Пензионерски спортски игри во Аеродром

пред 6 дена - Дневник

Пред пензионерскиот дом „Јане Сандански“ денеска во 10 часот ќе се одржат традиционалните пензионерски рекреативни спортски игри. Пензионерите од Ново Лисиче деновиве се подготвуваа за игрите вежбајќи...

Спортска градинка во аеробик центарот во СЦ Јане Сандански за деца од 3 до 5 години

пред 6 дена - Ladybook

Аеробик центарот при Спортскиот Центар Јане Сандански oсвен ритмичка гимнастика, нуди термини и за најмалите - спортска градинка. Спортската градинка е наменета за дечиња од 3 до 5 годишна возраст. Познато...

Спортска градинка во аеробик центарот во СЦ Јане Сандански за деца од 3 до 5 години

пред 7 дена - Ladybook

Аеробик центарот при Спортскиот Центар Јане Сандански oсвен ритмичка гимнастика, нуди термини и за најмалите - спортска градинка. Спортската градинка е наменета за дечиња од 3 до 5 годишна возраст. Познато...

Спортска градинка во аеробик центарот во СЦ Јане Сандански за деца од 3 до 5 години

пред една недела - Ladybook

Аеробик центарот при Спортскиот Центар Јане Сандански oсвен ритмичка гимнастика, нуди термини и за најмалите - спортска градинка. Спортската градинка е наменета за дечиња од 3 до 5 годишна возраст. Познато...

КЛИКНИ
kariera.mk