Сирија: Завршена евакуацијата на цивилите од четири града

пред 4 дена - Нетпрес

Илјадници сириски цивили од четири опколени сириски града, денеска конечно стигнаа на своите однапред одредени локации, по 48 часа прекин во евакуацијата, јавија сириските државни медиуми. Повеќе од 45...

СИРИЈА: Завршена евакуацијата на цивилите од четири градови (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

пред 4 дена - Телеграф

Илјадници сириски цивили од четири опколени сириски града, денеска конечно стигнаа на своите однапред одредени локации, по 48 часа прекин во евакуацијата, јавија сириските државни медиуми. Повеќе од 45...

Сирија: Завршена евакуацијата на цивилите од четири града

пред 4 дена - A1on

Илјадници сириски цивили од четири опколени сириски града, денеска конечно стигнаа на своите однапред одредени локации, по 48 часа прекин во евакуацијата, јавија сириските државни медиуми. Повеќе од 45...

Сирија: Завршена евакуацијата на цивилите од четири града

пред 4 дена - Алсат-М

Илјадници сириски цивили од четири опколени сириски града, денеска конечно стигнаа на своите однапред одредени локации, по 48 часа прекин во евакуацијата, јавија сириските државни медиуми. Повеќе од 45...

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - Алфа

Дел од 16-те автобуси блокирани во двете транзитни зони во близина на Алепо го продолжија патот, изјави директорот на Центарот со седиште во Лондон, Рами Абдел Рахман. Сиријците евакуирани од опколените...

Продолжува евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - Точка

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центар за мониторинг на човековите права....

Стотина евакуирани Сиријци заглавени во контролен пункт на бунтовниците

пред 4 дена - Макфакс

Стотина Сријци кои се евакуирани од повеќе опколени градови, денеска се заглавени на контролен пункт под контрола на бунтовниците, каде неколку десетици нивни сограѓани се убиени за време на бомбашки напад...

Стотина евакуирани Сиријци заглавени во контролен пункт на бунтовниците

пред 4 дена - Актуелно24

Стотина Сријци кои се евакуирани од повеќе опколени градови, денеска се заглавени на контролен пункт под контрола на бунтовниците, каде неколку десетици нивни сограѓани се убиени за време на бомбашки напад...

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - +Инфо

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права....

Продолжува евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - Нетпрес

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права....

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - Курир

– Дел од 16-те автобуси блокирани во двете транзитни зони во близина на Алепо го продолжија патот, изјави директорот на Центарот со седиште во Лондон, Рами Абдел Рахман. Од средата утрото, 45 автобуси...

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - A1on

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права....

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - ТВ Нова

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права....

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - ТВ 21

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права....

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

пред 4 дена - Сител

Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права....

КЛИКНИ
kariera.mk