Оливер Ивановиќ ќе се брани од слобода – укинат му е домашниот притвор на Оливер Ивановиќ

пред 6 дена - Локално

Денеска му е укинат домашниот притвор на косовскиот политичар Оливер Ивановиќ. Информацијта за укинување на домашниот притворот во телефонски разговор за Танјуг ја потврди самиот Ивановиќ. Ивановиќ беше...

Укинат домашниот притвор на Оливер Ивановиќ

пред 6 дена - A1on

Денеска му е укинат домашниот притвор на косовскиот политичар Оливер Ивановиќ. Информацијта за укинување на домашниот притворот во телефонски разговор за Танјуг ја потврди самиот Ивановиќ. Ивановиќ беше...

Укинат домашниот притвор за овој политичар

пред 6 дена - Прес 24

Денеска му е укинат домашниот притвор на косовскиот политичар Оливер Ивановиќ. Информацијта за укинување на домашниот притворот во телефонски разговор за Танјуг ја потврди самиот Ивановиќ. Ивановиќ беше...

Укинат домашниот притвор на Оливер Ивановиќ

пред 6 дена - Телеграф

Денеска му е укинат домашниот притвор на косовскиот политичар Оливер Ивановиќ. Информацијата за укинување на домашниот притворот во телефонски разговор за Танјуг ја потврди самиот Ивановиќ. Ивановиќ беше...

Оливер Ивановиќ е ослободен со кауција, ќе се брани од слобода

пред 6 дена - Макфакс

На лидерот на ГИ СДП, Оливер Ивановиќ, му е укинат куќниот притвор и сѐ до повторувањето на судењето ќе се брани од слобода. На Ивановиќ, исто така, му е одредена мерка на безбедност со која двапати неделно...

Укинат домашниот притвор на Оливер Ивановиќ

пред 6 дена - Слободна Македонија

Денеска му е укинат домашниот притвор на косовскиот политичар Оливер Ивановиќ. Информацијта за укинување на домашниот притворот во телефонски разговор за Танјуг ја потврди самиот Ивановиќ. Ивановиќ беше...

КЛИКНИ
kariera.mk