАЗИН

Премиерата на филмот „Окја“ на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

Поради негодување на публиката прекинат филм на Канскиот фестивал

пред една недела - Сител

Премиерата на филмот „Окја“ на Канаскиот филмски фестивал, беше прекината само пет минути по почетокт, поради извиците на негодување на публиката во салата. Ваквата реакција на публиката претставуваше...

КЛИКНИ