Хуманитарен семеен базар во НОВА

пред 6 дена - Дневник

Во меѓународното училиште НОВА денеска во 11 часот ќе се одржи единаесеттиот традиционален хуманитарен семеен базар. Ќе се продава традиционална храна од повеќе земји, книги, ракотворби, а ќе има и голем...

Хуманитарен семеен базар во „Нова“

пред 7 дена - +Инфо

Меѓународното училиште „Нова“ утре во 11 часот го организира 11-то издание на големиот хуманитарен семеен базар, на кој ќе се продава традиционална храна од повеќе земји, книги, ракотворби, а ќе има и...

Хуманитарен семеен базар за Домот за деца без родители „11 Октомври“

пред 7 дена - Република

Меѓународното училиште „Нова“ организира 11-то издание на големиот хуманитарен семеен базар. Ќе се продава традиционална храна од повеќе земји, книги, ракотворби, а ќе има и голем број на музички и танц...

Хуманитарниот семеен базар не' сплотува сите

пред една недела - Утрински

Џули Бојет Здружение на родители и наставници при училиштето „Нова“ Катерина Шекеровска В сабота ќе се одржи традиционалниот хуманитарен семеен базар во „Нова“. Што ќе можат посетителите да погледнат на...

На базар во училиштето „Нова“ ќе се собираат средства за Домот за деца без родители „11 октомври“

пред една недела - Кафе пауза

Хуманитарен семеен базар ќе се одржи оваа сабота (22 април) од 11 до 15 часот во меѓународното училиште „Нова“ во Скопје, а средствата кои ќе бидат собрани на настанот ќе бидат наменети за Домот за деца...

КЛИКНИ
kariera.mk