Драган Спасов Дац: Јавив за бомба во театарот

пред еден месец - Република

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина неверојатни!

Ќе биде шоу: Дац во еден на еден

пред еден месец - Кафе пауза

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто „Еден на Еден“. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

Дац кај Жаре: Јавив за бомба во театар!

пред еден месец - Бркај работа

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

Дац кај Жаре: Јавив за бомба во театар!

пред еден месец - Паника.бе

Драган Спасов Дац , еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден . На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

Дац кај Жаре: Јавив за бомба во театар!

пред еден месец - Точка

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

Дац кај Жаре: Јавив за бомба во театар!

пред еден месец - Вистина

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

Ќе биде шоу: Дац во Еден на Еден

пред еден месец - Црно бело

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

Дац кај Жаре: Јавив за бомба во театар!

пред еден месец - Фактор

Драган Спасов Дац, еден од омилените актери на домашната публика, доаѓа во новата епизода од шоуто Еден на Еден. На Жаре му раскажа еден куп анегдоти од својата богата кариера, од кои неколку навистина...

КЛИКНИ