Европска премиера на „Дениција“ на фестивалот „Балкан трафик“ во Брисел

пред 5 дена - Дневник

Театарската кореодрама „Дениција“, работена според истоимената поема на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски, в недела ќе биде изведена во рамките на фестивалот „Балкан трафик“ во Брисел....

Во Брисел задутре европска премиера на драмскиот проект „Дениција“

пред 5 дена - Слободна Македонија

Драмската презентација на историската поема „Дениција“ на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски на 23 април ќе ја има својата европска премиера. Театарската корео-драма ќе биде изведена...

Во Брисел со „Дениција“

пред 5 дена - Утрински

Театарската кореодрама работена според поемата на Петре М. Андреевски ќе биде изведена на фестивалот „Балкан трафик “ Театарската кореодрама „Дениција“, работена според истоимената поема на Петре М. Андреевски,...

Во Брисел задутре европска премиера на драмскиот проект „Дениција“

пред 5 дена - A1on

Драмската презентација на историската поема „Дениција“ на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски на 23 април ќе ја има својата европска премиера. Театарската корео-драма ќе биде изведена...

Во Брисел задутре европска премиера на драмскиот проект „Дениција“

пред 5 дена - A1on

Драмската презентација на историската поема „Дениција“ на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски на 23 април ќе ја има својата европска премиера. Театарската корео-драма ќе биде изведена...

Во Брисел задутре европска премиера на драмскиот проект „Дениција“

пред 5 дена - Лидер

Драмската презентација на историската поема „Дениција“ на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски на 23 април ќе ја има својата европска премиера. Театарската корео-драма ќе биде изведена...

Во Брисел задутре европска премиера на драмскиот проект „Дениција“

пред 5 дена - Сител

Драмската презентација на историската поема „Дениција“ на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски на 23 април ќе ја има својата европска премиера. Театарската корео-драма ќе биде изведена...

Европска премиера на „Дениција“ во Брисел

пред 6 дена - Република

Театарската корео-драма „Дениција“, работена според истоимената поема на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски, ќе биде изведена во рамките на фестивалот „Балкан трафик“ во Брисел, на...

Љубовен коктел од Македонија во Брисел

пред 6 дена - Макфакс

Театарската корео-драма „Дениција“, работена според истоимената поема на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски, ќе биде изведена во рамките на фестивалот „Балкан трафик“ во Брисел, на...

Љубовен коктел од Македонија во Брисел

пред 6 дена - Story

Скопје, 20.04.2017 (Макфакс) – Театарската корео-драма „Дениција“, работена според истоимената поема на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски, ќе биде изведена во рамките на фестивалот...

„Дениција“ во Брисел - љубовен молотов коктел од Македонија

пред 6 дена - +Инфо

Театарската кореодрама „Дениција“, работена според истоимената поема на великанот на македонската книжевност Петре М. Андреевски, ќе биде изведена во рамките на фестивалот „Балкан трафик“ во Брисел, на...

КЛИКНИ
kariera.mk