Samsung со новата надградба ќе го елиминира Galaxy Note 7

пред една недела - Телефони

Samsung Galaxy Note 7 нема да може да функционира повеќе како телефон кога ќе биде лансирана најновата надградба на 19 декември годинава. Компанијата вели дека со тоа ќе се "елиминира неговата способност...

Galaxy Note 7 нема да постои од 19 декември

пред една недела - Интересно

Samsung ќе објави надградба со која мобилниот уред ќе биде оневозможен да работи воопшто како телефон. Поентата на сето ова е што компанијата не сака да дозволи никакви пропусти и ризици по здравјето на...

Samsung ќе ги оневозможи сите функции за користење на Galaxy Note 7

пред една недела - GSM

Samsung изјави дека целта на новиот update за Galaxy Note 7 ќе биде "елиминирање на нивната способност да работат како мобилни уреди".. Новиот update ќе биде пуштен на 19 декември во Америка. Со него ќе...

Samsung го лансира првиот смартфон со две камери, но тоа не е Galaxy Note 8

пред една недела - Телефони

Samsung Mobile се подготвува за лансирање на својот прв смартфон кој ќе има две главни камери, но додека сите ја очекуваат оваа иновација кај моќниот Galaxy Note 8, сепак прв со ваков епитет ќе биде поевтиниот...

Galaxy Note 9 ќе биде тенок скоро како лист хартија?

пред една недела - Smartportal

Сигурно уште веднаш се запрашавте зошто пишуваме за Galaxy Note 9, кога 7-ката престана со производство и продажба, а за 8-ката немаме никакви информации. Се работи за патент на Samsung, кој според карактеристиките...

Samsung лансира нов Galaxy Folder смартфонот на преклоп во Јужна Кореја

пред една недела - Smartportal

Веќе неколку пати пишувавме за смартфоните на преклоп кои се популарни во Кина и Јужна Кореја и Samsung, кој веќе има неколку вакви модели во портфолиото, планира да лансира нов модел во матичната земја....

КЛИКНИ