В недела подарете книга и роза

пред еден месец - Дневник

Добро да се потсетиме на Умберто Еко (1932-2016), кој почина мината година, а кој постојано, и во своите книжевни и во своите теориски дела, укажуваше на важноста на книгите, на библиотеките, како и на...

Во Кумановската библиотека одбележан Светскиот ден на книгата и авторското право

пред еден месец - A1on

Во библиотеката „Тане Георгиевски“ во Куманово денеска беше одбележан 23 април, Светски ден на книгата и авторското право кој годинава се одбележува по 22-ри пат. Читателите кои денеска ја посетија библиотеката...

Во Кочани одбележан Денот на книгата и авторското право

пред еден месец - A1on

Во јавната општинска установа Библиотека „Искра“ во Кочани денеска беш одбележан Денот на книгата и авторското право – 23 Април. Пред присутните читатели и членови, библиотекаритре Илија Захариев и Магдалена...

Во Кочани одбележан Денот на книгата и авторското право

пред еден месец - Сител

Во јавната општинска установа Библиотека „Искра“ во Кочани денеска беш одбележан Денот на книгата и авторското право - 23 Април. Пред присутните читатели и членови, библиотекаритре Илија Захариев и Магдалена...

Во Кумановската библиотека одбележан Светскиот ден на книгата и авторското право

пред еден месец - Сител

Во библиотеката „Тане Георгиевски“ во Куманово денеска беше одбележан 23 април, Светски ден на книгата и авторското право кој годинава се одбележува по 22-ри пат. Читателите кои денеска ја посетија библиотеката...

Библиотеката „Тане Георгиевски“ го одбележа Светскиот ден на книгата

пред еден месец - Кумановски муабети

Според стариот каталонски обичај Библиотеката „Тане Георгиевски“ го одбележa Светскиот ден на книгата и авторското право – 23-ти Април, а сите членови на библиотеката кои денеска ја посетија јавната установа...

КЛИКНИ