Евакуација во Унгарија: Гости од хотел зафатени од снежна виулица

пред 6 дена - Курир

Сите гости се надвор од животна опасност, тие го напуштија хотелот со нивните автомобили, откако беа организирани специјални конвои со цел да им помогнат, наведе локален претставник. Снежната бура во средата...

Унгарските спасувачки служби евакуираа гости од хотел зафатен од снежна виулица

пред 6 дена - +Инфо

Унгарската служба за заштита на населението од катастрофи денеска спаси околу 200 туристи, кои три денови биле блокирани во планински хотел од снежна виулица, што е невообичаена за оваа сезона. Сите гости...

Унгарските спасувачки служби евакуираа гости од хотел зафатен од снежна виулица

пред 6 дена - ТВ Нова

Унгарската служба за заштита на населението од катастрофи денеска спаси околу 200 туристи, кои три денови биле блокирани во планински хотел од снежна виулица, што е невообичаена за оваа сезона. Сите гости...

Зима во пролет- спасувачките екипи евакуираат луѓе зафатени од снежна виулица

пред 6 дена - Прес 24

Унгарската служба за заштита на населението од катастрофи денеска спаси околу 200 туристи, кои три денови биле блокирани во планински хотел од снежна виулица, што е невообичаена за оваа сезона. Сите гости...

КЛИКНИ
kariera.mk