Почна дератизацијата во Ѓорче Петров

пред 6 дена - Дневник

На територијата на општина Ѓорче Петров почна уништувањето на глодачите. Со дератизацијата се опфатени 3.804 шахти и основните училишта. Покрај општинските инспектори во дератизацијата се ангажирани лица...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

пред 7 дена - Курир

Покрај општинските инспектори, како што соопшти општина Ѓорче Петров, во реализација на дератизацијата биле ангажирани и вработени од ЈП „Водовод и канализација“ со чија помош се лоцираат и се отвораат...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

пред 7 дена - A1on

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје. Покрај општинските...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

пред 7 дена - Скопје Инфо

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје. Покрај општинските...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

пред 7 дена - Сител

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје. Покрај општинските...

Дератизација на територија на општината

пред 7 дена - Вечер

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон", а работите ги изведува „Зотокс"- Скопје Покрај општинските...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

пред 7 дена - Лидер

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје. Покрај општинските...

Пролетна дератизација во општина Аеродром

пред една недела - Лидер

На подрачјето на општина Аеродром почна пролетна дератизација со која ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци. Како што соопшти општина Аеродром, во акцијата ќе бидат вклучени и основните училишта и детските...

КЛИКНИ
kariera.mk