Луд Италијанец гол ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Позитив

Глетката на бројните туристи од целиот свет во Рим им ја направи поинтерсесна луд Италијанец кој реши да се соблече гол и да ја преплива Фонтана ди Треви.цНо, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето...

Гол пред сите во фонтана Ди Треви – тоа е тоа

пред еден месец - Таратур

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Се соблече гол и пливаше во фонтана сред Рим

пред еден месец - За Се

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви/Видео

пред еден месец - Лидер

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Слободна Македонија

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Дневник

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по преплавувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Гол Италијанец ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - +Инфо

Италијанец се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, неговата авантура заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по излегувањето го пречека полицаец кој го приведе. Туристите...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - еМАГАЗИН

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Денешен

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - A1on

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Популарно

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

1,4 милиони евра извадени од Фонтана ди Треви во Рим

пред еден месец - Курир

Собраните пари од барокната фонтана ќе бидат наменети во добротворни цели за сиромашните граѓани. Фонтаната датира од 1762-та и е едно од омилените места за туристите во вечниот град. Традицијата налага...

Вистинско богатство е извадено од познатата фонтана Ди Треви во Рим

пред еден месец - Прес 24

Вистинско богатство е извадено од познатата фонтана Ди Треви во Рим. Италијанските власти изброија 1,4 милиони еврa во монети, кои туристите ги фрлиле минатата година. Собраните пари од барокната фонтана...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Република

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

ШОКАНТНО: Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Exclusive

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Шокантно: Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред еден месец - Сител

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата на Италијанецот заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по...

Пиштол гол ја преплива Фонтана ди Треви во Рим!

пред еден месец - Вечер

Ова момче од Италија решило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно гол да ја преплива, додека туристите ја гледале неговата егзибиција Во видеото снимено од туристите се гледа како момчето...

Гол пливал во градската фонтана- Се обидел да избега, па повредил полицаец

пред еден месец - За Се

Момче од Италија одлучило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно да ја преплива, додека голем број туристи ја гледале неговата егзибиција. Во видеото е прикажано како маж опуштено плива,...

1,4 милиони евра извадени од Фонтана ди Треви во Рим

пред еден месец - Канал 5

Собраните пари од барокната фонтана ќе бидат наменети во добротворни цели за сиромашните граѓани. Фонтаната датира од 1762-та и е едно од омилените места за туристите во вечниот град. Традицијата налага...

Атракција за туристите: Италијанец гол ја преплива „Фонтана ди Треви“

пред еден месец - Канал 5

Шокираните туристи не можеа да веруваат што гледаат пред себе, а некои успеаја и да направат снимки од несекојдневниот настан. Тој мино заминува со полицаецот, но италијанските медиуми подоцна јавија дека...

Гол пливал во градската фонтана- Се обидел да избега, па повредил полицаец

пред еден месец - Прес 24

Момче од Италија одлучило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно да ја преплива, додека голем број туристи ја гледале неговата егзибиција. Во видеото е прикажано како маж опуштено плива,...

Од фонтаната Треви во Рим извадени 1,4 милиони евра

пред еден месец - Бизнис инфо

Фото: Pixabay Во фонтаната Треви во Рим туристите минатата година фрлиле 1,4 милиони евра. Собраните пари од барокната фонтана се наменети за добротворната организација Каритас којашто им помага на сиромашните....

Фонтана ди Треви со заработка од 1,4 милиони евра за 2017 година

пред еден месец - SkopjeID

Кога се зборува за Рим, Фонтана ди Треви е во топ 5 атракциите кои мора да ги видите и посетите. Секој еден од нас слушнал за Фонтана ди Треви во Рим, или пак  ја посетил доколку имал можност. Туристите...

Фонтана ди Треви во 2017-та заработи 1,4 милиони евра од фрлени парички

пред еден месец - Црно бело

Тешко дека некој не слушнал за Фонтана ди Треви во Рим, или пак не ја посетил доколку имал шанса. Кога се зборува за Рим, Фонтана ди Треви е во топ 5 атракциите кои мора да ги видите и посетите. Туристите...

КЛИКНИ